Bitcoin en moviment: aquí hi ha una cartera per al vostre dispositiu Android | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin en moviment: aquí hi ha una cartera per al vostre dispositiu Android

Bitcoin en moviment: aquí hi ha una cartera per al vostre dispositiu Android

Aquesta és la nova eina que li permetrà unir-se a dues coses que podrien ser una part de la seva vida quotidiana: Bitcoin i Android. És una aplicació anomenada Bridgewalker i pot ser el pont que connecta dòlars i bitcoins. Nom intel·ligent, oi? El principal objectiu de l'aplicació és convertir els pagaments Bitcoin en un procés mòbil ràpida, gràcies a aquest Bitcoin walletfor Android que estarà sempre amb vostè, allà on vagi.

I podem donar gràcies Gen Vornberger, qui prèviament va treballar en Instawallet, per aquesta idea. Segons l'expert, "tot és empenta basa. El que vol dir que tan aviat com una transacció colpeja en el servidor, es processa i actualitzacions d'estat són empesos al client. Serà millor que es pot veure el resultat que les transaccions entre usuaris Bridgewalker, que apareixerà en el dispositiu de l'altre usuari dins de fraccions d'un segon ".

Hasa Bridgewalker codi tancat i està basada en el servidor, ajustant de forma permanent a la bossa de ratesall el temps. Això vol dir que el valor dels seus bitcoins 'sempre s'haurà d'adaptar a la quantitat de dòlars nord-americans disponibles en l'aplicació. La idea - que té dòlars i la compra amb bitcoins - sembla molt útil, ja que la majoria dels productes tenen un preu d'acord a les monedes fiduciàries.

Com qualsevol altre servei d'intercanvi, Bridgewalker té taxes: 0,75 per cent en cada dipòsit i retir. Gen Vornberger diu que necessita "per obrir posicions curtes BTC en un intercanvi equivalent a les quantitats estan dipositant". En l'actualitat utilitza la muntanya Gox, on les seves taxes de comerç són un 0,6 per cent. "Afegir a diferencial de mercat i acabo al voltant del 1,5 per cent per a un anada i tornada", afegeix l'expert.

La quota és comprensible, és clar, però l'objectiu a llarg termini és reduir les taxes a un valor que és més barat que l'ús de targetes de crèdit. "Tota aquesta xerrada sobre el pagament amb bitcoins ser l'alternativa més barata és realment una mica ingenu en aquest punt, al meu entendre. Per descomptat, la transacció real Bitcoin en si és molt barat", afirma Gen Vornberger.

En última instància, l'objectiu d'Bridgewalker és competir "amb les targetes de crèdit" i oferir una alternativa justa als seus usuaris. Pot comprovar l'aplicació al lloc web oficial Bridgewalker.

Via coindesk.com

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin Job Fair arriba a Los Angeles, la ciutat més fàcil dutilitzar a Bitcoin

Post ICO

Bitcoin ara pot comprar un apartament de luxe davant de la platja a Xipre

Post ICO

Espereu-vos al vostre Bitcoin! Kaspersky llança una eina gratuïta de desxifrat que desbloqueja ransomware

Post ICO

Atenció, tots els Bitcoiners de Sydney! Beers4Bitcoin és ara un esdeveniment mensual

Post ICO

Bitcoin ha arribat a lIran amb un nou lloc web i un fòrum

Post ICO

El cofundador dApple Steve Wozniak sincorpora a la companyia ATM inspirada en el blockchain

Post ICO

Bees Brothers: els joves emprenedors de criptocalitats continuen prosperant i ja han extret el seu primer Bitcoin

Post ICO

5 extrems de Bitcoin per aprofitar al màxim el vostre lloc de WordPress

Post ICO

3.454 bilions de dòlars és una bona raó per comprar Bitcoin

Post ICO

Els empleats de Bitcoin poden pagar-se amb criptocurrency gràcies a la nova API de BitPay

Post ICO

Vet aquí el primer bebè de Bitcoin

Post ICO

Com 7.9 milions de persones adopten Bitcoin a lOrient Mitjà