Butterfly Labs està dacord amb els informes mensuals de la Cort | Catalan.Lamareschale.org

Butterfly Labs està dacord amb els informes mensuals de la Cort

Butterfly Labs està dacord amb els informes mensuals de la Cort

Sembla que assetjat equips de mineria de la papallona fabricant Labswon't estar patint de ser tancat encara. Avui en dia, el jutge va ordenar a l'empresa a presentar informes mensuals i ha fallat en contra de la Comissió Federal de Comerç a favor de la papallona dels laboratoris.

La Comissió Federal de Comerç va afirmar que la papallona laboratoris havia violat la secció 5 (a) de la Llei federal Trade Commission ( "Llei de la FTC") a l'tergiversar fets materials sobre les seves màquines de mineria Bitcoin i el tribunal ha dictaminat que aquest no era el cas. Després de revisar les instal·lacions, el registre i la llei aplicable, la Cort no va estar d'acord amb la FTC.

En l'assumpte de la data de lliurament falsificació, el tribunal va dictaminar que la FTC no havia proporcionat suficient evidència per recolzar les afirmacions fetes. Mentre que la FTC va ser capaç de provar diverses declaracions data de lliurament, no van ser capaços de demostrar que les afirmacions eren intencionalment falsa.

Pel que fa a les declaracions falses de rendibilitat des BFL, el tribunal va considerar que suficient evidència va ser presentada per la FTC. Mentre que la Comissió Federal de Comerç va proporcionar diversos exemples de declaracions de rendibilitat, no van ser capaços de donar exemples documentats de declaracions específiques de rendibilitat de l'empresa en la publicitat, en el lloc web, o en els missatges. El tribunal va dictaminar que la Comissió Federal de Comerç va fallar un cop més per mostrar proves.

El tribunal també va trobar que és poc probable que BFL tornaria al mateix model de negoci qüestionable de pre-ordres després d'haver demostrat que havia deixat de fer-ho abans de la FTC va obtenir una ordre ex part contra ells i la incursió de USMS en contra de la instal·lació.

Mentre que els tribunals no estaven d'acord en tots els punts plantejats per la FTC i ara permetran BFL per reprendre les operacions, que estan ordenant a l'empresa a començar a presentar informes mensuals a la cort. Una còpia de les ordres de la cort complet es pot trobar aquí.

L'informe es dirigirà a:

  1. Situació de la fabricació i l'enviament a la cua de comandes actual, el nombre de clients que sol·licita l'activació de l'enviament / servei, el nombre de clients entregat, projectat nombre de clients encara requereixin l'expedició i enviament anticipat terminis;
  2. Avaluació de romandre passiu reemborsament pre-comanda, incloent l'estat de les sol·licituds de reemborsament i l'estat de la reserva o el progrés cap a la generació d'actius per pagar a terme tots els reemborsaments sol·licitats en el moment oportú;
  3. El progrés de govern corporatiu;
  4. Reafirmar que la política de no pre-ordre roman en vigor i que s'estan produint només les vendes de consum dels articles en existència;
  5. Situació de les proves de cremada i informe sobre els fons procedents segregats; i
  6. Comunicacions clau fetes i / o planificats amb els clients.

La Cort es reduiran la suspensió de pagaments i començar permetent papallona laboratoris complets per reprendre les operacions en una línia de temps que serà establerta a través d'una conferència telefònica el 22 de desembre. Els informes presentats als tribunals un cop al mes es duran a terme sota un segell ordre judicial que prohibeix al públic de revisió dels mateixos. El primer informe s'ha de presentar com a molt tard al gener 30 del 2015.

Molts en la comunitat és probable que es van sorprendre, ja que es creia àmpliament el nivell de mala conducta a ser àmplia i de llarg abast sobre la base dels primers resultats i documentació presentada sobre el cas. El cas continuarà, però sense les restriccions actuals contra papallona Labs o una suspensió de les operacions.

Com se sent sobre aquesta ordre de la cort? Assegureu-vos de deixar els seus comentaris.

Notícies relacionades


Post ICO

Amazon estava preocupada sobre BitLicense

Post ICO

Bitcoin arriba a Turquia: BTCTurk és el primer intercanvi de Bitcoin al país

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: tan aviat com 14nm estigui disponible, llançarem un nou ASIC que superarà els altres dissenys de 14nm

Post ICO

Lexjugador de Bitcoin, Jason King, executa 3,237 milles per promoure la criptocurrency

Post ICO

Bitcoin és el sector de més creixement per al capital de risc

Post ICO

Bitcoinvention Asia cancel·la -BitPay patrocina la cripto conferència nord-americana

Post ICO

Bitcoin és el primer agorista

Post ICO

Versió del nucli Bitcoin versió 0.11.0 alliberada

Post ICO

Resum setmanal Bitcoin, novembre de 2013

Post ICO

Préstecs de Bitcoin contra préstecs de Fiat

Post ICO

Bitcoin en moviment: aquí hi ha una cartera per al vostre dispositiu Android

Post ICO

Bitcoin no és la solució per amagar-se de PRISM