Els reguladors xinesos emeten una declaració anti-Bitcoin dirigida a Taiwan | Catalan.Lamareschale.org

Els reguladors xinesos emeten una declaració anti-Bitcoin dirigida a Taiwan

Els reguladors xinesos emeten una declaració anti-Bitcoin dirigida a Taiwan

Seguint les directrius emeses per la part continental, Taiwan ha donat a conèixer una declaració conjunta proporcionada per la República de Comissió de Supervisió Financera de la Xina i el Banc Central. El document està lluny de ser un suport a moneda digital: adverteix que en realitat els locals contra l'ús de Bitcoin a Taiwan.

Els reguladors, citats per Coindesk, es basen en el fet que Bitcoin és encara molt volàtil, no té cap tipus de protecció legal i no és emès per una autoritat monetària. Per tant, la moneda digital i les activitats comercials vinculades segueixen sent altament especulativa.

Amb aquesta nova declaració, emesa aquest dimarts (31), la Comissió de Supervisió Financera de la Xina i el Banc Central va advertir als inversors taiwanesos per mantenir una distància de Bitcoindue als perills de la volatilitat, incompliments maliciosos i la possibilitat de ser atacats per pirates informàtics, entre d'altres riscos.

El document se centra en la manca d'una garantia de conversió: "els titulars de Bitcoin són pel seu propi compte, ja que la moneda no és emès per una autoritat monetària i per tant no té dret a reclamació legal o garantia de conversió".

A més, els reguladors també van anunciar que puguin adoptar les "mesures necessàries" si les institucions financeres de l'illa mantenen per realitzar operacions de Bitcoin. Fa només dues setmanes, la companyia d'entreteniment digital taiwanès Wayi ha anunciat la seva intenció de convertir-se en primer intercanvi de Bitcoin de Taiwan, però aquest pla es podria veure compromesa ara.

Imatges de WikimediaEl cercle en un servei datenció al client brillant dóna als usuaris $ 50 de BTC gratuïtsRecentment Circlebegan l'enviament d'invitacions a un gran nombre d'usuaris de molts dels que immediatament va ser i va comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit per trobar només més tard que estaven sent el pagament de taxes per la companyia de targeta de crèdit per realitzar un "avanç en efectiu". Cercle ha estat treballant amb diversos bancs i emissors per aconseguir aquest problema resolt, però ha pres un pas més enllà.

Un correu electrònic va començar a aparèixer en molts usuaris Cercle de la safata d'entrada que indica:

Recentment hem après que alguns dels nostres clients estan sent acusats quotes de bestreta d'efectiu mitjançant la seva targeta de crèdit per als bancs emissors dels dipòsits realitzats a Circle. Hem notat que va utilitzar una targeta de crèdit amb nosaltres, i esperem que no ha estat acusat d'aquests càrrecs. Per si de cas, li hem enviat $ 50 a bitcoin per qualsevol inconvenient.

Una jugada brillant, no només en tractar de reparar alguns dels mala voluntat dirigida al cercle (que en realitat no estava darrere dels honoraris) que van començar a enviar aquests cap a fora en una de les més brillants de màrqueting moviments que hem vist fins a la data aquí a Coin foc.


Circle puja $ 9 milions per competir amb BitPay i CoinbaseLa seu a Boston Cercle d'Internet Financial Inc ha plantejat recentment $ 9 milions en el cap de submergir-se en l'ecosistema Bitcoin. La inversió de la Sèrie A va ser feta per Jim Breyer, Accel Partners i General Catalyst Partners.

D'acord amb el seu fundador, Jeremy Allaire, citat per la revista Forbes, Cercle vol crear i oferir eines d'acceptació de pagament per als comerciants, sinó també ser un lloc on els consumidors poden comprar, vendre, rebre i emmagatzemar bitcoins. El principal objectiu de l'empresa és evolucionar i competir amb els gegants moneda digital BitPay i Coinbase.

Per ara, el servei, que tindrà la seva seu a Dublín, està acceptant inscripcions en Circle.com per quan es llanci en fase beta. "He estat la construcció de plataformes d'Internet durant 20 anys. La meva feina sempre s'ha centrat en la construcció de coses a la part superior dels estàndards oberts d'internet que transformen les indústries. Quan vaig veure l'ecosistema emergent de tot Bitcoin, es va acudir que això era una oportunitat global ", va dir Jeremy Allaire Forbes.

I el que l'opinió dels inversors del cercle? Crec que serà un negoci que pot complementar l'oferta en el paisatge Bitcoin, el suport dels fons i l'experiència seriosa.

D'acord amb Allaire, el finançament està sent dirigida cap al desenvolupament de productes, el compliment i assumptes regulatoris, així com la comercialització. La companyia s'ha registrat al Departament de FinCEN del Tresor com un negoci de serveis de diners. A més, és participar "amb múltiples estats i la planificació a tenir llicència en tots els que hem de ser per operar".

Segons ha informat Coindesk, sèrie A, la inversió del cercle és la més gran en la indústria fins al moment. El processador de pagaments Bitcoin cartera serviceand Coinbase només va rebre $ 6.110.000 i BitPay té al voltant de 2,5 milions de $ al dia.

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin guanya credibilitat a la UE en els talons del reconeixement alemany

Post ICO

El grup empresarial empeny a Bitcoin cap endavant invertint en la pròxima generació de xips ASIC i un nou superordinador

Post ICO

Conegueu BCI, la nova empresa dinversió centrada en blockchain llançada per Cryptor Trust

Post ICO

Bitcoin en moviment: aquí hi ha una cartera per al vostre dispositiu Android

Post ICO

Compreu algunes ales de Bitcoin: laerolínia AirBaltic dóna la benvinguda als criptògens

Post ICO

BitInstant publica actualitzacions sobre el tancament temporal i anuncia ofertes especials de retorn

Post ICO

Australian National Dictionary Center escull Bitcoin com a paraula de 2013

Post ICO

7 raons per les quals el negoci de Bitcoin està perdent clients

Post ICO

Fundació Bitcoin per impulsar el desenvolupament central a través duna nova sèrie desdeveniments

Post ICO

Bitcoin és un canvi radical en la història dels diners

Post ICO

Bitcoin podria enfrontar-se a lextinció de la seva pròpia guerra

Post ICO

Bitcoinvention Asia cancel·la -BitPay patrocina la cripto conferència nord-americana