Dogecoin canviant a AuxPoW | Catalan.Lamareschale.org

Dogecoin canviant a AuxPoW

Dogecoin canviant a AuxPoW

Avui es marca un dia important en la història de dogecoin.

Langer_hans desenvolupador del nucli dur a reddit aquest diumenge afternoonto lloc,

Avui es marca un dia important en la història de dogecoin. Som aquí per anunciar que permetrem que el blockchain dogecoin per acceptar la prova auxiliar del treball d'altres cadenes Scrypt.

Com tots vostès saben, hem estat buscant en un munt d'opcions. AuxPoW ha estat sobre la taula des de fa força temps i ha estat recentment novament discutit extensament.

També hem discutit moltes altres opcions, algunes d'elles que encara són molt teòric, o simplement considerades com a estat alfa. No ens veiem com a viable per aquesta mateixa raó. AuxPoW ha estat present en l'espai de xifrat durant força temps ara. La nostra màxima prioritat sempre ha estat proporcionar una plataforma estable per a la moneda i dels seus serveis i per descomptat els seus usuaris. Esperem que amb AuxPoW podem aconseguir que d'una manera millor del que actualment és. La nostra hashrate ha estat en un declivi i esperem que puguem guanyar més del mateix amb l'acceptació de la prova de la feina d'altres cadenes.

Sí, això significa que anem a la taula. El canvi exacte encara no s'ha determinat, però va a succeir més aviat que tard. Aquest post és aquí per anunciar amb suficient antelació perquè tots es preparen per a l'actualització. El codi es troba actualment en la fase de proves finals i estem treballant a la taula dels darrers números petits.

També impulsarem una nova branca al repositori de Github diu 1.8-dev que té l'interruptor AuxPoW en el set per al bloc testnet 158.100 (Matí 06:30 GMT). La branca actualitzada estarà disponible el dia d'avui, de manera que mantenir un ull en el repositori si està interessat. Això es fa per ajudar els operadors de la piscina a prova la mineria a la cadena habilitat AuxPoW en la seva elaboració de l'interruptor de la cadena principal. Si vostè sap com compilar el client, a continuació, que sens dubte pot ajudar-nos per tractar a terme i fins i tot la meva una mica amb alguns KH al testnet. El que vostè necessita saber, si ja té la cadena testnet sincronitzat, és començar amb el client -reindex la primera vegada que s'executa 1.8. Aquesta ha de ser automatitzat per a la final el que la transició serà tan suau com sigui possible.

El que això no vol dir és que nosaltres ens estem lligant a litecoin. El que fem és acceptar les proves de la feina dels seus miners si arriben a colpejar al nostre objectiu de dificultat. Però això és cosa antecedents tècnics, que va ser explicat diverses vegades abans aquí. En aquest sentit, i jo no sóc economista, jo també no veure que té cap efecte negatiu en el preu, tenint en compte la quantitat de "dúmping" monedes probablement no canviarien. A més, com els miners no està obligat a extreure litecoin per obtenir dogecoin ara. Encara es pot extreure en les seves piscines actuals directament a la xarxa dogecoin.

La cartera i Multidoge Android rebran una actualització si cal. Vaig a haver d'excavar en això ara;)

Si us plau, estigui atent a les actualitzacions. Estarem empenyent-los a través de tots els canals. Gràcies a tots pel seu continu suport!

Aquest és un canvi important per a dogecoin com la discussió s'ha centrat en el canvi del procés de mineria de dogecoin en un esforç per assegurar-se que segueix sent rellevant com la mineria es torna menys rendible per als miners de la moneda.

El sentiment en relació amb el canvi sembla relativament positiva de la comunitat dogecoin amb moltes lloant el pla com a fi permetre que la comunitat se centren en temes d'adopció i acceptació de la moneda en lloc dels hashrates cada vegada menor.

Sens dubte observant la situació de prop i prenent nota de com la forqueta va en última instància.

Notícies relacionades


Post ICO

Els empleats de Bitcoin poden pagar-se amb criptocurrency gràcies a la nova API de BitPay

Post ICO

Cryptsy mentint sobre seguir totes les lleis estatals

Post ICO

Bitcoin és un gran competidor, diu el nou informe publicat per MasterCard

Post ICO

Compreu un cotxe amb els vostres Bitcoins: el mercat del vehicle Beepi adopta criptocurrency

Post ICO

Bitcoin conquesta dos nous grans partidaris: Peter Paff i Peter Assange dEuro Pacífic

Post ICO

Lempresari nord-americà vol augmentar la seva Vall Blockchain amb lajuda de Tesla

Post ICO

Bitcoin obté un segell important daprovació: el preu de la criptoconització ara està en Bloomberg

Post ICO

Acceptar Bitcoin com a pagament? Digues sí, però tingueu cura a la vegada

Post ICO

Guia per a principiants de Monero (compra, comerç, mineria)

Post ICO

Els bitcoiners ajuden a les autoritats nord-americanes a entendre la criptocurrency i els resultats són encoratjadors

Post ICO

Vet aquí el primer bebè de Bitcoin

Post ICO

La primera filial de la Fundació Bitcoin a Àsia Meridional és de Bangla Desh