Les campanyes ja poden acceptar BTC amb la caixa de verificació simple | Catalan.Lamareschale.org

Les campanyes ja poden acceptar BTC amb la caixa de verificació simple

Les campanyes ja poden acceptar BTC amb la caixa de verificació simple

NGP Vaniš un proveïdor de tecnologia per a campanyes i organitzacions democràtiques i progressistes, que ofereix als clients una plataforma integrada de recaptació de fons, el compliment, el camp, l'organització, els nous mitjans i productes de xarxes socials.

NGP VAN compte milers de campanyes i organitzacions entre els nostres clients, incloent tots els comitès nacionals democràtics, milers de campanyes demòcrates, i centenars de sindicats, els PAC progressius i no partidistes, i altres organitzacions.

NGP VAN llocs moltes vegades els poders com ReadyforHillary.com i altres campanyes progressives i durant un hackathon recent agregar una nova opció de donació que les campanyes puguin començar el desplegament immediatament per a l'acceptació de donacions. Aquesta opció només passa a ser Bitcoin.

Qualsevol client que utilitza les contribucions en línia en el nou producte NGP Aquestes funcions les pot, i després acceptar Bitcoin en qualsevol pàgina contribució amb només la comprovació d'una caixa.

La Comissió Federal d'Eleccions també va intervenir recentment a, en dictaminar que els comitès de campanya podria acceptar contribucions Bitcoin de fins a $ 100 per persona per cicle.

Ben McIlwaine el desenvolupador principal en NGP VAN dit, "NGP VAN tingut un hackathon a principis d'any per als nostres equips de desenvolupament. Els meus companys desenvolupadors i vaig tenir la llibertat per treballar en tot el que volia, i el meu primer impuls va anar a treballar a les contribucions polítiques utilitzant Bitcoin ".

Ben va ser més enllà a l'estat ", que volia treballar en Bitcoin perquè (a) es tracta d'alguna cosa molts dels desenvolupadors, organitzacions i empreses han estat parlant, però ningú ho ha fet encara, i (b) Estic molt interessat en monedes digitals. Com els meus companys de treball que es farà constar, he estat excitat sobre Bitcoin des d'abans gairebé ningú més havia sentit a parlar. Potser hi ha fins i tot impulsat uns companys de treball bojos amb la meva xerrada sobre el projecte per a tot el mes previ a la hackathon ".

Si bé no és probable que Bitcoin Scoot diners fora de la primera posició de contribucions a campanyes polítiques en qualsevol moment aviat tenir-lo com una opció en una plataforma tan important ser utilitzat per tantes campanyes diferents sense dubte ajudarà en l'adopció de Bitcoin i afegir una altra capa de legitimitat a la moneda digital.

Les opcions més que aquells que van triar utilitzar Bitcoin Bitcoin tenen per a la despesa de la més legítima es converteix, més opcions que tenim per passar Bitcoin la més convenient és. S'espera que un gran nombre de campanyes utilitzant la plataforma NGP VAN començarà a habilitar l'opció per a les contribucions Bitcoin ja que simplement redueix la barrera d'encara més gent a involucrar-se i fer una contribució.

Notícies relacionades


Post ICO

70 llocs que et donen bitcoins gratis: realment funcionen?

Post ICO

BitGold llança una nova plataforma de comerç dor inspirada en Bitcoin

Post ICO

El fabricant de mineria Bitcoin HashFast tanca i subhasta els actius restants

Post ICO

Buttercoin vol potenciar el mercat global de remeses a causa de leliminació dhonoraris obscens

Post ICO

Bitcoin London 2013: lamor dEuropa per la criptocurrency, un nou caixer automàtic i moltes start-ups

Post ICO

La cort britànica demana a Moolah que retorni 750 BTC als desenvolupadors de Syscoin

Post ICO

Bees Brothers: els joves emprenedors de criptocalitats continuen prosperant i ja han extret el seu primer Bitcoin

Post ICO

Lequip de BetCoin Casino llança el nou lloc web de jocs BetCoin Circle i prepara més notícies

Post ICO

18 h Hora de final de la subhasta

Post ICO

Les autoritats van tancar Silk Road 2.0 i altres llocs web: arresten a tres homes a EUA i Irlanda

Post ICO

Bitcoin ja té la seva pròpia caixeta automàtica

Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners obté accés exclusiu a entrades anteriors a la venda