Charlie Shrem sentenciat a dos anys de presó per transaccions relacionades amb la ruta de la Seda | Catalan.Lamareschale.org

Charlie Shrem sentenciat a dos anys de presó per transaccions relacionades amb la ruta de la Seda

Charlie Shrem sentenciat a dos anys de presó per transaccions relacionades amb la ruta de la Seda

El fundador de Bitinstant, Charlie Shrem, va ser condemnat a dos anys de presó aquesta setmana a causa de la seva connexió amb el mercat il·legal en línia Ruta de la Seda. Després de la seva detenció al gener, l'empresari moneda digital va ser empresonat per l'enviament de $ 1 milió de dòlars de BTC al basar d'Internet.

El jutge de districte Jed Rakoff considera que les accions de Shrem no eren un "error d'una sola vegada". Per contra, el director general d'BitInstant.com "amb entusiasme" utilitza la moneda digitals innovadores per impulsar un drogues il·legals schemethat venuts i altres articles il·legals. "La pròpia capacitat d'innovació que es feia un perill per controlar el tràfic de drogues", va dir el jutge.

Rakoff és el mateix funcionari dels Estats Units va ordenar que Shrem lliurar $ 950,000 després que l'empresari es va declarar Bitcoin guiltyin setembre per ajudar i instigar uns diners sense llicència empresa de transmissió, ha informat Reuters. Shrem va admetre que va ajudar al distribuïdor 'BTCKing' - el sobrenom del distribuïdor Ruta de la Seda Robert Faiella - amb la venda il·legal de $ 1 milió en BTC als clients del mercat.

Segons els fiscals del cas, només la motivació de Shrem era financera. L'empresari és citat en documents de la cort dient que el seu soci en el moment no volia prohibir Faiella com customerbecause els una "bona guany" havia fet.

L'home conegut com 'BTCKing també es va declarar culpable d'operar un negoci de transmissió de diners sense llicència i ha de ser condemnat a mitjans de gener de 2015.

Abans de la sentència de Shrem es va fer públic, el seu advocat va demanar la llibertat condicional, al·legant que el cas ja havia enviat un poderós missatge a la comunitat Bitcoin. Shrem va dir al jutge que "no hi ha més rentat de diners. Estan terroritzats".No obstant això, l'estratègia de defensa de l'empresari no funcionava.

Després de la seva detenció a principis d'aquest any i el final de BitInstant.com - la seva empresa de negocis en el món Bitcoin -, Charlie Shrem renunciar al seu lloc a la junta directiva de la Fundació Bitcoin i es va centrar en la seva batalla legal amb la justícia dels Estats Units.

Notícies relacionades


Post ICO

Lequip de BetCoin Casino llança el nou lloc web de jocs BetCoin Circle i prepara més notícies

Post ICO

Bitcoin ofereix una opció als consumidors, i els fa por

Post ICO

Bitcoin a San Diego: més empreses petites segueixen unint-se a la cripto-revolució

Post ICO

Bitphone llança el primer servei de telefonia digital amb servei de Bitcoin

Post ICO

Laplicació de Bitcoin està funcionant per tot tipus de serveis

Post ICO

Pot Bitcoin arruïnar la privadesa de les empreses?

Post ICO

Canvi senzill EasyCoin llest per començar a funcionar el 31 de desembre

Post ICO

70 llocs que et donen bitcoins gratis: realment funcionen?

Post ICO

18 h Hora de final de la subhasta

Post ICO

Bitcoin arriba a Turquia: BTCTurk és el primer intercanvi de Bitcoin al país

Post ICO

Les autoritats se centren en lestudi nord-americà que nega lanonimat de Bitcoin

Post ICO

Intercanvi de Bitcoins Kraken anuncia una nova estructura tarifària