Coinbase fa un seguiment de les compres dels clients i tanca comptes que trenquen regles | Catalan.Lamareschale.org

Coinbase fa un seguiment de les compres dels clients i tanca comptes que trenquen regles

Coinbase fa un seguiment de les compres dels clients i tanca comptes que trenquen regles

Segons informes, la plataforma de Bitcoin Coinbase és el seguiment del que els seus clients estan comprant amb Bitcoin, així com el tancament de tots els comptes involucrades en les transaccions que es trenquen les regles de la companyia.

"En l'últim dia que hem tingut jugadors que van fer el seu agost Coinbase tancada perquè es van retirar monedes d'SatoshiBet.com al seu compte Coinbase. Hem sentit històries similars d'altres llocs de joc (els segells amb els clubs, Betcoin,...). Canviar a Blockchain. Informació, la gent ", va escriure la companyia a Reddit utilitzant el compte d'usuari 'satoshibet_com'.

Sembla ser que, els jocs d'atzar en línia, fins i tot el pensament no és il·legal, Coinbase està tancant els comptes que estan connectats a Bitcoin-amigables llocs d'apostes.

A més, un altre Redditor - aquest conegut com 'white1ice' - afirma que Coinbase va prohibir el seu compte per la presumpta compra dels productes del cànnabis amb moneda digital comprat a través de la companyia, informa CoinTelegraph.

"He estat un client coinbase molt de temps, la compra de 1-3 vegades al mes, vaig rebre un correu electrònic avui en dia dient que m'estan prohibint l'ús dels seus serveis a causa d'una violació de tos. Jo els vaig enviar a preguntar el que [eren] les violacions i em van dir que tenen evidència que he fet servir alguns dels BTC que vaig comprar per llavors de cànem / cànnabis. Em van donar una transacció específica BTC i va dir que era per a les drogues i no escoltar res del que havia de dir ", va dir el Bitcoiner.

El Redditor va afegir que "això hauria de ser bastant alarmant, en primer lloc, que esta monitoritzant com s'utilitza i passar BTC quin tipus de derrota el propòsit sencer de BTC. En segon lloc, mai ni una sola vegada, fins i tot vaig pensar en la compra de medicaments, i molt menys en línia, per la qual cosa és bastant mal estat ".

També és el cas d'un usuari Coinbase que va perdre al seu compte després d'haver estat acusat de vendre BTC en LocalBitcoins després de comprar el moneda digital través de l'empresa.

Mentrestant, la plataforma basada en els Estats Units va publicar un comentari sobre l'assumpte. D'acord amb Coinbase, la companyia està intentant simplement tocomply amb les regulacions contra el rentat de diners federal i les lleis contra les drogues. No obstant això, el fet que el negoci és el seguiment de les compres dels seus clients és la creació d'una gran controvèrsia al voltant dels drets de privacitat i consuer.

Origen de la imatge del dia: Coinbase

Notícies relacionades


Post ICO

Coin Fire +: captures mineres de GAW SEC, FTC, IRS, DHS Atenció

Post ICO

La base de Bitcoin respon a la carta de Manchin: Si Bitcoin no floreixi als EUA, prosperarà en un altre lloc

Post ICO

Bitstamp millora la verificació de la identitat i la seguretat amb la tecnologia de GBGroup

Post ICO

British Bankers Association intenta lluitar contra el creixement de Bitcoin al Regne Unit

Post ICO

Celebració del Dia de la Pizza Bitcoin per lHospital Infantil Bernard & Millie Duker

Post ICO

Bitcoin London 2013: lamor dEuropa per la criptocurrency, un nou caixer automàtic i moltes start-ups

Post ICO

CheapAir.com treu $ 1,5 milions en vendes a través de Bitcoin

Post ICO

18 h Hora de final de la subhasta

Post ICO

Resum setmanal Bitcoin, novembre de 2013

Post ICO

Acceptar Bitcoin és una gran avantatge per MovieTickets.com

Post ICO

BitGo per oferir un programa de verificació de solvència per a empreses

Post ICO

BitPay és el nou membre dor de la fundació Bitcoin