Servei Bitcoin HashingSpace per obrir el centre de dades a Washington | Catalan.Lamareschale.org

Servei Bitcoin HashingSpace per obrir el centre de dades a Washington

Servei Bitcoin HashingSpace per obrir el centre de dades a Washington

El conegut mineria Bitcoin ASIC i empresa d'allotjament HashingSpace Corporació plans per construir un nou centre de dades a Washington. L'estructura serà nomenat Fortalesa d'un centre de dades.

La companyia, que compta amb caixers automàtics i els servidors de mineria Bitcoin que ofereixen serveis a l'engròs, vol ajudar el món a adoptar Bitcoin i la blockchain. La fortalesa d'un centre de dades no és la primera estructura d'aquest tipus de HashingSpace i que probablement no és l'últim, també.

s'espera El proper centre de dades per ser modern amb característiques avançades. Serà construït per Ross i Baruzzini, una de les millors empreses d'arquitectura als Estats Units amb sis dècades d'experiència. La signatura s'assembla a un ajust perfecte per al projecte, ja que la construcció d'un centre de dades requereix d'experts innovadors i amb experiència.

Segons el CEO de HashingSpace, Timothy Roberts, Ross & Baruzzini van ser elegits perquè saben com proporcionar serveis d'arquitectura contemporània. Això ajudarà a la companyia a aconseguir el seu objectiu de crear un centre de dades eficient que supera totes les altres estructures similars al món. L'empresa està buscant per construir un centre de dades fiable amb technologythat molt avançada mai ha estat creat per qualsevol altra empresa de Bitcoin i blockchain.

Ross & Baruzzini va començar a treballar amb Timoteu Roberts a la fi dels anys 90 i, d'acord amb el CEO comoany mineria, que estan més que disposats a fer front a aquest nou repte. L'empresa és conscient dels grans canvis que afecten a la tecnologia i saben com assegurar la màxima eficiència i solucions amigables amb l'ambient.

La fortalesa d'un centre de dades és només una de les fites dins ambiciós pla de negoci de la companyia. La companyia, que té un lloc web on els usuaris poden registrar-se i començar la mineria, aspira a convertir-se en el major proveïdor mundial de solucions de Bitcoin. Els clients no han de canviar els seus horaris diaris, ja que el procés d'extracció és controlada pels professionals.

HashingSpace també està treballant amb un advocat molt conegut en el món Bitcoin, Marc Santori

Per assegurar-se que els seus serveis no violen cap llei. Santori és el president del Comitè d'Afers Regulatoris de la Fundació Bitcoin i ha treballat amb les empreses mineres, processadors de pagaments i intercanvis de Bitcoin. D'acord a Timoteu Roberts, Hashing espai necessari al millor advocat Bitcoin-comprensió per protegir els seus clients.

Per realitzar una visita virtual a la fortalesa un centre de dades, feu clic aquí.

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin en moviment: aquí hi ha una cartera per al vostre dispositiu Android

Post ICO

Conegueu BCI, la nova empresa dinversió centrada en blockchain llançada per Cryptor Trust

Post ICO

1.200 comerciants llestos per fer que aquest any Bitcoin Black Friday sigui el més gran encara

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Igot.com llança el servei de processament de pagaments en 40 països

Post ICO

Bank of France adverteix a Bitcoiners i comerciants sobre els riscos de criptocurrency

Post ICO

Bitcoin a lalça mentre pugen les pors de Grexit

Post ICO

4 publicacions més populars a BitcoinTalk

Post ICO

Bitcoin i remeses: pot funcionar?

Post ICO

Bitcoin arriba a un nou fita: 10.000 mercaders que ara accepten Moneda

Post ICO

Acceptar Bitcoin és una gran avantatge per MovieTickets.com

Post ICO

Actualització de notícies de Bitcoin 5 de desembre

Post ICO

260 línies aèries accepten Bitcoin gràcies a la nova associació Bitnet