Lempresa britànica està creant un nou servei que promet descentralitzar els intercanvis Bitcoin encara més | Catalan.Lamareschale.org

Lempresa britànica està creant un nou servei que promet descentralitzar els intercanvis Bitcoin encara més

Lempresa britànica està creant un nou servei que promet descentralitzar els intercanvis Bitcoin encara més

La signatura Metalair, amb seu al Regne Unit, ha anunciat que va a llançar un servei que va a descentralitzar completament els canvis de divises digitals, de manera que és pràcticament impossible que els reguladors per tancar-les. Bones notícies o una raó més per estar preocupats pel futur de Bitcoin?

L'empresa de Sussex promet revelar, molt aviat, un programari de codi obert que servirà com una cartera moneda digital i plataforma d'intercanvi. Però, mentre que els intercanvis normals necessiten un sistema de comerç de serveis de fons, aquest nou sistema no ho farà.

Sembla que el producte encara no té nom Metalair anirà més enllà dels esforços realitzats fins ara en aquesta zona. Segons el cofundador Jonathan Turrall, el nou servei permetrà operar directament des d'un client a un altre. I el que és millor és que el producte funcionarà amb qualsevol quantitat de monedes digitals.

Jonathan Turrall compara la nova plataforma per a alguna cosa així com un Skype per intercanvis moneda digital: de la mateixa manera Skype descentralitzada de la xarxa VoIP, aquest servei també es fragmentarà i distribuir l'intercanvi d'cryptocurrencies. Però, a diferència de Skype, aquest serà un protocol obert que pot ser replicat per qualsevol persona.

Amb la nova plataforma Metalair, els usuaris podran intercanviar cryptocurrencies al networkwithout haver d'esperar a l'aprovació del servei de recanvi. "Vas a fer que la gent que estan intercanviant dòlars per bitcoins, i serà una transacció de compte bancari, on veuen $ 100 es mouen des del compte bancari d'una persona a una altra. No seran capaços de veure el blockchain en l'altre costat d'això. Així que, com deixar que? això és realment una infraestructura distribuïda, va dir Jonathan Turrall.

I, a més de la pirateria problemes de política amb el seu intercanvi P2P, Metalair està també tractant d'evitar un problema tècnic: la despesa doble, una qüestió de teoria que diu que la moneda es pot gastar dues vegades. D'acord amb Turral, el seu "sistema garanteix que no es pot tenir un atac de doble despesa dins de la finestra de confirmació de garantir. (...) També anem a afegir la nostra pròpia seguretat i xifrat coses en què (client), que proporcionarà més seguretat a les seves monedes ".

Via coindesk.com

Notícies relacionades


Post ICO

Linici australià llança una plataforma de comerç de marge només amb Bitcoin

Post ICO

El rumor sobre Seattle Seahawks que accepta Bitcoin és fals

Post ICO

Bobby Lee i Brock Pierce substitueixen Shrem i Karpeles a la fundació Bitcoin: lelecció causa polèmica

Post ICO

6 oportunitats empresarials potencials de Bitcoin

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Buttercoin per tancar-se per falta de finançament

Post ICO

Bank of England elogia a Bitcoin i revela una investigació per emetre divises digitals

Post ICO

Lassociació Bitcoin France és el capítol més recent de la fundació Bitcoin afilliate

Post ICO

El més nou informe del Banc de Canadà diu que Bitcoin pot portar riscos a lestabilitat financera global

Post ICO

Bitorca és el nou mercat digital on els creadors poden guanyar Bitcoins

Post ICO

Bitcoin és un gran competidor, diu el nou informe publicat per MasterCard

Post ICO

Bitpay conquereix 10.000 clients de més de 160 països

Post ICO

Bitcoin gaudeix del dia més gran de 2014 a Rússia, ja que la moneda local segueix submergint-se