Actualització de notícies de Bitcoin 5 de desembre | Catalan.Lamareschale.org

Actualització de notícies de Bitcoin 5 de desembre

Actualització de notícies de Bitcoin 5 de desembre

Bitcoin ha atret una gran quantitat de seguidors en els últims mesos, però, no tothom es puja al carro. L'expresident de la Reserva Federal, Alan Greenspan argumenta que els preus s'han disparat a màxims insostenibles després d'experimentar un augment plec 89 durant tot l'any. Bitcoin els preus han augmentat a $ 1123.14, amb bitcoins ara costa gairebé tant com una unça troy d'or. Greenspan va dir que qualsevol inversió ha de tenir un valor intrínsec, cosa que ell creu que no té Bitcoin. Com a tal, la moneda digital s'està formant una bombolla destinat al pop.

Mirant a aprendre més sobre Bitcoin? Vols gaudir d'uns dies de diversió a la ciutat a Sin City? Pot fer dues coses a la propera conferència Dins de Bitcoin que se celebra al MGM Grand, que comptarà amb una àmplia gamma d'altaveus. L'orador principal serà Jared Kenna, exdirector general d'Tradehill, un cop que el canvi de la segona major abans de tancar el 2012. Els empresaris, experts financers, desenvolupadors de programari i altres professionals interessats en Bitcoin estan convidats a assistir-hi. Es durà a terme al 10thand 11thof desembre.

Les autoritats alemanyes han detingut dos individus de més d'un programa de programari maliciós que va infectar els ordinadors amb un programa que es va segrestar l'ordinador per extreure bitcoins. Amb cada equació resolta que resulta en una recompensa de 25 Bitcoins, que és actualment igual a més de $ 25.000 dòlars, l'incentiu per a la creació d'aquests robots és alta. En un cas no relacionat, tres persones van ser detingudes a la Xina després que van tancar la seva plataforma de negociació sense previ avís i van intentar escapolir-se amb els clients bitcoins. Les autoritats xineses es van moure ràpidament per detenir els individus, el que suggereix que les autoritats xineses es prenen seriosament el suport a la moneda.

En un dels majors robatoris de la història, més d'un valor de cent milions de dòlars de bitcoins han estat robats de Sheep Market. A diferència d'altres atracaments on el lladre simplement va fugir amb els diners, però, la comunitat Bitcoin s'ha unit per intentar aturar les transferències de bitcoins. Sheep Market Place era un lloc per als traficants de drogues il·legals, pel que és poc probable que aquells robat serà girar a les autoritats en el curt termini.

Auburn Bastidors d'Estudiants Fins $ 24.000 en donacions Bitcoin Perquè de sessió

Dissabte passat, l'equip de futbol de la Universitat d'Auburn va sorprendre equip de la universitat millor classificat del país, Alabama, en un enfrontament impressionant. No cal dir, els aficionats Auburn estaven eufòrics. Un ventilador, però, és ara probablement més excitada que qualsevol altre. Un estudiant amb una lectura de la mostra "Hola mare, Enviar", seguit d'un codi de QTR i el símbol infame Bitcoin ha acumulat milers de dòlars en donacions.

Fa només uns pocs anys un usuari de PC de casa podria utilitzar el seu ordinador per extreure bitcoins amb relativa facilitat. Amb el temps, però, la matriu dificultat per controlar la creació de Bitcoin ha augmentat i ara es necessiten super ordinadors a les mines bitcoins amb qualsevol velocitat greu. A mesura que el valor de Bitcoin s'ha disparat, la quantitat d'energia de l'ordinador dedicada a la mineria Bitcoin s'ha disparat. Ara, després de la recent alça en els preus Bitcoin, potència de la CPU està també Rematar com les persones intenten treure profit.

Notícies relacionades


Post ICO

Bank of Montreal adverteix a Cointrader sobre lacció anti-Bitcoin, sense conseqüències per a altres empreses fins ara

Post ICO

1911 United PAC és el primer a donar suport a criptocurrency i candidats a la pràctica de Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 trenca tots els rècords: Gyft, NewEgg té el millor dia de vendes mai

Post ICO

Gairebé vaig veure estafat per lAl·legat Coindesk

Post ICO

La fundació de Bitcoin va gastar $ 150K per mes, va perdre $ 4.6M en menys dun any

Post ICO

Com 7.9 milions de persones adopten Bitcoin a lOrient Mitjà

Post ICO

Bitcoin arriba a Turquia: BTCTurk és el primer intercanvi de Bitcoin al país

Post ICO

1-800-Flowers acceptarà Bitcoin

Post ICO

Bank of Thailand considera Bitcoin il·legal: el comerç ja està suspès al país

Post ICO

Gegants bancaris que recolzen la tecnologia Bitcoin

Post ICO

El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals

Post ICO

Les butxaques Bitcoin basades en Android shan actualitzat després de defectes de criptografia i problemes de seguretat