BitPay és el nou membre dor de la fundació Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

BitPay és el nou membre dor de la fundació Bitcoin

BitPay és el nou membre dor de la fundació Bitcoin

La Fundació Bitcoin ha rebut recentment un nou membre d'or: estem parlant de la BitPay processador de pagaments conegut, fundat el 2011 per Anthony Gallippi i Stephen Parell.

La companyia - considerat el major proveïdor de serveis de pagament del món especialitzada en solucions de comerç electrònic, B2B i de l'empresa per Bitcoin - Actualment treballa amb 26.000 comerciants a tot el món. Aquest grup inclou marques famoses com a equip professional TigerDirectand la NBA Sacramento Kings.

Només l'any passat l'empresa processa $ 100 milions en transaccions Bitcoin. Segons Jon Matonis, director executiu de la Fundació Bitcoin, "BitPay va obrir el camí de processament de targetes comercials internacionals per a la comunitat Bitcoin, els seus clients confien en BitPay com un soci fiable, responsable Aquesta confiança es mantindrà l'ecosistema Bitcoin creixent Som.. Orgullosos de donar la benvinguda BitPay com a membre d'or i esperem poder ajudar els seus esforços per a l'adopció global de Bitcoin ".

El processador de pagaments està representat a Atlanta, Nova York, San Francisco i Buenos Aires, el que contribueix regularment a la millora del protocol de Bitcoin.

"BitPay sent que és important donar suport al gran treball realitzat per la Fundació Bitcoin, ja que estan liderant el creixement i l'èxit del protocol central sobre la qual construïm el nostre negoci", diu Tony Gallippi, CEO d'BitPay.

Gallippi afegeix que el processador de pagaments "està implementant estàndards Bitcoin segurs com ara el protocol de pagament i Multi-Sigthat són necessaris per al nivell empresarial Bitcoin solucions de pagament".

La nostra participació en la Fundació Bitcoin ajudarà a la comunitat en general a assolir els pagaments més segurs i més fiables. El nostre èxit en el camp ens ha donat l'oportunitat de tornar a la comunitat que dóna suport al nucli del nostre negoci.BitPay Powers Hardware nou punt de vendaGràcies a una associació amb Bitpay, punt de venda (POS) Givex'sVexilor ara permetrà als seus comerciants a acceptar pagaments en Bitcoin.

Givex afirma que el nou POS Vexilor processarà bitcoin pagaments amb facilitat, el que permet un fàcil procés de transacció per als clients i recuperació de pagament sense problemes per als comerciants.

Per a efectuar el pagament, els clients generaran un codi QR amb el telèfon intel·ligent i s'han explorat per la tauleta Vexilor. En el comerciant acabar l'intercanvi és en temps real, l'aprovació de pagament passa gairebé instantàniament en el punt de venda. Nou monedes, incloent els EUA i dòlars canadencs, són acceptats per Bitpay i Vexilor i dipòsit bancari directe està disponible en 33 monedes, el que permetrà un comerciant per acceptar una àmplia gamma de monedes.

"Vexilor és un sistema àgil i permetent pagaments Bitcoin és un exemple de com podem adaptar ràpidament a les innovacions que diferencien els nostres comerciants", va dir Jim Woodside, VP de pagament Serveis de Givex. "Ara els nostres comerciants estaran un pas per davant dels competidors quan atenen a clients coneixedors de la tecnologia."

"Vexilor és el soci perfecte per Bitpay. Es tracta d'una adaptació i tecnològicament POS intuïtiva, que proporciona als venedors amb les últimes innovacions. L'acceptació de Bitcoin és el següent pas en això i és una altra forma en què Vexilor està per davant del joc", va dir Stephanie Wargo, vicepresident de màrqueting de Bitpay.

Vexilor combina la funcionalitat dels sistemes heretats de l'empresa i la portabilitat de les noves aplicacions de la tauleta basada en el núvol en una solució fàcil d'utilitzar POS. Mentre Vexilor no és la primera a oferir aquesta funcionalitat, l'empresa Givex, s'ha conegut en el punt de venda de la indústria comercial des de 1999 i és un dels sistemes comercials més grans per integrar bitcoin opcions de pagament.

Imatge cortesia de Givex.


BitPay processa 6.296 transaccions de Bitcoin durant Bitcoin Black FridayBitcoin Negre Fridaywas responsable del major registre de transaccions moneda digital mai. D'acord amb BitPay, la plataforma comerciant processa un registre de 55,288 transaccions comercials Bitcoin al novembre, el que representa un increment del 165 per cent a partir d'octubre.

Durant (29) esdeveniment especial de divendres passat només, el processador de pagament fa servir 6.296 transaccions Bitcoin. Els números fan d'aquest dia de la data la major part ocupat en la història del comerç moneda digital fins ara. Segons l'indicat per BitPay, el 29 de novembre, més de sis per cent de totes les transaccions a la xarxa Bitcoin es gasta en béns i serveis a través d'aquesta plataforma.

Això va ser una millora significativa pel que fa als resultats de l'any passat, quan el primer Bitcoin Divendres Negre va passar. El 2012, la plataforma completat 99 transaccions, però això era encara el dia amb el major volum durant tot l'any. Això vol dir que el creixement d'any a any registrat per BitPay en aquest Divendres Negre va ser de 6,260 per cent.

Tony Gallippi, CEO d'BitPay, diu del Plaform "volum de comandes és l'indicador més precís de l'economia real Bitcoin, i avui que l'economia està en alça superior com comerciants estan veient un enorme valor per acceptar pagaments bitcoin".

Estem construint les eines més potents, fiables i escalables per a les empreses a acceptar Bitcoin.

Al novembre només, BitPay acceptar més de 3.000 nous comerciants

Superin un total de 14.000 empreses Bitcoin-acceptar. "Cap proveïdor de serveis comercials a cavall sobre els carrils d'intercanvi tradicionals pot oferir preus tot inclòs perquè hi ha tres o quatre intermediaris que tenen un tall de cada transacció", diu Gallippi, afegint que "alguns processadors es burlen dels comerciants amb una tarifa fixa, però hi ha molts costos ocults i limitacions que fan de tarifa plana ofereix una il·lusió ".

Durant el mes passat, hi va haver alguns comerciants que realment es va parar: BitPay va registrar una forta activitat de la mineria Bitcoin productor d'engranatges KNC Miner, el do plataforma d'e-targeta Gyft i el comerciant matèries primeres Amagi Metalls.

Notícies relacionades


Post ICO

BitGive rep 503 (c) (3) Estat del IRS

Post ICO

Bitcoin a lalça mentre pugen les pors de Grexit

Post ICO

Bitcoin es considera moneda privada a Alemanya

Post ICO

Lequip de BetCoin Casino llança el nou lloc web de jocs BetCoin Circle i prepara més notícies

Post ICO

Bitcoin és el sector de més creixement per al capital de risc

Post ICO

Bitcoin targetes de crèdit, satèl·lits Bitcoin i molt més

Post ICO

Els bitcoins BFL es traslladen a la cartera controlada per la cort i es venen

Post ICO

20 experts de Bitcoin que hauríeu destar seguint a Twitter

Post ICO

Les autoritats se centren en lestudi nord-americà que nega lanonimat de Bitcoin

Post ICO

Bitcoin és el nou or: Per què Bitcoin es convertirà en moneda de refugi segur

Post ICO

BitPOS, un sistema de punt de venda amigable que BitPOS va llançar a Austràlia entre rumors dun projecte secret

Post ICO

BitFury planteja altres 6 milions de dòlars en lúltima ronda de finançament