Els empresaris i inversors expliquen per què hauríeu de prestar atenció a Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Els empresaris i inversors expliquen per què hauríeu de prestar atenció a Bitcoin

Els empresaris i inversors expliquen per què hauríeu de prestar atenció a Bitcoin

Un gran grup d'inversors i empresaris es van reunir per parlar sobre Bitcoin en 2013 de TechCrunch Disruptevent. El panell va incloure als capitalistes de risc Tyler i Cameron Winklevoss, ravikant Naval de AngelList i empresari Balaji Srinivasan, els qui van discutir el potencial i futur de moneda digital.

D'acord amb els hostes, hi ha tres formes principals per invertir en Bitcoin: directament en la moneda, en la mineria Bitcoin nova o la creació d'intercanvis comercials per ajudar a altres en Bitcoin. Comprovi per sota del que havien de dir durant la conferència:

Naval Ravikant

Coneixement general

La gent pensa sobre Bitcoin incorrectament. Ells pensen en això com a moneda o sobre l'or o l'acaparament, l'especulació, sobre quants diners guanya. Quan en realitat el que és és un API per a transaccions en efectiu programables. Per primera vegada, els pirates informàtics en l'audiència tenen accés a un protocol que els permet plica i notaris i els pagaments i dividends programa. Aquesta idea de programable, de caixa universal és el que és realment, realment fascinant.

No pensar en Bitcoin simplement com a moneda. És realment més com els diners programable. (...) Quant de temps prendrà perquè la gent ho adoptin? Aquest punt d'inflexió podria ser de dos, 20 o 200 anys fora.

seguretat

És probable que sigui més fàcil i més barat per a la falsificació de bitllets de cent dòlars del que és falsificar Bitcoin.

Cameron Winklevoss

regulació

Donem la benvinguda a la regulació sana, que ajuda a esborrar una gran quantitat de la incertesa que hi ha. (...) El nostre punt de vista ha estat sempre que, si vostè està tractant amb Bitcoin o els diners, la regulació i la lluita contra el rentat de diners ha de ser realment tractat de forma idèntica en tots els àmbits.

Balaji Srinivasan

les previsions

Qualsevol que sigui el futur, [Bitcoin] ha de ser prou fàcil per a la gent comuna per al seu ús. És encara massa difícil en aquest moment.

El que Wall Street no es pot fer de Bitcoin. Tot tota la indústria no es pot fer més fàcilment amb els diners programable.

potencial

De fet, és un gran avenç que es pot utilitzar per convertir una varietat de coses que abans pensàvem que només podria fer-se a través de sistemes centralitzats en coses que ara es poden fer d'una manera distribuïda.

Via inc.com i techcrunch.com

Notícies relacionades


Post ICO

Un kit deines per maximitzar els guanys de Bitcoin

Post ICO

Austràlia considera regular Bitcoin com a moneda

Post ICO

La plataforma amigable amb Bitcoin Gyft obté una inversió de 5 milions de dòlars i sexpandeix a nous països amb lajut de criptocurrency

Post ICO

Préstecs de Bitcoin contra préstecs de Fiat

Post ICO

Bobby Lee i Brock Pierce substitueixen Shrem i Karpeles a la fundació Bitcoin: lelecció causa polèmica

Post ICO

El CEO de Coinsetter escriu una carta pública als bancs per demanar més cooperació

Post ICO

Els reguladors xinesos emeten una declaració anti-Bitcoin dirigida a Taiwan

Post ICO

El reconeixement Bitcoin a poc a poc va guanyant vapor a pesar dels contratemps

Post ICO

Coinbase ajuda Bitcoiners a comprar serveis a Fiverr amb criptocurrency

Post ICO

Bitcoin conquista Virgin Galactic: paga el teu viatge a lespai amb criptocurrency

Post ICO

Bitcoin no està segur: una mentida pels bancs i els governs (aquí és per què)

Post ICO

Bitphone llança el primer servei de telefonia digital amb servei de Bitcoin