Conegueu el primer intercanvi descentralitzat de Bitcoin: la coinfarina es llança a 70 països | Catalan.Lamareschale.org

Conegueu el primer intercanvi descentralitzat de Bitcoin: la coinfarina es llança a 70 països

Conegueu el primer intercanvi descentralitzat de Bitcoin: la coinfarina es llança a 70 països

Rússia, la Xina, Indonèsia i Brasil són només alguns dels països que ara poden utilitzar Bitcoin primer intercanvi peer-to-peer de theworld. Plataforma descentralitzada Coinffeine acaba de llançar en més de 70 països, dos mesos després de llançar la seva versió 'vista prèvia tècnica'.

Encara Coinffeine ofereix una experiència similar als tradicionals intercanvis en la compra d'Bitcoin, que utilitza processadors de pagament locals per gestionar les transaccions de divises fiduciàries. La plataforma està basada en l'escriptori, el que permet als seus clients a gestionar la seva BTC en un mercat global "sense haver de perdre el control" sobre ella.

"Per utilitzar Coinffeine és tan simple com fer servir LocalBitcoins, però tan potent com l'ús de Coinbase o BitStamp", va dir el CEO de l'empresa, Alberto Gómez Toribio.

El que fa Coinffeine descentralitzada és el fet que l'intercanvi s'aprofita del model P2P per evitar l'acceptació de dipòsits en BTC o moneda fiduciària. Segons la companyia, aquest procés fa que sigui innecessari identificar els usuaris o pagar altes tarifes.

"No haver de identificar els usuaris o fer complir les lleis KYC ha permès dissenyar un model d'intercanvi molt més escalable. Però el que és encara més interessant, és l'experiència de l'usuari que oferim. Coinffeine és com BitTorrent. Vostè només ha de descarregar, connecta el seu OKPAY compte, o PayPal en el futur, i l'utilitzen ".

Després del llançament, "Coinffeine aconsegueix la major expansió internacional des del primer dia que s'ha realitzat per una empresa de Bitcoin," va dir la companyia en un bloc.

Encara Coinffeine està encara en fase beta, l'intercanvi s'espera que creixi encara més i integrar altres processadors de pagament com PayPal o Alipay, finalment, l'ampliació de serveis a la resta del món en un futur pròxim.

Tot i que la comunitat Bitcoin va rebre la bona notícia amb els braços oberts, també hi ha algunes crítiques pel fet que l'empresa només està oferint un servei descentralitzat en part perquè treballa amb grans bancs com Bankinter.

Bitcoiners curiosos ja poden utilitzar els serveis de la borsa, de manera que la major part de la primera cartera Bitcoin escriptori que permet als usuaris comprar i vendre BTC automàticament. No obstant això, s'aconsella als usuaris de la versió beta d'utilitzar només quantitats moderades de diners per ara.

Notícies relacionades


Post ICO

CEX.io per establir serveis dintercanvi de criptocrèdits a Amèrica Llatina

Post ICO

El ministre de Finances belga no prediu problemes entre el banc nacional i Bitcoin

Post ICO

Els sol licitants dassistència australians han de declarar actius en moneda cibernètica

Post ICO

7 raons per les quals el negoci de Bitcoin està perdent clients

Post ICO

La Draper University ofereix un servei gratuït de traducció en línia sobre la criptocurrency

Post ICO

Bitcoin London 2013 és aquí i us donem una vista prèvia completa

Post ICO

CoinLock permet als usuaris vendre fitxers per a Bitcoin duna manera fàcil i segura

Post ICO

Coinapult Compromise Timeline

Post ICO

Aviat, les empreses podran donar un bitcoin a través del tango

Post ICO

BitPay presenta els seus tres nous plans de preus tot inclòs amb tarifes zero

Post ICO

Bitcoin és el nou imprescindible per a les startups

Post ICO

Ginys mercant Litoral i diari Chicago Sun-Times per acceptar Bitcoin el 2014