Linici canadenc Wagepoint inclou Bitcoin en el seu programari de nòmina en línia | Catalan.Lamareschale.org

Linici canadenc Wagepoint inclou Bitcoin en el seu programari de nòmina en línia

Linici canadenc Wagepoint inclou Bitcoin en el seu programari de nòmina en línia

La startup de tecnologia Wagepoint aviat es convertirà Bitcoin encara més accessible als usuaris mitjançant la integració en el seu programari de nòmina en línia. L'empresa canadenca està planejant llançar una integració moneda digital dilluns que ve (25) que ajudarà els empleats de petites i mitjanes empreses al país reben una porció del seu salari net en Bitcoin.

"Aquesta integració amb el programari de nòmina en línia de Wagepoint, Wagepoint de pagament, ha estat possible gràcies a una associació amb el primer i major intercanvi de Bitcoin canadenc, Virtex", explica la companyia en un comunicat de premsa. "En l'actualitat, les empreses i els empleats tenen l'oportunitat de fer un dipòsit directe de nòmina en els comptes bancaris amb institucions financeres establertes. Però ara, per primera vegada, SMB al Canadà poden donar als seus empleats una marca noves alternatives carteres és a dir Bitcoin", afegeix la declaració.

Bitcoin està guanyant terreny com a moneda corrent, ia mesura que més comerciants s'inscriguin a acceptar bitcoin, és inevitable que aquesta moneda virtual trobarà el seu camí en la compensació. Per tant, hem construït una opció al nostre programari de nòmina per als empleats per convertir una part del seu salari net en Bitcoin. És una idea basada en els nostres punts de vista progressistes per ajudar a abordar les necessitats canviants de la força de treball digital intel·ligent.

Shrad Rao, director general d'Wagepoint

Per ara, el programari només està disponible al Canadà, però la companyia anticipa una demanda molt més gran en els Estats Statesonce Wagepoint de pagament es converteix s'arriba a aquest mercat. El llançament de la beta dels Estats Units està programat actualment per a gener de 2014 i els usuaris que estiguin interessats a ser notificat pot registrar-se aquí.

"Wagepoint no va a cobrar als usuaris per a la Bitcoin featureas funciona similar a un dipòsit directe dins de l'aplicació. Les empreses poden inscriure per a Pro pla de Wagepoint per una simple fixació de preus (tarifa fixa $ 20 + $ 2 per empleat) per nòmina, i inclou dipòsits directes, les remeses de govern i de cap d'any de la T4 ", segons el comunicat de premsa.

Una vegada que un empleat tria per obtenir una part del seu salari net en Bitcoin, l'únic que cal fer és iniciar sessió en l'empleat d'auto-servei i indicar la quantitat que voleu convertir a través de la pestanya "Informació del Banc" de l'aplicació.

Quan es verifica la cartera Bitcoin, Wagepoint Pay intercanviarà automàticament aquesta quantitat per Bitcoin a través de l'intercanvi Virtex al tipus de mercat actual, segons el que especifica per la cartera de comandes Virtex. La transacció inclou una tarifa de transacció exclusiu de l'u per cent. Un cop s'ha completat l'intercanvi, els Bitcoins es dipositen directament en la cartera Bitcoin de l'empleat.

Notícies relacionades


Post ICO

El fabricant de mineria Bitcoin HashFast tanca i subhasta els actius restants

Post ICO

5 històries increïbles de Bitcoin compartides per Redditors

Post ICO

Dell Now accepta Bitcoin

Post ICO

Compra dun cotxe amb Bitcoin? Comprovar

Post ICO

Bitmain presenta la mitigació de DDoS a AntMiner S4 i S5

Post ICO

BitPay millora els pagaments de Bitcoin creant noves mesures de suport

Post ICO

Els estafadors de Bitcoin es van veure obligats a instal·lar-se amb la FTC

Post ICO

La plataforma de predicció de Bitcoin Predictive conquereix 1.000 usuaris registrats i té novetats

Post ICO

El preu de Bitcoin supera els 200 dòlars i registra el màxim pic des de la bombolla de labril passat

Post ICO

La base de Bitcoin respon a la carta de Manchin: Si Bitcoin no floreixi als EUA, prosperarà en un altre lloc

Post ICO

Bruce Fenton és el nou director executiu de la fundació Bitcoin

Post ICO

El preu de Bitcoin fa un passeig pel costat tranquil i guanya la confiança dels inversors