LFBI tracta de capturar 600.000 Bitcoins de la Mastermind de la Seda | Catalan.Lamareschale.org

LFBI tracta de capturar 600.000 Bitcoins de la Mastermind de la Seda

LFBI tracta de capturar 600.000 Bitcoins de la Mastermind de la Seda

Els crítics de Bitcoin han acusat la moneda de permetre el comerç il·lícit a causa del relatiu anonimat de la moneda. Aquests crítics poden tenir un punt com Bitcoin va ser la moneda clau de suport del lloc web recentment trencat ruta de la seda. Ara, l'FBI està intentant apoderar-se de més de 600.000 bitcoins de Ross Ulbritcht, que està acusat de la creació de la droga popular i el lloc web de comerç il·legal.

Per aquells que no estan familiaritzats amb la ruta de la seda, s'havia convertit en un nombre de llocs del món per dur a terme el comerç il·legal. Els usuaris podrien comprar, literalment, i les drogues de vaixells i altres materials a través dels Estats Units i fins i tot de país a país. La ruta de la seda requereix que totes les transaccions es duen a terme a Bitcoin, ajudant a assegurar la identitat d'usuaris i el que és més difícil per a les agències d'aplicació per seguir el rastre dels diners.

L'FBI al·lega que el Ulbritcht va fundar la ruta de la seda, que s'ha convertit en una mena de Craigslist per les drogues, assassinat i altres activitats il·legals. El lloc també ha estat acusat de donar suport a la venda de pornografia infantil. Les estimacions per a les xifres de vendes anuals oscil·len entre $ 15 milions a $ 45 milions o més, i es creu que prop d'1 milió de persones s'han registrat per al lloc.

Curiosament, les característiques de seguretat de Bitcoin semblen haver donat els seus fruits. Després de diversos dies d'intentar apoderar compte personal de Bitcoin Ulbritcht, l'FBI encara ha d'obtenir accés. Les monedes són encriptades i l'FBI no té les claus necessàries per desbloquejar, el que significa que per ara l'agència no pot accedir directament a ells.

Sorprenentment, es creu que en realitat Ulbritcht té un 5% de tots els bitcoins en circulació. Això no només ofereixen prova contundent que la moneda ha estat un habilitador important per al tràfic de drogues i les activitats il·lícites, molts comerciants Bitcoin són curosos del que succeirà si l'FBI se les arregla per aconseguir bitcoins d'Ulbritcht. L'FBI ha declarat que va liquidar a tots els bitcoins si el procediment s'han acabat cap amunt. L'arribada sobtada de tants bitcoins podria causar inestabilitat en el mercat.

Mentre que els governs nacionals han ignorat en gran mesura Bitcoin, o en alguns casos fins i tot es va oferir el reconeixement provisional, l'ús de la moneda per finançar activitats il·legals pot fer que sigui un objectiu per a una major supervisió del govern, o fins i tot francament persecució. El govern nord-americà té ara la prova més clara que Bitcoin està sent utilitzat per a finançar activitats il·legals. Si el govern decideix que Bitcoin és una amenaça per a l'estat de dret, que podria decidir adoptar mesures enfront de la moneda.

De qualsevol manera, els usuaris de Bitcoin seria aconsellable seguir l'evolució en aquest cas. La ruta de la seda s'havia convertit en un dels més famosos llocs de mercat per a Bitcoin, sinó que també representa una minoria de la comunitat Bitcoin. La majoria dels usuaris utilitzen Bitcoin per als efectes legals, no les activitats il·legals. No obstant això, l'impacte d'aquest cas podria afectar la comunitat Bitcoin en general.

Notícies relacionades


Post ICO

La plataforma de prediccions de Bitcoin Predictious ofereix ara contractes de difusió

Post ICO

CheapAir.com treu $ 1,5 milions en vendes a través de Bitcoin

Post ICO

Empleador No en el carro de bitcoins? Bitwage té una solució

Post ICO

Una moneder Bitcoin física amb autenticació biomètrica? CryptoLabs llança una al 2015

Post ICO

CloudHashing anuncia la major operació de mineria Bitcoin juntament amb Mt. Esforç dajuda al client de Gox

Post ICO

Els activistes volen crear un nou model de Bitcoin que pugui assegurar lanonimat i evitar la regulació

Post ICO

Atenció, tots els Bitcoiners de Sydney! Beers4Bitcoin és ara un esdeveniment mensual

Post ICO

Nova criptocrècia Scotcoin planeja convertir-se en mainstream a Escòcia

Post ICO

4 publicacions més populars a BitcoinTalk

Post ICO

Les dades mostren el malware de Bitcoin potencialment en la disminució

Post ICO

Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

Els pagaments de Bitcoin i el maquinari de mineria són una realitat a TigerDirect