Lenquesta Bitcoin revela que el 26% dels Bitcoiners shan vist afectats per estafes o hacks | Catalan.Lamareschale.org

Lenquesta Bitcoin revela que el 26% dels Bitcoiners shan vist afectats per estafes o hacks

Lenquesta Bitcoin revela que el 26% dels Bitcoiners shan vist afectats per estafes o hacks

Els resultats preliminars generats per una nova surveyhave internacional Bitcoin revelar, entre altres coses, que un de cada quatre Bitcoiners han estat defraudats per intercanvis moneda digital.

L'estudi, promogut pel lloc web BitcoinsInIreland.com, té la intenció de sondejar més de mil usuaris de Bitcoin en els pròxims dos mesos per tal d'esbrinar com les persones fan servir moneda digital a tot el món. Per ara, el lloc ha compartit el preliminar resultsprovided per al voltant de 150 enquestats en l'últim mes.

"L'enquesta ha rebut fins ara les respostes de 51 països de tot el món, a més d'un parell d'incògnites que es van presentar a través de servidors proxy. La majoria dels que van respondre es va ficar en Bitcoin el 2013 i 2014", revela el primer informe provisional.

La majoria dels enquestats són homes seu als Estats Units (89%) entre 20 i 40 anys d'edat

I encara que el percentatge de dones usuàries és només el 11%, això és realment una bona notícia perquè significa que la comunitat Bitcoin té Bitcoiners més dones que mai.

Més de 51% dels enquestats estan utilitzant activament BTC

27% van dir que han utilitzat Bitcoin en la setmana anterior en el enquesta i el 22% havien realitzat una transacció d'aquest dia) i el 80% reconeix que han estat promovent Bitcoin entre familiars, amics i companys de treball.

Pel que fa a carteres digitals, aquests són els resultats:

  • 99% dels enquestats va afirmar que una cartera
  • 30% utilitza una cartera d'escriptori, el 26% fa servir un moneder mòbil, carteres de paper es va produir en tercer en el 15%, seguit pel Bitcoin Core a 13%
  • El 72% van dir que han intentat diverses carteres Bitcoin, i va trobar un que estan contents amb
  • 11% van dir que no havien trobat una cartera que estan contents amb encara
  • 16% dels usuaris enquestats van confirmar que han perdut l'accés a una cartera, "tot i que la majoria de la gent va respondre que això era o bé en els primers dies, quan Bitcoin no valia res, o si més recentment, era una quantitat nominal"

I què dir dels intercanvis? "El 80% dels enquestats van dir que es van registrar amb un intercanvi, i el 25% dels enquestats l'utilitzen per comprar Bitcoin per si mateixos per gastar. 26% dels enquestats van dir que havien perdut alguns bitcoins a causa d'un canvi de ser 'hacker', el tancament de o el seu compte de canvi haurà de veure compromesa ". Això vol dir que un de cada quatre usuaris de Bitcoin van perdre una mica de BTC en algun moment perdut a causa de problemes amb els intercanvis moneda digital.

En les aixetes Bitcoin, el 89% dels enquestats sabia el que era, amb un 32% respon que ells utilitzen un parell de vegades, i el 20% va dir que les usen regularment.

Els Bitcoiners que prenen l'enquesta també va respondre a les preguntes sobre els jocs d'atzar relacionats amb Bitcoin. 51% dels enquestats va respondre que s'han utilitzat un lloc de joc Bitcoin. L'informe provisional també revela que els llocs de llançament de daus són clarament la més popular, d'acord amb el 38% dels usuaris moneda digital.

Quant a la mineria Bitcoin, 37% dels Bitcoiners va dir que eren miners (62% va començar la mineria durant 2013 i 2014).

Quan se li va preguntar sobre la freqüència amb què han comprat maquinari de la mineria, el 31% va respondre una vegada, i no està en ús, i igualment el 31% va respondre diverses vegades, per donar-se més poder de hash. Molt pocs casos de problemes amb el maquinari.

Pot participar en aquesta enquesta Bitcoin fins a maig de 2015. 31 Si participa durant abril, tindrà l'oportunitat de guanyar un dels cinc premis 0,05 BTC. Els resultats finals es donaran a conèixer més endavant en l'estiu.

Notícies relacionades


Post ICO

Un castell de Bitcoin neix a Estònia

Post ICO

La fundació de Bitcoin es complau a veure més estudis sobre criptocurrency (fins i tot els que afirmen que es colapsaran)

Post ICO

Resum de notícies de Bitcoin en 60 segons 15 de gener de 2018

Post ICO

Els sol licitants dassistència australians han de declarar actius en moneda cibernètica

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: tan aviat com 14nm estigui disponible, llançarem un nou ASIC que superarà els altres dissenys de 14nm

Post ICO

Els usuaris de butxaca Bitcoin basats en Android han dactuar per evitar la vulnerabilitat de la seguretat

Post ICO

Les butxaques Bitcoin basades en Android shan actualitzat després de defectes de criptografia i problemes de seguretat

Post ICO

Bitcoin enfront de laugment de la competència daltres monedes tot-digitals

Post ICO

20 experts de Bitcoin que hauríeu destar seguint a Twitter

Post ICO

Lexjugador de Bitcoin, Jason King, executa 3,237 milles per promoure la criptocurrency

Post ICO

6 oportunitats empresarials potencials de Bitcoin

Post ICO

15 llocs per a totes les vostres preguntes Crypto