El president executiu de Bitcoin Exchange Independent mor a Tailàndia | Catalan.Lamareschale.org

El president executiu de Bitcoin Exchange Independent mor a Tailàndia

El president executiu de Bitcoin Exchange Independent mor a Tailàndia

Adam Tepper, el CEO de l'australiana intercanvi de Bitcoin Reserva Independent, ha mort a Tailàndia en un accident de motocicleta.

El cos dels 34 anys d'edat, home de Melbourne es troba a Sai Yuan Junction, en Wiset Road, prop d'un senyal de trànsit destruïdes i uns 30 metres de la seva motocicleta, va informar El Phuket Gaceta.

Les autoritats locals van confirmar Adam Tepper, qui es trobava a Tailàndia de vacances, van morir immediatament després de l'accident.

Segons la mare de l'empresari, Dianna Tepper, el seu fill no portava un casc quan el seu vehicle de dues rodes va connectar un remolc aparcat al centre de la ciutat. "Si us plau, no tornis a pujar a una moto sense casc. Si salva una vida, estic feliç ", va dir la dona a 7News.

Capità Bhawa Sodarak de la Policia Chalong va confirmar que "el Sr Tepper no portava posat el casc i es va colpejar el cap en el signe - que va morir a l'instant."

"Crec que s'estava movent molt ràpid en el moment de l'accident, com a part del pol senyal va ser enterrat sota terra metres, i va ser tret per l'impacte", va dir el funcionari.

companyia de Tepper, l'intercanvi moneda digital Reserva Independent, va ser fundada el 2013 i es va basar a Sydney. La víctima era un conegut partidari de Bitcoin. "És realment una moneda global que s'estén per les fronteres i poden ser enviats a tot el món gairebé instantàniament", va dir.

L'empresari era un entusiasta dels esports de motor i també membre de Ao Chalong Yacht Club a força de Phuket, que va publicar un missatge homenatge a la seva pàgina web.

"De llarga data i membre actiu ACYC, Adam Tepper, va morir tràgicament en un accident de motocicleta a les primeres hores del divendres 27 de febrer. El tant anem a estranyar al bar i club de iots a l'aigua."

El Departament d'Afers Exteriors i Comerç està proporcionant assistència consular a la família de Tepper.CEO dintercanvi Primer Meta trobat mort a SingapurTardor Radtke, el director general nascut als Estats Units de Primera Meta, va ser trobat mort després d'un aparent suïcidi a casa Singapur. El director de la borsa de monedes digitals va ser de 28 anys d'edat i està a càrrec de la companyia des de 2012.

"L'equip de Primera Meta està commocionat i entristit per la tràgica pèrdua del nostre amic i CEO Radtke tardor. Les nostres més profundes condolences estan amb la família, amics i éssers estimats. Tardor va ser una inspiració per a tots nosaltres i que es troba molt a faltar", va anunciar l'intercanvi.

Radtke va ser trobat mort la setmana passada per les autoritats de Singapur a casa, en el que es creu que és un suïcidi. No obstant això, la policia encara està per confirmar la causa de la mort sobtada del director general, CNBC informa. President no executiu de Primera Meta, Douglas Abrams, va dir a The Wall Street Journalthat la causa exacta de la mort de Radtke era "encara està sota investigació".

"Vostè va ser el dur, que va ser el que es va recuperar i em va dir que fes el mateix. Estic tan profundament agraït que jo us conec. I era capaç de compartir la meva passió amb vostè. M'agradaria que podria haver tingut 50 més anys d'amistat ", la seva amiga Katie Stone va escriure a Facebook, segons NYDailyNews.

Abans de treballar en la Primera Meta, Tardor Radtke va dur a terme les primeres posicions en les empreses que van treballar en estreta col·laboració amb grans noms com Dell i Verizon. Ella era un personatge conegut en el món de la tecnologia, especialment després de treballar amb diferents empreses exitoses. També va treballar en estreta col·laboració amb Apple perquè el programari de computació en el núvol per la Universitat Johns Hopkins, Los Alamos i laboratoris de la Aerospace Corp.


CEO de Gyft Joins Koinify Advisory BoardA principis d'aquesta setmana Koinify una nova plataforma de finançament cripto va anunciar que el CEO de Gyft Vinny Lingham s'ha unit a la junta Koinify Assessor.

Vinny Lingham és un empresari sud-africà d'Internet que és el cofundador i CEO de Gyft - una companyia de targetes de regal mòbil, recolzat per Google Ventures. També va ser prèviament el fundador i CEO de Yola, Inc (anteriorment conegut com SynthaSite), una web 2.0 posada en marxa seu a San Francisco que fomenta la creació de lloc web gratuït, publicació i serveis d'allotjament.

Lingham venut Gyft a FirstData per més de $ 54 milions de dòlars.

Vinny s'aconsella a la posada en marxa de la seva nova posició i també se li uneix un nou mentor per a la posada en marxa de Tim Swanson.

Tim Swanson

Tim Swanson és un graduat de la Universitat de Texas A & M University i va treballar en l'Est d'Àsia durant més de sis anys. És autor de tres llibres d'investigació, incloent dos que abastin l'ecosistema moneda digital. En l'actualitat és director de desenvolupament de negoci de Melotic i assessor de Hyperledger.

Tim és també un freqüent col·laborador de Parlem Bitcoinand Business Insider.

Tim quan se li va preguntar sobre el que l'excita sobre Koinify va declarar,

"L'equip Koinify està activament tractant de crear i utilitat de l'escala més enllà de la moneda de casos d'ús inicial de blockchains. Això és interessant perquè tot i un munt de parlar l'any passat sobre les possibles aplicacions descentralitzades molt pocs estan tractant de construir realment ells. L'equip de Koinify té tant el talent i l'experiència en la indústria per empènyer el sobre tecnologia, creació de valor i resoldre problemes. "

Koinify està fent ràpidament un nom per a si mateix com una nova plataforma per al finançament de xifrat i l'addició de tant Tim i Vinny pot ser vist com a grans victòries per a la posada en marxa.

Foto de Vinny Lingham proporcionada per arma. Foto de Tim Swanson proporcionada per Koinify.

Notícies relacionades


Post ICO

Bitstamp per reprendre les operacions en 24 hores després de lhack que causen pèrdues de 5 milions de dòlars

Post ICO

Clients de Bitstamp que no aconsegueixen verificar la identitat en risc de perdre tota la seva BTC

Post ICO

Bitcoin guanya credibilitat a la UE en els talons del reconeixement alemany

Post ICO

Bank of France adverteix a Bitcoiners i comerciants sobre els riscos de criptocurrency

Post ICO

Lalternativa Bitcoin Bytecoin celebra el primer bloc, anuncia noves funcions

Post ICO

Lempresa britànica està creant un nou servei que promet descentralitzar els intercanvis Bitcoin encara més

Post ICO

Bitcoin 2014 Convention Highlights

Post ICO

Els nord-americans estan farts de la manipulació de diners: Bitcoin podria ser la resposta

Post ICO

5 maneres dexplotar el preu baix de Bitcoin al vostre favor

Post ICO

La cort britànica demana a Moolah que retorni 750 BTC als desenvolupadors de Syscoin

Post ICO

Nou esquema Bitcoin Ponzi? Exchange MyCoin desapareix juntament amb 387 milions de dòlars

Post ICO

El desenvolupador de Bitcoin, Gavin Andresen, sospita que la majoria de les operacions de mineria en el núvol són esquemes de Ponzi