El pioner de Cryptocurrency explica per què és impossible tancar Bitcoin cap avall | Catalan.Lamareschale.org

El pioner de Cryptocurrency explica per què és impossible tancar Bitcoin cap avall

El pioner de Cryptocurrency explica per què és impossible tancar Bitcoin cap avall

El seu nom és Martti Malmi, que és de Finlàndia, però en realitat és més conegut pel seu nom en línia 'Sirius'. Sí, és la mateixa persona que ha creat la interfície d'usuari del Bitcoin i el responsable de la primera transacció de moneda digital. I, ara, s'ha vingut a ajudar per assegurar thatit és impossible tancar Bitcoin sota per sempre.

La conversa entre Sirius i Business Insider començar principalment a causa de la recent acció federal contra la plataforma d'intercanvi de Liberty Reserve, que ara està sent acusat de dirigir un esquema de rentat de diners enorme. Aquest esdeveniment té algunes persones preocupades pel futur de Bitcoin. No obstant això, Martti Malmi diu que les autoritats podrien fins i tot anar després de la Fundació Bitcoin i la moneda serien encara es fan per sobreviure.

"És només una manera de distribuir el programa. Si [Bitcoin.org] va aconseguir tancar, el programa podria distribuir-se en certa manera com arxius torrent. No és un punt de fallada per al sistema, només un canal de distribució", diu el pioner.

Però no tot són bones notícies, ja que Martti Malmi prediu que, amb les empreses més grans com Paypal o grans països que accepten la moneda digital, els preus de Bitcoin poden fluctuar de nou. És el veritable pic de la fama de la moneda digital i, irònicament, és el moment en què Sirius revela que s'avorreix :. "Crec que va ser més emocionant quan ningú sabia sobre ell Ara, és el corrent principal, que té un munt de desenvolupadors molt qualificats, per la qual puc fer el mateix Satoshi [Nakamoto, el creador de Bitcoin] i passar a altres projectes ".

L'expert a Finalitza és, probablement, l'home que era "més proper" per esbrinar qui és realment Nakamoto. Com a estudiant d'informàtica a Hèlsinki, el 2009, Martti Malmi va començar a estudiar les possibilitats d'una moneda virtual descentralitzada i no reglamentada i va descobrir la creació d'Nakamoto. Es van intercanviar més de "100" missatges de correu electrònic, però mai van aprendre la veritable identitat de Satoshi.

D'acord amb Sirius, "que simplement no volen estar en el centre d'atenció, vol seguir amb el seu treball i els seus altres projectes. Ell va veure el millor possible el significat, les implicacions polítiques, i no volia cap tipus de pressió".

Notícies relacionades


Post ICO

El CEO de BitInstant, Charlie Shrem, arrestat a causa de les sospites de blanqueig de diners

Post ICO

Pot Bitcoin ajudar-nos a evitar impostos?

Post ICO

Bitcoin a Buenos Aires - La revolució del cripto argentí

Post ICO

Bitcoin obté un segell important daprovació: el preu de la criptoconització ara està en Bloomberg

Post ICO

Bitcoins es van utilitzar a Silk Road per comprar medicaments per a suïcidis assistits

Post ICO

Coinbase fa un seguiment de les compres dels clients i tanca comptes que trenquen regles

Post ICO

La inversió de Bitcoin Trust es converteix en el primer fons de criptocurrency negociat públicament

Post ICO

Bitcoin podria ser la causa de la mort de la pirateria en línia, prediu el fundador dIsohunt

Post ICO

Bitcoin ofereix una opció als consumidors, i els fa por

Post ICO

Hi ha un banc Bitcoin en el camí? El fundador de Mt.Gox perd $ 50K i més

Post ICO

4 publicacions més populars a BitcoinTalk

Post ICO

Blockchain i Chain.com socis per Hackathon amb 125 dòlars en premis en efectiu