BitGold obté 3.5 milions de dòlars en inversió de la sèrie A | Catalan.Lamareschale.org

BitGold obté 3.5 milions de dòlars en inversió de la sèrie A

BitGold obté 3.5 milions de dòlars en inversió de la sèrie A

BitGold Inc.announced el tancament d'una sèrie d'una ronda de finançament d'aquesta nit.

La companyia ha recaptat $ 3,5 milions en avanç d'una plataforma de llançament Q1-2015.

BitGold és una plataforma propera que permetrà als usuaris realitzar pagaments global lliure amb accés a l'or canviable per estalvis. BitGold va obtenir finançament àngel de les seves co-fundadors Roy Sebag i Josh Crumb a principis de 2014, el que permet el desenvolupament i l'adquisició de la propietat intel·lectual i la clau de prova de concepte. Sèrie-ronda de capitalització de BitGold incloïa inversions de PortVesta Holdings, Soros Brothers Investments, PowerOne capital, Tempesta de sorra d'or, i altres inversors no revelats.

"La tecnologia Blockchain ha desencadenat una onada d'innovació pagaments que capacitar les persones a tot el món mitjançant la reducció dels costos i augmentar l'accés als serveis financers segurs i transparents", va dir el cofundador Josh Crumb. "Veiem que l'or, el bitcoin actiu va ser dissenyat per imitar, com un element important en aquest empoderament. La flexibilitat de la plataforma BitGold permet que l'or sigui un nucli de compte d'estalvis acoblats amb moneda digital per a pagaments globals sense costura, o com un dispositiu d'emmagatzematge en el món natural i una vàlvula de seguretat per a Internet inevitable de diners. L'Internet de diners ha de tenir les seves arrels en l'elecció i l'autonomia individual, i que estableixen que en una plataforma flexible i segura ".

"Des dels meus dies com un inversor professional m'he preguntat per què no hi ha manera fàcil d'adquirir i gastar l'or de manera legal, transparent i compatible d'impostos", va dir el fundador i CEO, Roy Sebag. "Els avenços tecnològics en tecnologies de pagament descentralitzats com el blockchain i ondulació han creat una oportunitat històrica per resoldre un dels principals reptes que impedeixen l'or de ser útil de nou en les transaccions diàries. La propietat veritable or d'or requereix que es va saltar i s'emmagatzema, per la qual cosa és extremadament difícil de passar, sobretot en micro-transaccions de manera segura. En BitGold, hem resolt aquest problema mitjançant el desenvolupament d'una plataforma que és l'intercanvi d'or banda, la tecnologia de pagaments parcials i part custodi, el que resulta en una poderosa experiència d'usuari que avança or d'un element físic a una unitat accessible a l'instant de compte i dipòsit de valor per al Internet, un sistema operatiu per a l'or ".

La companyia està en camí per posar en marxa al febrer de 2015.

Imatge cortesia de BullionVault.

Notícies relacionades


Post ICO

El fabricant de mineria Bitcoin HashFast tanca i subhasta els actius restants

Post ICO

Barclays prova la tecnologia bitcoin

Post ICO

Fundació Bitcoin Comentari sobre el retard BitLicense del Departament de Serveis Financers de Nova York

Post ICO

Els bitcoiners ajuden a les autoritats nord-americanes a entendre la criptocurrency i els resultats són encoratjadors

Post ICO

Bitcoin gaudeix del dia més gran de 2014 a Rússia, ja que la moneda local segueix submergint-se

Post ICO

4 publicacions més populars a BitcoinTalk

Post ICO

Les empreses de Berlín abracen moneda digital

Post ICO

Els bancs, preparat! El bloc de notes està a punt de rockear el teu món

Post ICO

Estat legal i dadopció Bitcoin Worldwide

Post ICO

Notícies Bitcoin 15 de novembre de 2013

Post ICO

Gairebé vaig veure estafat per lAl·legat Coindesk

Post ICO

Acceptar Bitcoin com a pagament? Digues sí, però tingueu cura a la vegada