La plataforma de predicció de Bitcoin Predictive conquereix 1.000 usuaris registrats i té novetats | Catalan.Lamareschale.org

La plataforma de predicció de Bitcoin Predictive conquereix 1.000 usuaris registrats i té novetats

La plataforma de predicció de Bitcoin Predictive conquereix 1.000 usuaris registrats i té novetats

Després de dos mesos de treball des del seu llançament al juliol, el mercat de predicció Bitcoin amb seu a Irlanda Predictious ha assolit una fita important: 1.000 usuaris registrats i prop de $ 40.000 en Bitcoin dipositat en el lloc web. I hi ha més, ja que la plataforma gestionada per l'empresa Pixode anuncia ara diverses noves característiques entre les millores d'interfície i nous contractes.

D'acord amb un comunicat de premsa, "Predictious ha revisat la seva estructura de tarifes i càrrecs per esdeveniments molt probables o molt improbables s'han reduït en un 50 per cent, de 0,0001 per acció Bitcoin Bitcoin a 0,00005 per acció".

A més, cada contracte té actualment un gràfic que mostra l'evolució del preu de l'acció, així com una cartera de comandes. "Aquests són eines molt útils per als comerciants, ja que els agrada tenir tantes dades com sigui possible quan el comerç", afegeix el comunicat de premsa. Predictious també té una nova opció que permet mostrar els preus de les accions com odds en diversos formats - decimal, fraccionària o línia de diners, entre d'altres -, que "les persones familiaritzades amb les apostes esportives s'agrada molt".

S'han implementat altres diverses millores en la interfície. Per exemple, ara els usuaris poden mostrar dates a la seva zona horària local, i ordenar els contractes en diferents ordres.

La plataforma ha afegit una gran quantitat de nous contractes des del llançament, "ara amb més de 300 contractes que poden ser objecte de comerç cada curta o llarga". Entre ells, "hi ha un nombre de contractes en el preu de Bitcoin, que són populars per a la cobertura de riscos en la compra d'bitcoins". Però Predictious és cada vegada més gran en els esports, així, amb més de 38 contractes només per a la temporada de la NFL. "Les probabilitats de la Super Bowl són extremadament competitiu", assegura el comunicat de premsa.

Finalment, Predictious també ha construït una API de negociació i és "la recerca activa dels creadors de mercat", que ofereix un descompte del 20 per cent sobre els drets a qualsevol creador de mercat. Flavier Charion, fundador de Pixode, diu que, "en tan sols dos mesos, hem vist un enorme interès per part dels antics comerciants Intrade, alguns d'ells fins i tot estan disposats a començar a fer servir Bitcoin només per tractar Predictious".

Notícies relacionades


Post ICO

La base de Bitcoin respon a la carta de Manchin: Si Bitcoin no floreixi als EUA, prosperarà en un altre lloc

Post ICO

Bitcoin targetes de crèdit, satèl·lits Bitcoin i molt més

Post ICO

Amazon estava preocupada sobre BitLicense

Post ICO

Adam B. Levine: és difícil de complir quan les regles estan subjectes a canvis en qualsevol moment

Post ICO

La plataforma Bitcoin CoinJar aconsegueix la primera gran inversió a Austràlia

Post ICO

Linici australià llança una plataforma de comerç de marge només amb Bitcoin

Post ICO

Celebració del Dia de la Pizza Bitcoin per lHospital Infantil Bernard & Millie Duker

Post ICO

70 llocs que et donen bitcoins gratis: realment funcionen?

Post ICO

18 h Hora de final de la subhasta

Post ICO

El processador de pagaments Bitcoin Egopay congela fons entre rumors de joc brut

Post ICO

Les autoritats se centren en lestudi nord-americà que nega lanonimat de Bitcoin

Post ICO

Bank of France adverteix a Bitcoiners i comerciants sobre els riscos de criptocurrency