Bitcoin augmenta la marca de 300 dòlars, el Grexit és cada cop més probable | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin augmenta la marca de 300 dòlars, el Grexit és cada cop més probable

Bitcoin augmenta la marca de 300 dòlars, el Grexit és cada cop més probable

ACTUALITZACIÓ 13 de juliol: Una sortida de Grècia de la zona euro sembla haver estat evitat, per ara. Els mercats financers globals són calmants, i els preus s'estan refredant Bitcoin

A partir del 05 a.m., de dilluns EST, bitcoins estan venent per al voltant de $ 290).

Si vostè està buscant per recollir alguns més bitcoins, que "millor estaries disposat a pagar una mica de diners de debò. Bitcoins ara estan venent per més de $ 300 dòlars per peça, que té augmentat el cap de setmana. L'augment recent dels preus és més probable a causa de la crisi financera en curs a Grècia. Els esdeveniments ocorreguts en el cap de setmana han establert ara l'escenari per a una possible sortida de Grècia de la zona euro, el que podria desestabilitzar la Unió Europea i, potencialment, el mateix euro.

Alemanya ha traçat una línia a la sorra, és indicar a Grècia que ha de fer una de dues opcions. En primer lloc, ells poden acceptar totes les disposicions d'austeritat i reforma, tal successivament per Alemanya i altres autoritats de la UE. Si ho fan, discussions pel que fa a un altre rescat poden començar. En segon lloc, opten per rebutjar cap de les mesures d'austeritat i no hi ha discussió pot començar, el que essencialment vol dir que Grècia caurà en default i és probable de ser forçat a sortir de la zona euro.

La probabilitat que una trucada sortida de Grècia mai ha estat tan alt

Tenint en compte el tensa condicions han estat i què tan probable és un defecte grec ha aparegut en el passat, que en realitat està dient alguna cosa. L'actual partit de govern a Grècia, el partit Syriza leftest, va arribar al poder en concret en una plataforma de resistir a les mesures d'austeritat de la UE i l'autoritat central. A més, els propis grecs van rebutjar a fons les mesures d'austeritat fa poc més d'una setmana en un referèndum a nivell nacional. Això farà que sigui difícil, si no impossible, que el govern grec a fer marxa enrere.

Si el govern grec fa acceptar les mesures d'austeritat, el partit governant podria enfrontar a una gran reacció. La possibilitat de col·lapse de la societat grega no pot ser ignorat, ja sigui com passades les mesures d'austeritat han donat lloc a protestes massives. La més recent ronda de mesures d'austeritat seria un dels més durs i més important encara, mentre que al mateix temps passat rondes de mesures que ja s'han debilitat la societat grega i xarxes de seguretat social.

Des dels seus primers dies en el càrrec, els membres més punters del partit de govern, incloent al primer ministre Alexis Tsipras, han estat inflexible que anaven a fer front a les mesures d'austeritat. Ara, amb Alemanya disposat a cedir, les autoritats gregues poden no tenir una altra opció de rebutjar l'austeritat i deixar que les cartes caiguin on vulguin.

Mentrestant, ningú està segur del que va a fer una sortida de Grècia de l'euro i la Unió Europea. Els dissenyadors de polítiques va ingressar en un territori desconegut, i encara que gran part de l'enfocament actual està a Grècia, altres països com Itàlia, Portugal i Espanya - i fins i tot la Unió Europea en el seu conjunt - han lluitat amb el lent creixement en els últims anys. La turbulència creada per una sortida de Grècia podria desestabilitzar la Unió Europea, tot i que els líders de la UE confien que poden resistir a la tempesta.

Tota la turbulència a la Unió Europea sembla estar reforçant el preu de Bitcoin

Fa un mes, el 13 de juny, bitcoins es venien per només al voltant de $ 230 per peça. A mesura que augmentaven les tensions, el preu moneda digital va començar a pujar, i pel juliol Temps 1strolled voltant, Bitcoin havia arribat a gairebé $ 260. Mentrestant, les condicions entre la UE i Grècia van empitjorar i el cap de setmana Bitcoin ha augmentat des de menys de $ 270 el divendres a més de $ 300 dòlars per peça.

Si les condicions continuen empitjorant, i ara mateix és difícil imaginar el contrari, el preu de Bitcoin probablement continuarà augmentant. La bretxa entre Grècia i la UE pot ser simplement massa lluny i massa àmplia, i pot ser que sigui massa tard per resoldre el problema a través de negociacions. Amb Alemanya es nega a cedir, i el grec haver possiblement pintat en si en una cantonada, la possibilitat d'una resolució mai ha aparegut més ombrívol.

Notícies relacionades


Post ICO

Alan Silbert, director general de BitPremier: aquest és un període de transició en aquest moment en el món de Bitcoin

Post ICO

Guia per a principiants de Monero (compra, comerç, mineria)

Post ICO

Andersen llança una altra proposta per augmentar el límit de mida del bloc

Post ICO

Apple contra Bitcoin i el que vol la oficina de correus de Bitcoin? Actualització de notícies

Post ICO

Notícies Bitcoin 15 de novembre de 2013

Post ICO

Bitcoin i la Xina: una història damor?

Post ICO

El preu de Bitcoin per sota de $ 300 per primera vegada des de finals de 2013: la comunitat no està preocupada

Post ICO

La comunitat de Bitcoin allibera a Mt. Gox a causa duna excusa derror: una llista de 10 reaccions

Post ICO

5 Factors que dificulten el creixement de Bitcoin

Post ICO

Bitcoin: les petites empreses mestimen, les grans empreses no ho fan

Post ICO

Bitcoin London 2013 és aquí i us donem una vista prèvia completa

Post ICO

Bitcoin a San Diego: més empreses petites segueixen unint-se a la cripto-revolució