Els canvis provinents de lest fan que Bitcoin baixi més del 30% en dos dies | Catalan.Lamareschale.org

Els canvis provinents de lest fan que Bitcoin baixi més del 30% en dos dies

Els canvis provinents de lest fan que Bitcoin baixi més del 30% en dos dies

Després d'un parell de setmanes que tracten amb certa inestabilitat al Banc Popular de la Xina va decidir prohibir als bancs d'apropar moneda digital, hi ha forts vents de canvi que vénen de l'Est i que estan embrutant el valor de Bitcoin. El preu es va desplomar al voltant de $ 300 en dos daysand la tendència continua sent negativa.

La mala notícia va començar durant el començament d'aquesta setmana, quan la mateixa autoritat xinesa que havia decidit prèviament contra Bitcoin va prohibir empreses de pagament de tercers de fer front als intercanvis moneda digital, ha informat Coindesk. Dimarts (17), el valor de Bitcoin va caure més d'un 20 per cent, mentre que les companyies com PayPal, Alipay o TenPay van confirmar la informació prèviament revelada per Bobby Lee, el director general d'BtcChina, el major cripto-canvi del món.

Durant els últims dies, els usuaris de canvi a la Xina van reportar una caiguda en el nombre de finançament i opcions de retir per BtcChina, fins que l'intercanvi bloquejat temporalment els dipòsits realitzats a la RBM (moneda nacional xinesa).. "En aquest moment, com un intercanvi de Bitcoin, suspès de prendre tots els dipòsits en RMB Però, al costat de la retirada, la gent encara té la capacitat de retirar RMB No ha d'haver cap preocupació -. Tots els diners és segur i és tot van representar ", va assegurar Lee, afegint que també era possible dipositar i retirar les monedes virtuals des BtcChina.

No obstant això, això va fer caure en picat el preu encara més, causant una pèrdua d'al voltant de $ 300, més del 30 per cent. I, per descomptat, tots sabem que el que ara passa a la Xina, afecta la resta del món.

Bobby Lee va explicar el que va passar aquest dimecres (18). L'intercanvi té un advertiment del seu nou proveïdor de pagament de tercers, després de TenPay va caure a un acord previ amb la plataforma diumenge (15). YeePay va dir BtcChina es tallaria dipòsits, donar avís a només dues hores. "Tots sabem que la raó - és tan clar com la llum del dia - ens van tallar pel que va succeir a la reunió el dilluns", va dir el director general.

"Si no se'ns permet fer front a les empreses de pagament de tercers, llavors no pot captar dipòsits per nosaltres en nom dels clients, i llavors tenim aquesta captura-22, on ja no podem operar nostre intercanvi Bitcoin com abans", Bobby llegeix lamentat.

Els gràfics mostren que és obvi: l'anunci fet per BtcChina va actuar com un fort cop en la fixació de preus de Bitcoin. El valor va baixar als nivells de fa un mes, en l'actualitat que suren al voltant de 600 $.

Tot i la caiguda està causant una gran quantitat de pànic, els experts aconsellen als Bitcoiners a mantenir la calma. Citat per Coindesk, Jaron Lukasiewicz, CEO d'Coinsetter, va dir que "aquest desenvolupament tindrà una influència negativa en el potencial del preu a curt termini de Bitcoin, però m'agradaria animar els inversors recordar que l'especulació no impulsar el valor fiable en general".

Notícies relacionades


Post ICO

Lassociació Bitcoin France és el capítol més recent de la fundació Bitcoin afilliate

Post ICO

Bitcoin micro transaccions sense cap tipus de tarifes? Sí, aquesta és la nova característica de Coinbase

Post ICO

Bitcoin Big Wigs

Post ICO

Bitcoin conquista Virgin Galactic: paga el teu viatge a lespai amb criptocurrency

Post ICO

La inversió de Bitcoin Trust es converteix en el primer fons de criptocurrency negociat públicament

Post ICO

Intercanvis Bitcoin: Coinbase sexpandeix al Regne Unit, Suècia aprova el primer BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Els usuaris de la cartera de Blockchain.info es roban: el servei ha solucionat lerror i assegura que reemborsarà a tothom

Post ICO

Butterfly Labs intenta reobrir els negocis sota la supervisió legal

Post ICO

BTC-E suneix a EgoPay per oferir una nova solució de pagament en línia amb tarifes zero

Post ICO

Un 18% dels britànics afirmen que utilitzarien Bitcoin en el futur

Post ICO

BitPay millora els pagaments de Bitcoin creant noves mesures de suport

Post ICO

3.454 bilions de dòlars és una bona raó per comprar Bitcoin