Antic funcionari dObama: Bitcoin podria canviar de govern | Catalan.Lamareschale.org

Antic funcionari dObama: Bitcoin podria canviar de govern

Antic funcionari dObama: Bitcoin podria canviar de govern

Brian Forde, que anteriorment es va exercir com a assessor sènior a l'Oficina de la Casa Blanca de Política de Ciència i Tecnologia, recentment va entrar en l'expedient al·legant que la tecnologia Bitcoin podria convertir-se en una pedra angular de la governabilitat i la política pública.

Forde ja no treballa per a la Casa Blanca i és ara l'Institut del director de Tecnologia (MIT) de les monedes digitals Massachusetts, però els seus punts de vista segueixen sent àmpliament respectat en els cercles governamentals.

Fins ara, els governs han abordat amb cautela moneda digital. En general, els governs no consideren Bitcoin una moneda genuïna, però en lloc d'un actiu de valor que és digna de protecció legal i, sovint subjectes a impostos. Per ara, sembla que la majoria dels governs no s'han sentit amenaçats pel potencial de Bitcoin per oferir una solució de moneda sense govern alternatiu, tot i que els intents de regular els diners digital han anat en augment.

Els comentaris de Forde, mantenint la coherència amb molts comentaris recents fets pels principals inversors i empresaris, s'han centrat generalment més en Bitcoin com una innovació tecnològica, més que com una moneda o fins i tot vehicle d'inversió. Molts líders han estat rightlyimpressed per la capacitat de Bitcoin a ser produïts i regulats a costos relativament baixos de la seva pròpia comunitat. Molts innovadors i altres líders estan buscant maneres d'aprofitar les innovacions impulsades per Bitcoin.

Forde assenyala que el protocol de baix cost i de codi obert de Bitcoin arriba específicament a les persones que necessiten el govern de la majoria, inclosos els pobres, empresaris i fins i tot funcionaris governamentals que lluiten amb problemes de seguretat. Les aplicacions potencials de Bitcoin és gairebé il·limitat i podrien abordar les qüestions vitals i necessitats de les comunitats abans esmentades.

Hi ha fins i tot s'espera que la tecnologia relacionada moneda digital-podria ser utilitzat per a crear documents d'alta seguretat, com ara formularis d'impostos i formes d'habilitació de seguretat. Bàsicament, un sistema Bitcoin-com podria ser configurat per autenticar usuaris i transferir documents. De fet, un 'basat en Bitcoin targeta d'assegurança social'podria ser creat per donar a la gent una identitat digital segura.

Forde s'observa també que Bitcoin elimina doble despesa i és essencialment una xarxa de transaccions. Bitcoin és capaç de rastrejar cada transacció mai s'ha fet dins del seu sistema i fins i tot la ubicació en l'anonimat de totes les monedes de l'existència. Abans de la invenció de la moneda digital, control de les transaccions en una escala de tals especificitat requerit enormes inversions de la mà d'obra, equips i diners.

Bitcoin ha reduït dràsticament el cost de fer-ho i molts professionals financers creure que revolucionarà el model de banca tradicional. Forde afirma que Bitcoin es podria utilitzar per arribar als mil milions de persones pobres que no tenen accés als serveis bancaris tradicionals, oferint opcions de pagament i transferència de baix cost. El potencial de la tecnologia basada en Bitcoin a ser utilitzat en l'alleujament de la pobresa i la potenciació s'ha assenyalat en una altra part.

Amb el deute del sector públic acostar-se a nivells absurds en molts països, descobrir formes de reduir costos i augmentar l'eficiència, així com l'eficàcia podria ser vital per als governs. A més, creixents problemes de seguretat en línia ara estan amenaçant la seguretat nacional de països com els Estats Units. Si la tecnologia basada en Bitcoin és capaç d'augmentar la seguretat, llavors podria convertir ràpidament en una eina valuosa per al govern.

Per ara, els governs probablement no precipitar-se a adoptar tecnologies basades en Bitcoin en massa. No obstant això, els empresaris i els inversors han estat enfonsant cada vegada més quantitats de diners en el sector de Bitcoin, i que és probable que condueixi al desenvolupament de noves tecnologies i serveis. Això, al seu torn, ajudarà a tota la comunitat i l'ecosistema de tecnologia Bitcoin creixen. I a mesura que creix l'ecosistema, les possibilitats d'adopció govern augmentarà.

Notícies relacionades


Post ICO

Butterfly Labs tancat per la FTC, acusat de pràctiques injustes i enganyoses

Post ICO

BtcTrip té un nou compte empresarial i té previst llançar tres nous serveis

Post ICO

El desenvolupador de Bitcoin, Gavin Andresen, sospita que la majoria de les operacions de mineria en el núvol són esquemes de Ponzi

Post ICO

Confraria de BTC Apagant

Post ICO

Amazon Further denega PayBase. Participació de miners de GAW

Post ICO

La base de Bitcoin respon a la carta de Manchin: Si Bitcoin no floreixi als EUA, prosperarà en un altre lloc

Post ICO

Blockchain inspira bancs centrals per crear sistemes híbrids

Post ICO

Lempresari de Bitcoin, Erik Voorhees, cobrat per la Comissió de Valors i Intercanvi

Post ICO

Guia per a principiants de Monero (compra, comerç, mineria)

Post ICO

La comunitat de Bitcoin allibera a Mt. Gox a causa duna excusa derror: una llista de 10 reaccions

Post ICO

Dona Bitcoin i ajuda a les víctimes del terratrèmol de Nepal

Post ICO

Dogecoin canviant a AuxPoW