Agent federal acusat de robatori de bitcoins a Silk Road confessa el bust | Catalan.Lamareschale.org

Agent federal acusat de robatori de bitcoins a Silk Road confessa el bust

Agent federal acusat de robatori de bitcoins a Silk Road confessa el bust

El bust Ruta de la Seda va ser un dels bustos més grans de tots els temps del crim. El lloc web fosca infame, que es va desenvolupar utilitzant Bitcoin per al seu pagament, estava ajudant a facilitar l'activitat criminal a tot el món, permetent a la gent a trobar els medicaments i fins i tot posar colpeja cap a fora en els seus enemics. Resulta que, els esforços d'aplicació de la llei per enderrocar la ruta de la seda estaven plenes de delinqüència també.

Al març passat dos agents federals presumptament van robar milers dels bitcoins que van ser confiscats durant la incursió de la Seda. Shaun Ponts de la Força d'Administració i Carl Control de Drogues del Servei Secret dels Estats Units han estat acusats de frau electrònic, rentat de diners i altres delictes.

Ara, almenys un dels agents està en admetre els seus crims, després d'haver arribat a un acord amb els fiscals. El Sr. Bridges era part d'un grup de treball de Baltimore que va ajudar a compilar evidència que mostra que Ross Ulbricht havia contractat sicaris per assassinar els que va posar en perill la seva pàgina web Ruta de la Seda.

D'acord amb un document presentat a San Francisco, Ponts va admetre a robar tant els bitcoins, així com el rentat de diners i obstrucció de la justícia. Donada la gravetat d'aquests càrrecs, Ponts sembla estar davant d'una llarga pena de presó.

Ponts va ser capaç d'assegurar les contrasenyes dels usuaris de Ruta de la Seda, aparentment a través de representant de servei al client de la pàgina web, i després utilitzen les contrasenyes per accedir als comptes dels usuaris. Una vegada que s'accedeix als comptes, Ponts transfereix els bitcoins a si mateix i després utilitza la muntanya Gox per convertir les monedes en dòlars, abans que finalment moure els diners en un compte bancari a una empresa de la seva propietat.

Es creu que el Sr. Ponts va robar $ 820.000 dòlars en bitcoins, encara que el valor exacte i el nombre de monedes és difícil de determinar a causa de la fluctuació dels preus.

Ponts era l'expert forense de l'equip especial de Baltimore, on l'altre agent acusat, Carl Força, també va treballar.

Carl Força encara no declarar-se culpable, i no és degut a la cort fins a l'agost. Amb Ponts confessant, la força pot ser obligat a arribar a un acord entre les parts del seu propi.

Pel que sembla, la Força havia intentat realment per extorsionar la temible pirata Roberts (Ross Ulbricht) a si mateix, amenaçant amb convertir Ulbricht a la policia, així com ell mateix era un agent federal de la llei.

En una dosi d'ironia, el govern està duent a terme càrrecs d'extorsió contra les forces per intentar extorsionar diners de la temible pirata Roberts.

Treball també va demanar Ulbricht com convertir bitcoins en dòlars, segons sembla, a petició dels ponts.

Entre gener de 2011 i octubre de 2013, s'estima que la ruta de la seda va facilitar al voltant de $ 215 milions de dòlars en negocis de drogues i altres activitats il·lícites.

El passat novembre, el govern federal dels Estats Units va prendre l'anomenada ruta de la seda 2.0 i el seu suposat fundador, Blake Benthall, de 26 anys, que vivia a San Francisco. Es creu que la ruta de la seda 2 facilitava fins a 8 milions de dòlars en el comerç per mes.

L'oficial aparentment es va infiltrar en el personal de la segona ruta de la seda, i també va ser capaç d'obtenir accés a la informació del servidor de la pàgina web, el que els permet rastrejar la informació de Benthall.

Notícies relacionades


Post ICO

La plataforma Bitcoin CoinJar aconsegueix la primera gran inversió a Austràlia

Post ICO

Bank of France adverteix a Bitcoiners i comerciants sobre els riscos de criptocurrency

Post ICO

EBay treu el llistat de comerciants per acceptar Bitcoin

Post ICO

Dubai podria tenir 400 caixers automàtics Bitcoin totalment operatius en les pròximes dues setmanes

Post ICO

Bitcoin Black Friday - La millor manera de passar els teus Bitcoins

Post ICO

El CEO de Coinbase afirma que Bitcoin reemplaçarà el dòlar dels EUA com a moneda de reserva mundial

Post ICO

Compreu un cotxe amb els vostres Bitcoins: el mercat del vehicle Beepi adopta criptocurrency

Post ICO

Notícies Bitcoin 15 de novembre de 2013

Post ICO

Intercanvi Bitcoin Buttercoin per tancar-se per falta de finançament

Post ICO

Bitcoiners egipcis ara poden comprar BTC gràcies al nou servei de vals llançat per YellowPay

Post ICO

CloudHashing anuncia la major operació de mineria Bitcoin juntament amb Mt. Esforç dajuda al client de Gox

Post ICO

Bitcoin sinclou en futures estratègies del 60% de les organitzacions dels Estats Units