Croàcia considera Bitcoin legal: 45 membres del Parlament suís volen el mateix | Catalan.Lamareschale.org

Croàcia considera Bitcoin legal: 45 membres del Parlament suís volen el mateix

Croàcia considera Bitcoin legal: 45 membres del Parlament suís volen el mateix

Croàcia podria ser molt distant de la Xina en dues formes diferents: no és només una qüestió de milles, sinó també una qüestió d'opinió quan es tracta de Bitcoin. Després de descobrir que dos llocs al país ja acceptats moneda digital, el Banc Nacional de Croàcia (CNB) va debatre Bitcoin per primera vegada i va arribar a la conclusió que l'ús i el comerç d'aquesta moneda digital a Croàcia és legal.

Després de l'anunci, la moneda virtual més famosa del món va aconseguir una cobertura massiva dels mitjans al país. No obstant això, tot i la decisió de Croàcia és positiu, encara no afegeix molt a la postura liberal proclamada pel document sobre la moneda virtual que va ser publicat pel Banc Central Europeu fa un any.

D'acord amb el CNB, citat pel Poslovni Dnevnik, Bitcoin no és il·legal a Croàcia i no és per ser considerat diners electrònics, tot i que comparteix algunes similituds amb ella. Per descomptat, moneda digital no es pot considerar com a moneda de curs legal a Croàcia - aquest lloc està reservat als kunes croates (HRK) -, però pot ser utilitzat legalment al país.

Igual que el Banc Central Europeu, el Banc de Croàcia, a més, que l'ús de Bitcoindoesn't viola cap provisionof la Unió Europea.

Fins al moment, no hi ha directrius concretes en relació amb Bitcoin, de manera que la moneda virtual es defineix com un "sistema de moneda virtual", com dòlars Linden o World of Warcraft or. No obstant això, el CNB assenyalar que la regulació és probable que cauen sota la jurisdicció del centre banksin un futur pròxim.

Suïssa vol canviar el joc
 

Mentrestant, potser inspirats pels seus veïns europeus "", 45 membres del parlament Suïssa van signar un postulat demanant Bitcoin a ser tractat legalment com una moneda estrangera, com l'euro o el dòlar. La informació va ser revelada per Luzius Meisser, el president de l'Associació de Bitcoin Suïssa, el capítol local de la Fundació Bitcoin, al fòrum BitcoinTalk.org.

Les demandes postulat per avaluar les oportunitats de Bitcoin per al sector financer suís. També s'estableix que bitcoins planteja una sèrie qüestions legals i que la forma més senzilla de respondre a ells seria aclarir que bitcoins han de ser tractats igual que altres monedes estrangeres.

L'objectiu és aclarir d'una manera senzilla i directa com diverses lleis com la GTG (rentat de diners acte), el de MwSt (IVA ACT) o la KAG (LLEI DE VALORS) s'han d'aplicar a Bitcoin. Això no només aplana el camí perquè les empreses Bitcoin i serveis financers a Suïssa, també és un gran precedent per a altres països que es veuen en la forma de Bitcoin ha de ser manejat des d'un punt de vista normatiu.

L'acció va ser encapçalada pel verd-liberal Thomas Weibel, amb l'ajuda d'altres 44 co-patrocinadors, i va presentar a finals de la setmana passada. El representant de l'associació afirma que el pròxim pas formal és que el Parlament suís per tenir un vot en el postulat, que pot durar diverses setmanes.

"Si passa - que és molt probable que al voltant del 25 per cent del parlament ja co-signat -, el Consell Federal respondrà a les preguntes, que al seu torn pot portar molts mesos", ha afegit Meisser. Més endavant, si el Consell Federal està d'acord, "seria de nou prendre un temps per ajustar les regulacions pertinents".

Per tant, sense tenir en compte l'opinió del Parlament suís en aquesta matèria, seran encara necessaris diversos mesos fins que una nova classificació de Bitcoin es faci efectiva. No obstant això, aquesta acció "envia un bon senyal de com els organismes de reglamentació ha de tractar Bitcoin quan la llei és inespecífic".

Notícies relacionades


Post ICO

Coin-Swap està fora de línia a causa de problemes tècnics

Post ICO

Bitcoin obté un segell important daprovació: el preu de la criptoconització ara està en Bloomberg

Post ICO

Bitfash presenta les meravelles de Bitcoin a tots els amants de la moda

Post ICO

Pugeu a San Diego o gaudiu a Las Vegas amb Bitcoins

Post ICO

Canadà i Califòrnia aproven noves lleis de Bitcoin

Post ICO

5 històries increïbles de Bitcoin compartides per Redditors

Post ICO

Bobby Lee i Brock Pierce substitueixen Shrem i Karpeles a la fundació Bitcoin: lelecció causa polèmica

Post ICO

Bitcoin i la Xina: una història damor?

Post ICO

Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Bitcoin Black Friday - La millor manera de passar els teus Bitcoins

Post ICO

Butterfly Labs està dacord amb els informes mensuals de la Cort

Post ICO

Bitcoin a Lituània: la companyia de taxis JazzExpress accepta criptobres