Versió final de BitLicense llançada per lautoritat financera de Nova York | Catalan.Lamareschale.org

Versió final de BitLicense llançada per lautoritat financera de Nova York

Versió final de BitLicense llançada per lautoritat financera de Nova York

Nova York superintendent de Serveis Financers Benjamin Lawsky, que deixarà el càrrec a finals de juny, va donar a conèixer la versió final de la BitLicense, el conjunt de normes que regularan les empreses relacionades amb moneda digital-en l'estat de Nova York.

Lawsky va presentar el BitLicense durant un discurs pronunciat al BITS emergents Pagaments Fòrum, a Washington.

El BitLicense, que molts Bitcoiners i els experts consideren que castrar i en base a les lleis obsoletes, requereix tots els negocis relacionats amb Bitcoin i altres monedes virtuals per sol·licitar una llicència DFS especialment adaptada. Les empreses tindran llavors de seguir una sèrie de condicions específiques - pel que fa a lluita contra el blanqueig de capitals i el compliment de seguretat digital, per exemple - per mantenir la llicència al dia.

Durant la seva intervenció, el superintendent va admetre que les lleis de transferència de diners existents són obsoletes i no es poden aplicar adequadament moneda digital, una tecnologia "diferent a tot el que havíem vist abans." El que vol dir que aquest primer conjunt de lleis s'ha de veure un primer intent per regular les monedes virtuals i no un producte final perfecte.

Va prendre el departament de dos llargs anys de treball per arribar a la versió actual de la BitLicense, que ara ha d'esdevenir una plantilla que inspiri a altres estats i els reguladors financers. Lawsky creu que la regulació serà "ajudar a protegir els consumidors i eradicar les activitats il·lícites", sense bloquejar l'evolució de les "noves tecnologies prometedores abans que surtin de la base."

D'acord amb el superintendent de Serveis Financers, citat per The Wall Street Journal de Nova York, el BitLicense no requerirà l'aprovació de les actualitzacions de programari estàndard, ja que només els canvis substancials en la tecnologia estan coberts per la llei. A més, el conjunt de regles només cobrirà els intermediaris amb la custòdia dels recursos de clients, no els desenvolupadors de programari.

Les empreses que s'apliquen a un BitLicense no hauran d'aplicar a una llicència tradicional de diners-transmissor, ja que el procés és vàlid tant per als documents. A més, els sol·licitants no hauran de presentar ROS (informes d'activitats sospitoses) en sol·licitar una nova cripto-llicència, sempre que aquestes accions anti-rentat de diners han estat prèviament manipulat per FinCEN (Financial Crimes Xarxa de Control del Departament del Tresor dels Estats Units).

El document també estableix que els canvis relacionats amb la inversió només requeriran l'aprovació quan un inversor es converteix en el control sobre el negoci.

No obstant això, el Departament de Serveis Financers nova regulació definitivament no és un delectar al públic. Un dels majors obstacles al BitLicense va haver de superar va ser la forta oposició de la comunitat Bitcoin i propietaris de negocis relacionats moneda digital. Ara que el document ha estat aprovat i la seva versió final és en viu, l'únic que queda per fer és esperar i confiar que la llei permet a les empreses Bitcoin per seguir creixent.

Notícies relacionades


Post ICO

Coinbase ajuda Bitcoiners a comprar serveis a Fiverr amb criptocurrency

Post ICO

Alan Silbert, director general de BitPremier: aquest és un període de transició en aquest moment en el món de Bitcoin

Post ICO

Dell.com és ara el comerciant electrònic més gran per acceptar Bitcoin

Post ICO

Canadà es converteix en el país amb la majoria de caixers automàtics Bitcoin malgrat lopinió del govern

Post ICO

1-800-Flowers acceptarà Bitcoin

Post ICO

Dissenyador de lATM de Lamassu: aquest projecte revolucionarà el procés dadquisició de Bitcoins

Post ICO

Bitcoin no és la solució per amagar-se de PRISM

Post ICO

Bitcoin 2014 Convention Highlights

Post ICO

Préstecs de Bitcoin contra préstecs de Fiat

Post ICO

Moneda Fiat i Bitcoin: conceptualització de mitjans de canvi

Post ICO

Bitstamp confirma el problema de ladreça del dipòsit

Post ICO

CheapAir.com treu $ 1,5 milions en vendes a través de Bitcoin