Primer ATM de Bitcoin a Vancouver: totalment operatiu i preparat per mantenir lintercanvi | Catalan.Lamareschale.org

Primer ATM de Bitcoin a Vancouver: totalment operatiu i preparat per mantenir lintercanvi

Primer ATM de Bitcoin a Vancouver: totalment operatiu i preparat per mantenir lintercanvi

És oficial: el primer caixer automàtic de Bitcoin ja ha complert els seus primers clients a Vancouver, Canadà, i tot va ser a baix sense problemes. D'acord amb la revista New York, la primera persona a utilitzar el dispositiu, que es va instal·lar i va obrir aquest dimarts (30) en les ones de les cafeteries, era Victòria Hansen, qui ràpidament l'intercanvi de $ 200 per bitcoins.

I quins plans magnànima tenia ella per la seva moneda digital? "Estem pensant en anar a Bestie per alguna bratwurst. Prenen Bitcoin", va dir Hansen, parlant d'un lloc embotit autòcton prèviament ofert per 99Bitcoins aquí.

Un dels co-fundadors de Bitcoiniacs, l'intercanvi moneda digital física situada a Vancouver, que va comprar la màquina, era a les ones, ajudant els primers usuaris dels caixers automàtics de Bitcoin. Jackson Warren i els seus altres dos socis planegen instal·lar quatre màquines més blau i plata a través de la countryby desembre. El seu objectiu és "mantenir el que és més fàcil fins que un dia hi ha milers d'aquestes coses", va dir Warren.

I què passa amb el conjunt d'intercanvi-Fiat-per-BTC procés? Bé, era fàcil, almenys això és el que els primers usuaris estan dient. Jordan Kelley, director executiu de Robocoin seu a Las Vegas, l'empresa que construeix aquests caixers automàtics, va dir a The Guardian que l'ús del dispositiu és "tan fàcil com pujar a una màquina, l'escaneig de la seva banda, que entra una mica de diners i la compra de Bitcoin. Amb aquesta, que és un procés de dos minuts. Per a qualsevol canvi en línia, és almenys dos dies ". I això és tot, literalment.

El lloc de CTVNews reportsthat, fins al moment, prop de 16 comerciants acceptar Bitcoin a la zona centre de Vancouver. Així que és més de 16 raons per canviar una mica de moneda fiduciària per Bitcoin.El primer ATM de Bitcoin comença a funcionar el dimartsVancouver, al Canadà, serà el primer lloc en el món per a albergar un treball a disposició del públic i ATM Bitcoin, produït per l'empresa Robocoin basada a Las Vegas.

Pot agrair als fundadors de les Bitcoiniacs botiga de maó i morter, que estan establint una xarxa composta per cinc dispositius repartits per tot el país.

El primer caixer automàtic de Bitcoin entrarà en funcionament el dimarts (29), d'acord amb el lloc de connexió de cable, que operen prop de l'entrada de les ones, una cafeteria situada al centre de Vancouver. La màquina bitcoins accepta canvi per moneda fiduciària i viceversa, sempre respectant les lleis contra el blanqueig de diners de Canadà.

Els tres fundadors de Bitcoiniacs van pagar $ 18.500 per a cada màquina, la compra d'un paquet de cinc caixers automàtics Robocoin.

Igual que Robocoin, l'altra empresa productora de caixers automàtics Bitcoin també ha començat a enviar els seus dispositius. Lamassu ha lliurat 13 machinessince principis d'octubre. No obstant això, a diferència dels caixers automàtics Robocoin, aquest només pot intercanviar moneda fiduciària per Bitcoin, no a l'inrevés.


La primera galeria en línia només de Bitcoin, Cointemporary, us permet comprar art amb criptocurrencyEls amants de l'art / Bitcoiners per aquí ara tenen un nou lloc en línia que s'adapti a totes les seves necessitats. Cointemporary afirma ser la primera galeria d'art en línia per treballar exclusivament amb moneda digital.

La plataforma, que es descriu com una "línia d'exposicions temporals de l'art de Bitcoin", mostra el treball d'artistes internacionals. No obstant això, en lloc de amb tota l'obra en el mateix lloc, Cointemporary tria per mostrar l'obra d'un sol artista cada set dies.

La pintura actualment disponibles al lloc web va ser creat per Larissa Lockshin, un artista amb seu a Nova York. La pàgina web apareix amb anterioritat obres de Valentin Ruhry o Andy arrencada, els dos artistes responsables de la gestió Cointemporary. D'acord amb CoinTelegraph, la galeria va ser creada en col·laboració amb Coinfinity.co i que té la seu a Viena.

La pàgina web de Cointemporary explica la base del projecte mitjançant la definició de la galeria d'art com "una carrera d'artista i curador de plataforma en línia que mostra una àmplia gamma d'obres d'art d'artistes contemporanis internacionals".

Però per què només amb Bitcoin? A causa de que "BTC representa una xarxa descentralitzada de pagament en línia i una nova forma d'autonomia en el sistema monetari global, que encara no existeix de manera similar en el món de l'art".

Cointemporary s'assembla galeries tradicionals en la seva dedicació a la vegada artista i exposició limitada, però l'objectiu és col·locar l'obra de l'artista en un context visual global més ampli lliure del sistema monetari hegemònic en el qual s'inclou l'art contemporani.

. "Cointemporary estableix una plataforma per a l'exhibició de la pràctica artística contemporània i tendències i té com a objectiu estimular la discussió més enllà del típic de la tècnica retòrica món Aquesta és la raó per la qual les funcions BTC com l'única forma de pagament, el debat en curs sobre el valor intrínsec d'aquesta nova moneda i el seu alt volatilitat desactiva la base actual de valoració en el mercat de l'art ", afegeix el lloc web.

Imatge destacada de Wikimedia

Larissa Lockshin

Notícies relacionades


Post ICO

Blockchain canvia la seva API de Mt.Gox sense cap avís

Post ICO

DigitalTangible integra Bitcoin i USD en la seva cartera web

Post ICO

Fidor i Kraken volen crear el primer banc de criptocrèdit del món a finals de 2014

Post ICO

Els sol licitants dassistència australians han de declarar actius en moneda cibernètica

Post ICO

11 Hotels i hostals que accepten Bitcoin

Post ICO

Canvi senzill EasyCoin llest per començar a funcionar el 31 de desembre

Post ICO

British Passion VIP és la primera agència dacompanyants que accepta Bitcoin

Post ICO

Bitcoin creix en popularitat a la Xina

Post ICO

Mercats dels agricultors i Bitcoin: què està cuinant a la criptóquina?

Post ICO

Gairebé la meitat dels usuaris de Bitcoin britànics creuen en la regulació de la criptoculada

Post ICO

Bitcoin ticker ja està disponible a la terminal de Bloomberg, però només als empleats

Post ICO

Charlie Shrem sentenciat a dos anys de presó per transaccions relacionades amb la ruta de la Seda