Bitcoin arriba a un nou fita: 10.000 mercaders que ara accepten Moneda | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin arriba a un nou fita: 10.000 mercaders que ara accepten Moneda

Bitcoin arriba a un nou fita: 10.000 mercaders que ara accepten Moneda

Bitcoin ha assolit una nova fita en els últims dies: més de 10.000 comerciants diferents estan acceptant la moneda com a mitjà de pagament. Des del principi, la viabilitat de Bitcoin com moneda digital ha estat qüestionada a causa del fet que poques empreses ho acceptaran com a forma de pagament. Mentre que 10.000 comerciants segueix sent un nombre petit en un món ple de milions d'empreses, sí que apunta a la creixent impuls darrere del moviment de Bitcoin.

La notícia en un comunicat de premsa de BitPay, un dels proveïdors de serveis de pagament més populars per Bitcoin. La companyia ajuda als comerciants manegen les vendes denominades Bitcoin. Recentment, la companyia va construir un sistema per permetre que els propietaris de negocis utilitzant el popular programari de comptabilitat QuickBooks integrar fàcilment els pagaments Bitcoin amb el seu programari.

BitPay també ha assenyalat que el nombre de comerciants que accepten Bitcoin ha passat de 1.000 a 10.000 en el temps només un any. Així, mentre que el nombre de comerciants inscriure en Bitcoin segueix sent baixa, l'impuls està creixent. A més, BitPay ha assenyalat que els comerciants de tot el món estan acceptant Bitcoin. Només el 50% de les transaccions tenen lloc a Amèrica del Nord, amb un altre 25% prové d'Europa i el 25% per a la resta del món. Si l'acceptació de Bitcoin segueix augmentant, la moneda única guanyarà en força i popularitat.

Bitpay també va registrar més de 6,4 milions de dòlars en vendes només a l'agost, i gairebé 35 milions de dòlars per a l'any fins a la data. Si bé aquesta quantitat és petita, en la indústria de venda del dòlar en línia multi-mil milions, si suggereix que Bitcoin està sent pres seriosament pels comerciants en línia i compradors. Tot i això, encara no es Bitcoin directament acceptada per qualsevol minorista important.

Altres companyies com Amazon Bitcoin 4, però, estan treballant per proporcionar solucions de pagament a través de Bitcoin per a les empreses que no accepten directament la moneda. Bàsicament, vostè va a Amazon, trobi el producte que vol comprar, i després envia una comanda a Bitcoin 4 Amazones. Mentre que el sistema roman cru, és un important pas endavant per a Bitcoin i d'aquestes activitats amb el temps pot animar els minoristes en línia per tallar els intermediaris i acceptar bitcoins directament.

Botigues vendes també estan acceptant cada vegada Bitcoin com a mitjà de pagament. La primavera passada, EVR es va convertir en el primer bar a la ciutat de Nova York per acceptar bitcoins com a forma de pagament. Bàsicament, els usuaris escanejar un codi de barres amb el seu telèfon intel · ligent, i els costos de les seves begudes es dedueixen dels seus comptes de Bitcoin. Si més empreses de maó i morter comencen a acceptar Bitcoin, podria convertir-se en una forma popular per connectar els mons online i offline.

Si bé aquests avenços sens dubte representen avenços, els aficionats Bitcoin han de mantenir la cautela. Fins ara, només un petit nombre de botigues i restaurants estan acceptant cada Bitcoin i grans minoristes ha evitat fins ara la moneda. Taxes ràpides i fluctuants de manera espectacular canvi, la manca de supervisió del govern, i nombroses altres coses encara fan ús de Bitcoin com a moneda real problemàtic, per dir el menys. No obstant això, si l'impuls continua la construcció, aquestes preocupacions poden ser ràpidament escombrats.

Notícies relacionades


Post ICO

1-800-Flowers acceptarà Bitcoin

Post ICO

Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Gairebé la meitat dels usuaris de Bitcoin britànics creuen en la regulació de la criptoculada

Post ICO

Bitcoin es considera moneda privada a Alemanya

Post ICO

Les autoritats se centren en lestudi nord-americà que nega lanonimat de Bitcoin

Post ICO

Notícies Bitcoin 15 de novembre de 2013

Post ICO

La fundació de Bitcoin va gastar $ 150K per mes, va perdre $ 4.6M en menys dun any

Post ICO

Bitcoin sinclou en futures estratègies del 60% de les organitzacions dels Estats Units

Post ICO

Bitcoin en moviment: aquí hi ha una cartera per al vostre dispositiu Android

Post ICO

Predicció de preus de Bitcoin per al 2017

Post ICO

Bitcoin i el futur dels diners: Atlanta acull la cripto conferència a loctubre

Post ICO

El ministre de Finances belga no prediu problemes entre el banc nacional i Bitcoin