Bitcoin: les petites empreses mestimen, les grans empreses no ho fan | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin: les petites empreses mestimen, les grans empreses no ho fan

Bitcoin: les petites empreses mestimen, les grans empreses no ho fan

Fa un mes, parlem de l'experiència d'un periodista de Sant Francesc que va decidir viure durant una setmana sencera només amb Bitcoin. Desesperat per comprar menjar amb moneda digital, Caixmir Pujol buscat per tot arreu per als llocs que accepten la moneda digital, fins que va trobar del comprador de queviures millor amic a l'engròs i Mercantil Inc.

En aquest moment, l'establiment només havia començat a acceptar Bitcoin, sobretot de sobres les taxes de targetes de crèdit, però l'experiment no anava tan bé. Tot i que el copropietari Adam Sah, un ex enginyer de programari de 42 anys d'edat, havia mostrat adhesius amb l'advertència "Bitcoin Acceptat aquí" en tres botigues a l'àrea de San Francisco.

No obstant això, si només hi havia uns pocs clients que paguen per setmana per les seves comestibles amb Bitcoin, molt ha canviat en només un mes. Ara, almenys un usuari moneda digital compra d'aliments i altres articles amb la moneda digital de cada Dayat cada botiga.

Però aquest èxit de la petita empresa no està fent les grans empreses gelós, ja que encara són reticents a Bitcoin. Prenguem l'exemple de la cadena de botigues amb seu a Atlanta Home Depot: "Tot i que sempre estem monitoritzant totes les opcions de pagament per aquí, això simplement no està a la nostra pantalla de radar en aquest moment", diu la portaveu de la companyia, Paula Drake.

Tom Litchford confirma aquest punt de vista. El vicepresident de la tecnologia al detall per la Federació Nacional de Minoristes, un grup comercial que reuneix una gran quantitat de grans cadenes, diu Bitcoin no ha arribat a discussió en les reunions amb líders de la indústria. "On és la motivació per al consumidor? Per què no anava a utilitzar la meva targeta de crèdit on amb si [companyia aèria] milles?", Pregunta el representant.

Aquesta podria ser l'opinió general, quan estem parlant de les grans empreses, però això no és el que pensen les petites empreses, segur. Estan començant a tallar el cordó umbilical amb les companyies de targetes de crèdit, que cobren tarifes de fins al 3%, i veient Bitcoin com una alternativa real. Necessita més proves? La firma amb seu a Atlanta BitPay Inc, que processa els pagaments moneda digital, recentment va anunciar que ha signat més de 8.000 comerciants a tot el món des que va començar operatingin de maig de 2011. I són totes petites empreses!

Via online.wsj.com

Notícies relacionades


Post ICO

Els estafadors de Bitcoin es van veure obligats a instal·lar-se amb la FTC

Post ICO

Lexjugador de Bitcoin, Jason King, executa 3,237 milles per promoure la criptocurrency

Post ICO

El bloqueig de llocs de Bitcoin a Rússia es considera il·legal per la cort local

Post ICO

Una nova i especial plataforma de comerç de Bitcoin arriba al juliol

Post ICO

Bitcoin al Canadà: per què els comerciants locals són criptocrèdits afectuosos

Post ICO

Els usuaris de butxaca Bitcoin basats en Android han dactuar per evitar la vulnerabilitat de la seguretat

Post ICO

Canvi senzill EasyCoin llest per començar a funcionar el 31 de desembre

Post ICO

El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals

Post ICO

1-800-Flowers acceptarà Bitcoin

Post ICO

Servei Bitcoin HashingSpace per obrir el centre de dades a Washington

Post ICO

10 característiques poc conegudes ocultes dins Blockchain.info

Post ICO

Acceptar Bitcoin és una gran avantatge per MovieTickets.com