Coinbase facilita als usuaris verificats transferències instantànies de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Coinbase facilita als usuaris verificats transferències instantànies de Bitcoin

Coinbase facilita als usuaris verificats transferències instantànies de Bitcoin

Cansat d'esperar quatre dies per a la seva transacció Bitcoin? Doncs bé, la nova característica implementada per Coinbasecan fer transferències més fàcil i més ràpid, però només si està disposat a renunciar a una mica de la seva privacitat per esdevenir un usuari verificat.

La companyia ha anunciat, al seu bloc oficial, la possibilitat de fer Bitcoin instantània purchasesto els usuaris nord-americans que subministren informació privada a través de la mateixa classe de preguntes bancs i companyies de targetes de crèdit demanen als seus clients.

Gràcies a aquesta nova característica, els usuaris verificats poden ara comprar i vendre fins a un 50 BTC alhora i aconseguir la seva moneda digital en només "uns segons", segons el bloc.

Així que, què és el que ha de fer per esdevenir un usuari verificat? Vostè "ara haurà de completar un gir Stepto verificació d'identitat en la compra instantanis", explica el bloc. No obstant això, això pot ser una mica difícil, ja que cal recordar un munt de detalls del passat, com la data en què va comprar el seu segon cotxe o l'adreça que tenia fa 20 anys, per exemple. De tota manera, si vostè no pot aconseguir que al principi, només ha d'esperar un dia i torna a intentar-ho.

Via techcrunch.comCoinbase fa que les transaccions de Bitcoin siguin més segures amb un nou servei de voltaCoinbasehas acaba de llançar un nou servei que té com a objectiu augmentar els nivells de seguretat de la cartera en línia. Els Bitcoiners aviat podran utilitzar el servei de Volta gratuït de la companyia com un estalvi accountprotected pel temps de transacció addicionals i més passos per verificar les transaccions.

La posada en marxa del servei opcional, anomenat Coinbase Vault, ocorre després de diversos casos de robatori i de seguretat Bitcoin infraccions que van afectar nombroses centrals digitals i carteres en l'últim parell d'anys. Muntanya Gox és suposadament l'exemple més famós, com l'intercanvi ara difunt va ser forçada a la fallida després d'un tall massiu.

"Carteres Bitcoin són grans per a les despeses del dia a dia, però l'emmagatzematge de grans quantitats de Bitcoin per al llarg termini requereix més seguretat. Aquesta és la raó per la qual hem creat Coinbase Vault", llegeix la nova pàgina web dedicada al servei.

Coinbase té la intenció de realitzar totes les transaccions Bitcoin - una operació que és completament irreversible - més segur per als seus clients, lluitant contra el creixent nombre de pirates informàtics que ara es centren en moneda digital. "El món ha estat testimoni de Bitcoin atacs de cibercriminals augmenten", va confirmar la posada en marxa.

El nou servei de Vault afegeix un retard de 48 hores per als recessos dels usuaris

permetent a la companyia en contacte amb el titular del compte i confirmar que la transacció és real i va ser de fet autoritzat pel client.

A més, Coinbase permetrà la creació de volta representa grups i empreses, la qual cosa requerirà un tancament de sessió per a les transaccions que passen per la companyia va anunciar, citat per PCWorld.

El servei gratuït Volta només estarà disponible al públic en general el 16 de juliol, però el cinc per cent dels clients de Coinbase ja estan provant la nova característica.

Més informació sobre aquest servei al blog de Coinbase


Coinbase arriba al límit de compra i suspèn lactivitatRecordeu que quan a l'abril l'intercanvi Mt. Gox patir diverses dificultats a causa dels alts nivells de demanda? Bé, una cosa similar va ocórrer recentment a Coinbase. Dilluns (18), quan el preu de Bitcoin va augmentar gairebé $ 150, l'intercanvi estava manejant grans quantitats de transaccions, igual que moltes altres plataformes de tot el món.

Com a resultat, Coinbase va aconseguir el seu límit de compra, quedant sense vendre bitcoins, el Business Insider informa. En aquest dia, la plataforma va deixar un missatge als seus clients, transcrites per Notícies Hacker:

A causa que els volums de compra més alt normals, no som capaços de proporcionar cotitzacions exactes de preus en aquest moment.

En lloc d'aturar-se per complet compres, vam decidir donar-li a la gent l'opció de comprar Bitcoin al preu de mercat en uns pocs dies. Una vegada que arribin els fons d'USD, els intercanviarem a Bitcoin al preu de mercat en aproximadament Divendres 22 Nov 2013 a les 07:56 pm PST.

Observi que pot cancel·lar la seva comanda en qualsevol moment fins a la seva Bitcoin arribar des de la pàgina de l'historial de transferència.

Business Insider puntua el seu article amb una sola paraula: "demència". Es aixo? O és només la gent tractant de fer una bona inversió?


Coinbase suspèn els serveis de Bitcoin a Wyoming a causa de la regulació bancàriaSeu a San Francisco Bitcoin empresa Coinbase ha anunciat la suspensió dels seus serveis en l'estat de Wyoming, a causa de la banca policiesthat reguladora és probable que "retre les operacions continuades poc pràctic."

"Coinbase suspèn indefinidament el seu negoci a Wyoming," la companyia va anunciar en el seu lloc web, el que confirma la signatura no té altres plans de moment.

L'empresa no està content amb la Divisió de Wyoming de les polítiques de regulació de Bancaris.

"Entenem que la Divisió de Wyoming de Banca interpreta la Llei de transferències de diners Wyoming per requerir una llicència d'entitats que ofereixen allotjats Bitcoin serveis de cartera, i que com a condició de tals llicències, llicenciataris han de mantenir reserves de moneda fiduciària dedicats en quantitat igual a la nominal agregat valor de tots Bitcoin va dur a terme en nom dels clients ", va escriure Coinbase.

"Tot i Coinbase manté de forma segura 100% de tots els clients Bitcoin, no és pràctic, costós i ineficient per a nosaltres establir una reserva redundant de moneda fiduciària de valor equivalent."

La companyia s'ha disculpat amb els Bitcoiners Wyoming, afegint que "no podem projectar actualment si o quan els nostres serveis poden ser restaurats."

La comunitat de Wyoming Bitcoin és ara por que altres empreses Bitcoin seguiran l'exemple de Coinbase, suspenent tots els serveis relacionats moneda digital-en l'estat.

Notícies relacionades


Post ICO

BitPay millora els pagaments de Bitcoin creant noves mesures de suport

Post ICO

Compra dun cotxe amb Bitcoin? Comprovar

Post ICO

Bitcoin ja té la seva pròpia caixeta automàtica

Post ICO

Servei Bitcoin HashingSpace per obrir el centre de dades a Washington

Post ICO

Lempresa britànica està creant un nou servei que promet descentralitzar els intercanvis Bitcoin encara més

Post ICO

BitLicense provoca alguns intercanvis per tallar serveis a Nova York

Post ICO

Bitcoin ofereix una opció als consumidors, i els fa por

Post ICO

Actualització de notícies de Bitcoin 5 de desembre

Post ICO

El ministre de Finances belga no prediu problemes entre el banc nacional i Bitcoin

Post ICO

Canadà llest per ser el centre del crypto-world: Bitcoin Expo 2014 ocorre a labril

Post ICO

Bank of France adverteix a Bitcoiners i comerciants sobre els riscos de criptocurrency

Post ICO

BitPay ofereix incentius financers als desenvolupadors que són compatibles amb Bitcoin en LAUNCH Hackathon