Els estafadors de Bitcoin es van veure obligats a instal·lar-se amb la FTC | Catalan.Lamareschale.org

Els estafadors de Bitcoin es van veure obligats a instal·lar-se amb la FTC

Els estafadors de Bitcoin es van veure obligats a instal·lar-se amb la FTC

Bitcoin ha donat lloc a molts avenços en termes de seguretat financera en línia, però per desgràcia la comunitat Bitcoin no està lliure d'aquells que busquen fer diners ràpid, o en aquest cas bitcoin, a través de mitjans sense escrúpols. Desenvolupador Ryan Ramminger i Inversions Equiliv es van veure obligats a arribar a un acord amb la Comissió Federal de Comerç dels Estats Units sobre les acusacions que la companyia van segrestar il·legalment els telèfons intel·ligents de la gent i el programari instal·lat minera.

Aquest tipus d'estafes han estat una de les estafes més populars bitcoin desenvolupadors han tractat d'utilitzar. La premissa és simple, segrestar potència de càlcul dels pobles i utilitzar-lo per bitcoins mines. Els beneficis per als estafadors és obvi, que poden engranar la potència dels ordinadors de milers d'usuaris en conjunt per bitcoins mines. Tot el temps, que no ha d'invertir en equips de mineria car o pagar per l'electricitat.

Com la mineria com cada vegada més difícil, l'atractiu de la mineria de malware s'ha convertit en tot major.

L'estafa "premi" va ser un dels programes més intel·ligents de malware mineria bitcoin per aquí. Inicialment, es comercialitza com una aplicació de recompenses de consum i es va fer bastant popular a la botiga de Google Play. En secret, que estava instal·lant programari de mineria en els telèfons de la gent, que després van ser utilitzats per bitcoins mines. Equiliv guardava tots els guanys de les operacions mineres.

La companyia i Ramminger estaven obligats a pagar només $ 5.200 dòlars d'un assentament dòlar $ 50.000. Les parts involucrades en l'acord també s'enfronten a dècades dels requisits d'informació per assegurar-se que no intenten una estafa similar de nou. Mentre que la solució final era bastant baix, encara ha d'enviar un missatge clar als possibles pirates informàtics que la FTC està prenent bitcoin estafes de debò.

Això per si sol és una bona notícia per a la comunitat Bitcoin. Mentre Bitcoin va ser creat per a ser relativament lliure de govern, alguns supervisió governamental bàsica i l'aplicació de la llei afegeix credibilitat i estabilitat jurídica a Bitcoin. Fins ara, la majoria dels governs s'han negat a reconèixer Bitcoin com a moneda, però han reconegut que es tracta d'alguna cosa de valor i mereixedor de protecció legal.

Si vostè està interessat en fer una ullada a la solució completa, es pot llegir aquí.

Estafes Bitcoin costant milions de dòlars per any

A principis d'aquest any, es va informar que la quantitat total de diners que es perd a causa de les estafes bitcoin havia arribat a $ 11 milions de dòlars.El estudi es va dur a terme mitjançant l'escaneig a través de fòrums en línia i altres recursos, de manera que la quantitat reportada ha de ser pres amb un gra de sal. A causa de la dificultat de la detecció i el descobriment d'aquest tipus d'estafes, la quantitat real de diners perduts podria ser molt més gran.

A més, aquest total efectivament exclou malware, llocs de pagament per clic, i altres formes de estafes.

Usuaris de Bitcoin no han d'estar massa preocupat, però. Degudes precaucions poden ajudar a reduir el risc de ser estafat. Tenir precaució durant les transaccions, utilitzant carteres de paper, i la creació de contrasenyes segures poden ajudar a protegir la seva riquesa Bitcoin. També es recomana que les grans explotacions poden dividir entre diverses carteres. Mai posar tots els ous en una cistella, oi?

Quan es tracta de la descàrrega de programari, el seu recomanable utilitzar empreses només establertes i de confiança. El risc de programari subversiu malware i una altra és més gran amb les empreses més nous i menys establerts. En general, els usuaris d'Internet són bons en el descobriment de fraus si se li dóna prou temps.

Pel que fa a l'observació a la recerca de malware, si els usuaris noten que la seva vida de la bateria es drena a un ritme anormalment ràpid, el seu ús de dades és molt alta, o inexplicablement s'estan consumint els seus recursos informàtics, hi ha una possibilitat que algun tipus de malware ha segrestat la seva dispositiu i està usant la potència dels ordinadors per un o altre mitjà.

Els usuaris sempre han de mantenir una estreta vigilància en els seus dispositius, ja sigui que estan involucrats amb qualsevol cosa relacionada amb Bitcoin o no. L'estafa "premi" dirigit als usuaris no Bitcoin Bitcoin, així com els propis usuaris. Moltes altres estafes simplement no impliquen bitcoin en absolut, però utilitzen els ordinadors per enviar missatges de correu electrònic d'spam, virus i altres coses.

Notícies relacionades


Post ICO

Bank of Montreal adverteix a Cointrader sobre lacció anti-Bitcoin, sense conseqüències per a altres empreses fins ara

Post ICO

El ministre de Finances belga no prediu problemes entre el banc nacional i Bitcoin

Post ICO

11 Hotels i hostals que accepten Bitcoin

Post ICO

El preu de Bitcoin per sota de $ 300 per primera vegada des de finals de 2013: la comunitat no està preocupada

Post ICO

Els pagaments de Bitcoin i el maquinari de mineria són una realitat a TigerDirect

Post ICO

Predicció de preus de Bitcoin per al 2017

Post ICO

BitPOS, un sistema de punt de venda amigable que BitPOS va llançar a Austràlia entre rumors dun projecte secret

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Buttercoin per tancar-se per falta de finançament

Post ICO

Conegueu BCI, la nova empresa dinversió centrada en blockchain llançada per Cryptor Trust

Post ICO

Espereu-vos al vostre Bitcoin! Kaspersky llança una eina gratuïta de desxifrat que desbloqueja ransomware

Post ICO

Gegants bancaris que recolzen la tecnologia Bitcoin

Post ICO

El reconeixement Bitcoin a poc a poc va guanyant vapor a pesar dels contratemps