El barri de Brooklyn té tres llocs on pots passar els teus Bitcoins (i omplir la teva panxa) | Catalan.Lamareschale.org

El barri de Brooklyn té tres llocs on pots passar els teus Bitcoins (i omplir la teva panxa)

El barri de Brooklyn té tres llocs on pots passar els teus Bitcoins (i omplir la teva panxa)

Sembla que Brooklyn està rebent el seu Bitcoin en: ja hi ha tres negocis en aquesta ciutat de New York, més específicament, situats al barri de Fort Greene, que tenen moneda digital.

L'addició més recent a les empreses locals Bitcoin és magra Crust Pizza, una pizzeria típica a Fulton Street, que també serveix vegetariana i sense gluten pizzes lliures. Tot i que encara no hi ha confirmació de la pàgina web de la pizzeria, la informació va ser revelada per un client aquí.

Aquest establiment s'uneix a una botiga de queviures orgànics i un restaurant

Moneda digital la qual ja acceptada. El nom de la botiga de queviures, a l'avinguda Greene de Brooklyn, és verd Ave Mercat, on es poden trobar productes frescos i orgànics cada dia. El lloc també ven productes vegetarians i vegans, productes sanitaris orgànics i fins i tot té un bar de sucs que serveix sucs, batuts i cafè.

Finalment, l'últim lloc per passar les seves bitcoins a Brooklyn és el restaurant de cuina americana Oxford cuina, també en Greene Avenue. En aquest moment, Fort Greene és un lloc afortunat de ser Bitcoiner, especialment si ets un afamat!La xarxa AD de BTC augmenta a 100 kDivulgació: corredors de la moneda de foc Publicitat vendes a través de la plataforma BTC AD xarxa. No tenim cap propietat o participació en la xarxa de publicitat i simplement vam anar amb la millor xarxa de publicitat per a les nostres necessitats anteriors a aquesta convocatòria d'ajuts.

Un fons de nou desenvolupament amb el nom de MAS INTERESSANT ha sortit de l'anonimat i va anunciar la seva primera inversió.

La companyia, BTC AD Network és una empresa moneda digital la construcció de solucions de publicitat per a llocs moneda digital.

La llavor ascendeix a un valor de 100.000 dòlars i és la primera inversió realitzada en la xarxa de publicitat. MÉS INTERESSANT apareix en un bloc que es van interessar en la xarxa a causa de la unitat de l'equip fundador i la visió per interrompre la indústria de la publicitat.

- Xarxa d'AD BTC (@BTCADnet) de 22 de gener de, l'any 2015

COO de la companyia Tiffany va dir a la moneda de foc que no només busquen en els anuncis de visualització,

Volem pertorbar anuncis en premsa, televisió, ràdio, transmissió de ràdio i molt més. Volem utilitzar moneda digital per interrompre aquests espais. Moneda digital és ideal per a petites transaccions entre dues empreses i esperem que per aprofitar al poder una nova generació de plataformes i productes publicitaris.

Quines altres plataformes de la companyia construirà queda per veure, però la inversió en la companyia se suma a una llarga llista d'empreses que accepten fons de risc en la indústria moneda digital.


BTC Xina anuncia dipòsits i retirades per USD i HKDEl xinès exchangeBTC Xina ha confirmat que està acceptant dipòsits i recessos i USD HKD, convertint-se en el primer cripto-plataforma al país per donar suport a tres monedes fiduciàries.

L'intercanvi està obrint les noves possibilitats comercials per a tots els usuaris, després d'un període de només a visitant. "BTC Xina està encantada d'ampliar aquest servei a tots els seus titulars de compte internacional. Durant aquesta etapa de judici, BTC de la Xina recullen diversos milions de dòlars de valor dels dipòsits. Aquest servei es processaran a través de la seva filial de Hong Kong registrat", la companyia va revelar en una comunicat de premsa publicat a Reddit.

Per utilitzar el servei, els clients han de registrar-se i després triar entre les opcions del compte interna '' o 'internacional'.

  • Els titulars de comptes internacionals seran automàticament elegibles per aquest nou servei.
  • Els titulars de comptes existents domèstics que vulguin dipositar i retirar utilitzant USD o THC, se'ls anima a obrir un compte internacional. Després de fer el seu dipòsit, els usuaris tindran accés a tota la gamma de productes i serveis de BTC de la Xina. Totes les operacions es duen a terme en BTC / CNY i LTC / CNY.

"Com una companyia global, BTC de la Xina té el plaer de donar cabuda a les demandes dels nostres usuaris, tant nacionals com internacionals", va dir el CEO de la companyia, Bobby Lee. L'intercanvi va decidir oferir noves opcions següents les sol·licituds formulades per diversos clients. D'acord amb el comunicat de premsa, "els usuaris han demostrat una forta demanda per a l'intercanvi de suport a altres monedes, i aquest és el primer pas".

Abans de la integració de dòlars i HKD, els usuaris només van ser capaços de fer dipòsits i recessos en CNY. No obstant això, tot i la introducció de noves opcions, cotitzant a BTC Xina segueix sent gratuïta.

BTC Xina és el segon canvi xinès per anunciar canvis similars. Fa uns dies, OKCoin també va llançar dipòsits en dòlars EUA i recessos, així com una nova pàgina web en anglès.

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin sinclou en futures estratègies del 60% de les organitzacions dels Estats Units

Post ICO

Bitcoin: les petites empreses mestimen, les grans empreses no ho fan

Post ICO

La Draper University ofereix un servei gratuït de traducció en línia sobre la criptocurrency

Post ICO

Resum setmanal Bitcoin, novembre de 2013

Post ICO

Bitcoiners a Taiwan ara poden comprar BTC de més de 5,000 botigues de conveniència

Post ICO

Els primers caixers automàtics de Bitcoin en sòl nord-americà per aterrar a Seattle i Austin

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex llança sense càrrecs per Grècia

Post ICO

Conegueu BCI, la nova empresa dinversió centrada en blockchain llançada per Cryptor Trust

Post ICO

Blockchain i Chain.com socis per Hackathon amb 125 dòlars en premis en efectiu

Post ICO

Bitcoin en moviment: aquí hi ha una cartera per al vostre dispositiu Android

Post ICO

Lassociació Bitcoin France és el capítol més recent de la fundació Bitcoin afilliate

Post ICO

Préstecs de Bitcoin contra préstecs de Fiat