Bitcoin i remeses: pot funcionar? | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin i remeses: pot funcionar?

Bitcoin i remeses: pot funcionar?

En un esforç per promoure moneda digital, els experts Bitcoin s'han centrat en àrees més susceptibles fiat de divises i el mercat de remeses és una d'elles. Mentre que les transferències internacionals regulars ha de ser fàcil i ràpid a hores d'ara, sovint és un assumpte problemàtic i costós. Hi ha càrrecs, els riscos d'exposició a divises i les autoritats reguladores en el fons.

No es pot triar com i on es neix, però es pot triar on vol viure. I és per això existeix el mercat de remeses, per permetre a la gent per transferir diners d'un país a un altre. 

Per exemple, si treballa a Suïssa i la seva família viu a Sri Lanka, que haurà de fer remeses, independentment de la quantitat que es perd en el procés. No hi ha manera voltant d'ella. Per tant, se li cobrarà segons les tarifes dels serveis que utilitzeu com Western Union i Money Gram. En altres paraules, l'enviament de remeses podria arribar a ser una experiència aclaparadora i costosa.

L'única esperança és Bitcoin. Moneda digital promet no hi ha taxes de centrat amb la frontera i serveis gairebé lliure de taxes. Es presenta com la solució per al laboriós i costós procés d'enviament de remeses. Només aquest any s'espera que el mercat total de les remeses per arribar a $ 608 mil milions, però hi ha expectatives d'una alternativa barata i eficient. I malgrat una revolució completa és gairebé impossible en un futur pròxim, Bitcoin té un gran potencial. No obstant això, per millorar el mercat, hem d'entendre els reptes en primer lloc.

[Tweet_box disseny = "default"] L'única esperança per al mercat de les remeses és Bitcoin. Moneda digital promet no hi ha taxes de centrat amb la frontera i serveis gairebé lliure de taxes. [/ Tweet_box]

Les taxes de remeses

Majors defectes de remeses són les altes taxes cobrades per les principals companyies. D'acord amb AXA Ventures, estratègiques, transferències de diners costen fins a un 10 per cent en els càrrecs. L'informe del Banc Mundial per al segon trimestre de 2015 va avaluar els costos incorreguts en enviar al voltant de $ 200 a 227 corredors procedents de 32 països d'un total de 89 nacions. El cost va ascendir a 7,68 per cent, que va ser menor que el 7,72 per cent anterior. Això és només una mitjana, però mostra clarament que alguns països cobren menys per remeses, mentre que altres són exorbitants.

D'altra banda, les taxes inexistents o menors de Bitcoin són un avantatge. Per descomptat, hi ha costos involucrats en una transacció Bitcoin (imposada pels miners o els intercanvis que processen les transaccions), però són molt més petites en comparació amb les tarifes exorbitants enumerades anteriorment.

Forex

Proponents Bitcoin també citen la moneda com un dels principals reptes per a la seva empresa. L'intercanvi de diners en alguns països, especialment amb les monedes volàtils, afectarà el valor dels diners enviat a casa.

No obstant això, les transaccions Bitcoin es veuen afectats pel ruble de la volatilitat. Tampoc hi ha mercat per a Bitcoin en països en desenvolupament i encara hi ha pocs empleats en els països desenvolupats que se'ls paga amb diners digital. Això vol dir que vostè haurà de convertir lliures esterlines en Bitcoin i després a rupies índies, per exemple, el que afegeix encara més problemes a l'equació. Per tant, l'exposició de la moneda és un problema que no pot resoldre Bitcoin.

Pot Bitcoin treball?

Tot i així, ja Bitcoin és una solució molt coneguda per problemes financers a diversos països d'Àfrica i Àsia. Hong Kong té Bitspark, Kenya té BitPesa, Nigèria té Bitstake i Filipines han Palarin.

Centrant-se en BitPesa de Kenya, el seu èxit no està garantit. Kenya és un país de renda mitjana baix i un gran percentatge de la població depèn de l'agricultura de subsistència. També hi ha una infraestructura de retard i els conflictes religiosos i ètnics.

La inclusió financera no és una cosa que es pot esperar en aquest país. Tots els sistemes mòbils mateixa, Kenya ha abraçat de transferència de diners, com ara M-PESA. Per sort, això obre la porta per Bitcoin. No obstant això, només es transmeten si els ciutadans abracen altres solucions Bitcoin, així com les remeses.

Notícies relacionades


Post ICO

La primera filial de la Fundació Bitcoin a Àsia Meridional és de Bangla Desh

Post ICO

5 vídeos destacats de Bitcoin que hauríeu de veure

Post ICO

Lexjugador de Bitcoin, Jason King, executa 3,237 milles per promoure la criptocurrency

Post ICO

5 Raons per les quals lInternet dels diners aplastarà les finances centralitzades

Post ICO

Intercanvis Bitcoin

Post ICO

Bill Gates: no fem servir bitcoins a la base de Gates

Post ICO

1-800-Flowers acceptarà Bitcoin

Post ICO

11 Hotels i hostals que accepten Bitcoin

Post ICO

Bitcoin sinclou en futures estratègies del 60% de les organitzacions dels Estats Units

Post ICO

Gairebé vaig veure estafat per lAl·legat Coindesk

Post ICO

Intercanvis Bitcoin: Coinbase sexpandeix al Regne Unit, Suècia aprova el primer BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Vet aquí el primer bebè de Bitcoin