Bitcoiners francesos planegen crear La Maison du Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoiners francesos planegen crear La Maison du Bitcoin

Bitcoiners francesos planegen crear La Maison du Bitcoin

Hi ha un nou conjunt de projectes relacionats amb Bitcoin a desenvolupar-se en França que està creant un brunzit a l'ecosistema moneda digital. Thefirst Bitcoin Centre Europeu física podria ser un realitysoon.

La Maison du Bitcoin, el que significa "La casa de Bitcoin", està programat per obrir al cor de París, el 13 de maig. El centre - un espai de 220 metres quadrats, equipat amb un accelerador de negocis, estructura de mineria i Bitcoin ATM - espera fomentar l'cripto-moviment a França. Així mateix, té previst albergar les reunions locals Bitcoin.

La Maison du Bitcoin és un espai físic en el cor de París dedicada a Bitcoin i el seu protocol, que té com a objectiu fomentar l'aparició i el desenvolupament d'ambiciosos projectes en el camp.

Pel que fa a l'estructura de mineria, l'espai, que es troba al número 35 de la Rue du Caire, comptarà amb una màquina d'explotació minera SHA56 / Scrypt Bitcoin, segons BitcoinVox.com.

L'espai estarà a càrrec dels fundadors de Prixing i Flink, Thomas França i Eric Larcheveque, l'interès en Bitcoin ha estat creixent durant l'últim any.

  Monoprix i Bitcoin-Centreamèrica

No obstant això, hi ha més bones notícies procedents de França. A més de la creació d'aquest centre Bitcoin, la coneguda cadena de supermercats francesa Monoprix, propietat de Casino Guichard, està pensant en acceptar moneda digital com una opció de pagament en línia.

El director de la marca de comerç electrònic, Patrick Oualid, ha anunciat en una entrevista recent que "Monoprix pot acceptar pagaments Bitcoin al seu lloc web de comerç electrònic d'aquest any".

Això significa que els Bitcoiners francès podria començar a fer servir els seus diners digital per pagar per aliments i altres productes en línia. Però hi ha més: el minorista també està treballant per tal de permetre als seus clients pagar amb bitcoins en totes les botigues Monoprix, Qualid va afegir.

A més, el govern francès també ha permès l'intercanvi d'BTC / Euro-Bitcoin central per operar de manera similar a un banc. L'intercanvi, propietat de l'empresa matriu Paymium, planeja oferir legítima Bitcoin comptes gràcies a una aliança amb la firma financera Aqoba.

Segons la companyia, "cada compte de client està vinculada a un compte de pagament realitzat per vostè per un soci entitat de pagament autoritzada: s'envia d'euros a un compte de la seva propietat per comprar bitcoins seus recessos es transmeten directament al nostre soci de l'entitat de pagament.".

Imatges de Wikimedia

Notícies relacionades


Post ICO

2014 Bitcoin St. Petersburg Bowl: Bitcoiners obté accés exclusiu a entrades anteriors a la venda

Post ICO

Bitcoin Job Fair arriba a Los Angeles, la ciutat més fàcil dutilitzar a Bitcoin

Post ICO

Lexjugador de Bitcoin, Jason King, executa 3,237 milles per promoure la criptocurrency

Post ICO

Confraria de BTC Apagant

Post ICO

Crowdfunded documental Bitcoin: The End of Money és en viu

Post ICO

Dorian Nakamoto busca mantenir la responsabilitat de Newsweek

Post ICO

Fortress Investment Group està preparant el fons més gran de Bitcoin amb lajuda de Pantera

Post ICO

La Draper University ofereix un servei gratuït de traducció en línia sobre la criptocurrency

Post ICO

Els canadencs que intenten beneficiar-se de les marques comercials de Bitcoin, un altre minorista important suneix al club i més

Post ICO

Coinbase ajuda Bitcoiners a comprar serveis a Fiverr amb criptocurrency

Post ICO

Els bitcoins BFL es traslladen a la cartera controlada per la cort i es venen

Post ICO

DATA i BitGive: els dos nous grups que complementaran lecosistema Bitcoin