Les autoritats financeres de Califòrnia diuen que només admeten la base de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Les autoritats financeres de Califòrnia diuen que només admeten la base de Bitcoin

Les autoritats financeres de Califòrnia diuen que només admeten la base de Bitcoin

Si vostè recorda, la Fundació Bitcoin està sent perseguit pel Departament d'Institucions Financeres de Califòrnia, que ha publicat recentment un 'cessament i desisteixi order'against l'organització sense ànim de lucre. Pel que sembla, l'autoritat afirma que la Fundació Bitcoin està presumptament involucrat en operacions de transmissió de diners sense llicència o autorització corresponent atorgada pel Departament del Tresor dels Estats Units.

El fet que el departament de Califòrnia es va després d'una organització que només s'ocupa de diners, ja que rep donacions per seguir fent la seva feina està fent una gran quantitat de gent enfadada. I saps el que passa quan les autoritats comencen a fer front a les institucions Bitcoin com això: tothom comença a parlar d'una conspiració...

"En aquesta etapa, és difícil dir si era o no una manta en general actionand si altres entitats relacionades amb Bitcoin van rebre 'cessament i desisteixi' cartes de Califòrnia. Si Fundació Bitcoin no va ser l'únic destinatari, i després esperar a altres empreses perquè presenti en els pròxims dies i setmanes ", va dir Jon Matonis, un membre de la Fundació Bitcoin i un investigador de diners electrònics, la revista Forbes.

Matonis va ser el que va carregar el document oficial a Scribd i difondre la informació sobre l'acusació. D'acord amb el departament d'institucions financeres, la Fundació Bitcoin és acusat d'haver incomplert el codi financer 2030. Aquest codi estableix que "una persona no ha involucrar-se en el negoci de transferència de diners en aquest estat", llevat que la persona o institució té una llicència del Comissionat d'Institucions financeres o està exempt.

Segons el document, en violació d'aquesta llei pot resultar en multes d'entre $ 1,000 a $ 2,500 per violació o per dia i, en última instància, a la detenció dels sospitosos. A més, el delicte de participar en la transmissió de diners sense una llicència estatal o falli per registrar correctament amb el Departament del Tresor dels Estats Units pot resultar en una multa descomunal $ 250,000... O fins a cinc anys a la presó, igualment no és bo.

Per calmar els nervis de tots, Departament de les institucions financeres del Califòrnia ha fet un comunicat. El regulador va dir CNBCthat la carta a la circulació no és una 'ordre de cessament i desisteixi' i és només la intenció de ser un warningto negocis sense llicència, no una ordre.

Tot i que l'autoritat no podria fer un comentari més complet, segons sigui el cas és confidencial, van dir que els destinataris de les cartes poden posar-se en contacte amb el departament per discutir si la llei s'aplica a ells o no. Ens preguntem si la Fundació Bitcoin ja s'ha posat en contacte el regulador californiana per programar una bona conversa i una mica de te i galetes.

Notícies relacionades


Post ICO

Blockchain i Chain.com socis per Hackathon amb 125 dòlars en premis en efectiu

Post ICO

Bitcoin obté un segell important daprovació: el preu de la criptoconització ara està en Bloomberg

Post ICO

Alydian acull Terahash per conquerir els grans miners

Post ICO

10.000 fitxes mineres de Bitcoin senvien als clients europeus

Post ICO

Els bancs, preparat! El bloc de notes està a punt de rockear el teu món

Post ICO

Bill Egan, eGifter: estem treballant per obtenir algunes marques que en realitat seran emocionants per a la comunitat Bitcoin

Post ICO

Gairebé la meitat dels usuaris de Bitcoin britànics creuen en la regulació de la criptoculada

Post ICO

El grup empresarial empeny a Bitcoin cap endavant invertint en la pròxima generació de xips ASIC i un nou superordinador

Post ICO

La comunitat de Bitcoin allibera a Mt. Gox a causa duna excusa derror: una llista de 10 reaccions

Post ICO

Antic intercanvi de Bitcoin Mt. Gox rep la protecció contra la fallida dels EUA gràcies a la cort nord-americana

Post ICO

BtcChina redueix les comissions de comissions al 0,1%

Post ICO

Lassociació Bitcoin France és el capítol més recent de la fundació Bitcoin afilliate