Servei de Bitcoin Wallet Inputs.io hackejat per un lladre que va robar 4100 BTC | Catalan.Lamareschale.org

Servei de Bitcoin Wallet Inputs.io hackejat per un lladre que va robar 4100 BTC

Servei de Bitcoin Wallet Inputs.io hackejat per un lladre que va robar 4100 BTC

'TradeFortress', el jove desenvolupador australià que gestiona el web Bitcoin walletInputs.io, va emetre un comunicat en relació a la seva pàgina web aquest dijous (7): un tall important va forçar el tancament del servei després de 4100 BTC van ser robats.

Encara Inputs.io se suposava que era una cartera digital d'alta seguretat per bitcoins dels usuaris, l'administrador de reclamacions de la plataforma va ser hacker en el final d'octubre i moneda digital equivalent a $ 1.345 millionat la taxa de canvi actual va ser robada. Després de dues setmanes, 'TradeFortress' finalment ha començat a advertir els clients amb aquest missatge:

Dos talls total de prop de 4100 BTC han deixat Inputs.io no poden pagar tots els saldos dels usuaris. L'atacant comprometre el compte d'allotjament a través de comprometre comptes de correu electrònic (alguns molt vell, i sense números de telèfon connectats al mateix, així que va ser fàcil per reiniciar). L'atacant va ser capaç de passar per alt 2FA causa d'un defecte en el costat d'amfitrió del servidor.

També es va obtenir accés a la base de dades, però, les contrasenyes s'emmagatzemen de forma segura i són ordenades en el client.

Si va emmagatzemar més d'1 BTC, envieu un correu electrònic a una adreça Bitcoin (preferiblement, un fora de línia, la llum de codi obert / likeMultibit cartera o electro SPV). Utilitzar el mateix correu electrònic que utilitzeu en les entrades. Si us plau, no emmagatzemar bitcoins en un dispositiu connectat a Internet, independentment de si es tracta del seu propi o d'un servei de.

Sé que això no significa molt, però ho sento, i dir que estic molt trist que això hagi passat és un eufemisme.

Pel que sembla, ni tan sols els clients que van fer dipòsits després de 23 d'octubre de la suposada data de la cort, són segurs, d'acord amb Coindesk. 'TradeFortress' va dir a la pàgina web que "l'atacant va ser capaç de comprometre comptes de correu electrònic de més edat que van ser restablir fàcilment, ja que no tenen números de telèfon connectats. Comprometre un compte de correu electrònic més antic portat al compromís de l'altra, amb el temps els permet restablir la contrasenya per al compte d'allotjament i accedir a una consola després d'evitar l'autenticació de dos factors en el costat de l'amfitrió ".

Una de les dades curioses sobre l'atac és que, segons el declarat pel lloc Hacker News, els bitcoins van ser arrencats des de la pàgina web de 'cartera calenta', el sistema d'emmagatzematge en línia que processa els recessos en viu. No obstant això, això fa que sembli que Inputs.io era mantenir la major part de "la seva" moneda digital en línia, mentre que altres serveis sovint mantenen fins al 80 per cent fora de línia.

En una recent entrevista amb un programa de ràdio australiana, 'TradeFortress', que també gestiona coinchat.com i coinlenders.com, va dir que no s'informa que el robatori a la policia, ja que seria impossible rastrejar el lladre.

Mentrestant, l'administrador darrere Inputs.io va assegurar els diners hacker serà reemborsat, d'acord a la temperatura ambient. 'TradeFortress' va dir que faria servir 1.000 dels seus propis bitcoins, així com els diners que els pirates informàtics no van robar: "Els usuaris estan sent pagats fins al 100 per cent depenent de la quantitat (escala mòbil), generalment 40-75 per cent".

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin com a moneda contra Bitcoin com a tecnologia

Post ICO

5.5 milions de dòlars ho ajuden a entrar a lecosistema de Bitcoin amb totes les eines necessàries

Post ICO

Atenció, tots els Bitcoiners de Sydney! Beers4Bitcoin és ara un esdeveniment mensual

Post ICO

Bill vol fer que les criptocontactes siguin totalment legals a Califòrnia

Post ICO

Els nord-americans estan farts de la manipulació de diners: Bitcoin podria ser la resposta

Post ICO

Bitcoin podria enfrontar-se a lextinció de la seva pròpia guerra

Post ICO

Bitcoin creix en popularitat a la Xina

Post ICO

Bitcoin és el nou imprescindible per a les startups

Post ICO

Els pagaments de Bitcoin i el maquinari de mineria són una realitat a TigerDirect

Post ICO

6 oportunitats empresarials potencials de Bitcoin

Post ICO

El reconeixement Bitcoin a poc a poc va guanyant vapor a pesar dels contratemps

Post ICO

Australian National Dictionary Center escull Bitcoin com a paraula de 2013