Pot Bitcoin arruïnar la privadesa de les empreses? | Catalan.Lamareschale.org

Pot Bitcoin arruïnar la privadesa de les empreses?

Pot Bitcoin arruïnar la privadesa de les empreses?

Com tots sabem, Bitcoin té una característica que li agrada a molts dels usuaris: s'assegura la privacitat. Però, per contra, podria ser moneda digital obrir una caixa de Pandora per a algunes empreses que accepten monedes digitals, com Foodler o el nou Bitfash. Atès que totes les transaccions Bitcoin es registren públicament a la xarxa peer-to-peer Bitcoin, només ha de conèixer la direcció Bitcoin de l'empresa per realitzar un seguiment de tots els altres pagaments realitzats a aquesta direcció.

Si no hi ha mesures especials de seguretat "que és molt fàcil perquè els comerciants exposen inadvertidament els detalls de la seva cadena de subministrament, les seves finances i els seus hàbits de consum", diu Christian Dumontet, un dels fundadors de Foodler.

Per lluitar contra aquesta possibilitat, els comerciants tenen una sortida: que poden crear una adreça Bitcoin dipòsit únic per a cada venda. No obstant això, això és més una solució temporal i acaba plantejant un problema similar. Quan el comerciant ha de pagar els subministraments o convertir els bitcoins en una moneda fiduciària, la companyia generalment agrupa tots aquests dipòsits junts i, d'aquesta manera, que encara podrien estar donant algú (com un competidor mitjana) la possibilitat de rastrejar tota la seva Bitcoin transaccions.

No és de fàcil llençar un atac com aquest, però també és difícil de mantenir tot el seu private.According dades per Gaven Andresen, director científic de la Fundació Bitcoin. "Privadesa transaccions Bitcoin és realment complicat. Si vostè vol estar segur que les seves transaccions van a ser privat, llavors és probable que hagi de contractar un doctorat criptografia per analitzar el seu sistema. És definitivament una preocupació, i sens dubte és part de la raó per la qual dir que Bitcoin és un experiment ", diu l'expert.

Per exemple, Foodler ha descobert una manera de fer que el seu rastre de molles de Bitcoin menys fàcils de trobar. La companyia ha escrit el seu propi programari, whichsubdivides seu balanç diari en un nombre aleatori dels components. Aquests components es barregen llavors per tal d'ocultar el rastre de les transaccions. Cristià Dumontet assegura que, "mitjançant l'aleatorització tant les quantitats com la longitud de la cadena, es fa molt difícil saber si encara està sota el nostre domini o no".

Via wired.com

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin falla prova defectiu i es considera una mercaderia a Finlàndia

Post ICO

Butterfly Labs compra de forma anònima Buttcoin.org per eliminar larticle fraudulent

Post ICO

Bitcoin és el nou or: Per què Bitcoin es convertirà en moneda de refugi segur

Post ICO

Conegueu BCI, la nova empresa dinversió centrada en blockchain llançada per Cryptor Trust

Post ICO

Ara, els productes bàsics us permet comprar paladio amb Bitcoin

Post ICO

Bitcoin i altres monedes digitals

Post ICO

La primera filial de la Fundació Bitcoin a Àsia Meridional és de Bangla Desh

Post ICO

Buttercoin vol potenciar el mercat global de remeses a causa de leliminació dhonoraris obscens

Post ICO

Bitcoin és el sector de més creixement per al capital de risc

Post ICO

Bitcoin London 2013: lamor dEuropa per la criptocurrency, un nou caixer automàtic i moltes start-ups

Post ICO

Alydian acull Terahash per conquerir els grans miners

Post ICO

Carteres Bitcoin