La família de quatre segueix un viatge no cooperatiu als Estats Units amb només Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

La família de quatre segueix un viatge no cooperatiu als Estats Units amb només Bitcoin

La família de quatre segueix un viatge no cooperatiu als Estats Units amb només Bitcoin

Unes poques setmanes que va passar viatjant a través dels Estats Units utilitzant només Bitcoin a pagar per totes les despeses: així era com Catalina Bleish i John Bush va passar els últims set dies, acompanyat dels seus dos fills. La parella, tots dos molt coneguts activistes Bitcoin, va prendre la seva família de quatre persones en una "Uncoinventional" Living Tour des de Sant Marc, a Texas, a Washington DC, per tal d'assistir a la conferència Bitcoin a la carretera de circumval·lació.

Pròxim destí de la família és la ciutat de Nova York. A continuació, es quedaran a Holiday Inn a Brooklyn, el Centre per al Programa Pilot de Bitcoin.

"Aquesta és la primera vegada que una família amb nens ha fet res semblant a això. El que va començar com una petita idea desgavellat ha volat en alguna cosa realment emocionant per a la nostra família i la comunitat Bitcoin. Estem encantats de mostrar el costat pràctic de la moneda digital i animar la gent a utilitzar Bitcoinin la seva vida quotidiana ", va dir Catherine Bleish, citat per la revista Bitcoin.

Fins ara, la família ha utilitzat diferents serveis Bitcoin-amigable per pagar expenseslike de gas, l'allotjament o el menjar. Gyft, un dels majors proveïdors de targetes de regal Bitcoin, és una de les "eines" que s'utilitza amb més freqüència. Bleish i Bush han utilitzat el servei per comprar targetes de regal per a una varietat de botigues i restaurants, per exemple. Sortida, que recentment va començar a acceptar Bitcoin, s'ha utilitzat per reservar una habitació d'hotel al camí.

Després de Nova York, la família va a continuar el seu viatge en direcció a New Hampshire, on estaran presents Porcfest, un dels esdeveniments més grans en poder de les persones interessades en el moviment de la llibertat.El famós economista Simon Johnson creu que els governs tractaran de suprimir BitcoinMoneda digital haurà de fer front a la pressió política

# 8211; sí, fins i tot més del que està enfrontant ara - i les accions agressives dels bancs i les autoritats financeres a tot el món en un futur pròxim. Això és, almenys, el que aposta el destacat economista i professor de la capacitat empresarial de la Sloan School of Management del MIT Simon Johnson va a succeir.

Johnson va parlar recentment a la conferència EmTech del MIT Technology Review a Massachusetts, on va dir que "no serà una gran reacció política. I la pregunta és si la gent darrere d'aquestes monedes estan a punt per thatand tenen la seva pròpia estratègia política", citat per lloc de MIT Technology Review.

L'expert prediu que l'èxit creixent de Bitcoin seguirà atraient l'atenció dels governs i reguladors a un punt en què és probable que tractar d'aixafar la moneda digital.

Qualsevol banquers veient això ha de tenir molta por. (...) La gent es preocupa molt sobre com s'utilitzen els fons. Ells es preocupen pels diferents comportaments associats amb els diners.

Simon Johnson pensa que Bitcoiners podrien desviar el focus dels oponents a l'convèncer els polítics i legisladors que Bitcoin representa una innovació internacional opportunityfor :. "No han de seure i esperar que altres persones definir en termes de ruta de la seda o qualsevol altra cosa que ha de ser proactius i explicar per què això seria una gran indústria dels EUA per desenvolupar, i per què han de tenir una regulació adequada al voltant d'aquest ".


Les autoritats federals aprofiten Mt. Actius GoxRecordeu que quan, fa uns dies, hem parlat de la lawsuitagainst Mt. Gox? Doncs bé, sembla que aquest últim mes va ser bastant perillós per a la plataforma d'intercanvi de Bitcoin més important del món. La setmana passada, el Departament de Seguretat Nacional (EUA) va prendre un compte de processament de pagaments que pertany a l'empresa. Afirmen Mt. Gox està mentint en els documents financers.

L'ordre emesa pel Tribunal de Districte de Maryland permet a l'DHS per aprofitar Mt. El compte de gox amb el servei de processament de pagaments Dwolla. Tot gràcies a que l'agent Michael McFarland, que afirma haver descobert que la Muntanya Gox no va registrar la seva companyia correctament - com un negoci de serveis de diners - en obrir un compte bancari als EUA, el 2011.

Dwolla és una empresa amb seu a Iowa que proporciona una manera més fàcil per als nord-americans per intercanviar diners en efectiu per bitcoins a través Mt. Gox, ja que aquesta és una plataforma japonesa.

I que es va desenvolupar sense contratemps fins que Michael McFarland suposadament va descobrir que la Muntanya Gox ha estat utilitzant Dwolla per executar una "transmissió de diners sense llicència de negoci" a través d'una filial als Estats Units, Mutum Sigillum LLC. Bé, males notícies: aquest és un delicte federal i pot ser castigat amb fins a cinc anys de presó.

A més de tot l'embolic amb Dwolla i això Mutum Sigillim LLC, tots els diners que transmet els serveis que operen en els EUA han d'estar registrats en el Departament de Control de Crims Financers Xarxa d'Hisenda i (suposo que el que...) Muntanya Gox no ho és. Només una peça del trencaclosques que desagrada als federals.

Via gawker.com

Notícies relacionades


Post ICO

Bitcoin ticker ja està disponible a la terminal de Bloomberg, però només als empleats

Post ICO

Linici australià llança una plataforma de comerç de marge només amb Bitcoin

Post ICO

Cloudminr.io senfonsa: BTC perduda, dades de venda del client i rumors de frau

Post ICO

Els bitcoiners trenquen els seus iPhones després que Apple diu no a laplicació de Blockchain

Post ICO

Operacions editorials alarmantment transparents

Post ICO

Bitcoin: les petites empreses mestimen, les grans empreses no ho fan

Post ICO

Bitcoin arriba a un nou fita: 10.000 mercaders que ara accepten Moneda

Post ICO

Bitcoin conquesta dos nous grans partidaris: Peter Paff i Peter Assange dEuro Pacífic

Post ICO

Buida la teva cartera de Bitcoin i compra aquesta mansió de luxe a Sud-àfrica

Post ICO

Adopció de Bitcoin: els 5 països en vies de desenvolupament

Post ICO

Cryptsy mentint sobre seguir totes les lleis estatals

Post ICO

Per què experts i empreses admeten la decisió del Regne Unit de regular Bitcoin