Fundació Gates que busca tecnologia Bitcoin per ajudar els pobres | Catalan.Lamareschale.org

Fundació Gates que busca tecnologia Bitcoin per ajudar els pobres

Fundació Gates que busca tecnologia Bitcoin per ajudar els pobres

Kosta Peric, el subdirector dels Serveis Financers per a la iniciativa deficient en la Fundació Melinda i Bill Gates, sap una cosa o dues sobre el sector financer. I té una idea bastant bona de com els serveis financers pot ser utilitzat per ajudar els pobres.

Peric està dirigint els esforços de la Fundació Gates per proporcionar a les persones desfavorides amb accés als serveis financers. Entre altres coses, la Fundació Gates està treballant amb socis a l'Àfrica i Àsia per desenvolupar sistemes de monedes digitals.

La Fundació Gates està més preocupat per donar als individus pobres l'accés als serveis similars a les modernes funcions de banca en línia que moltes persones en els països desenvolupats gaudeixen actualment, en lloc de desenvolupar una solució Bitcoin similar.

Tot i així, Peric creu que la clau per proporcionar aquests serveis pot trobar-se amb la tecnologia blockchain de Bitcoin. La tecnologia moneda digital, que es refereix a la comunitat "s capacitat de seguir i completar transaccions a través de la construcció d'una blockchain de les dades relatives a les operacions, es perfila com un dels temes més candents en la indústria de fintech.

La tecnologia funciona mitjançant el pagament de blockchain miners Bitcoin amb noves monedes digitals per a la construcció de blocs. Aquests blocs, al seu torn, contenen totes les transaccions i la localització de tot el BTC al món.

L'interès d'Peric en moneda digital es deu principalment a les seves innovacions tecnològiques, en lloc del seu ús com a moneda. Peric sosté que les persones a les regions més pobres estan acostumats a tractar en moneda local, el que faria que sigui difícil per a ells adaptar-se a una moneda totalment digital. Aquestes crítiques no són totalment irrellevant, tot i que els defensors Bitcoin podrien contrarestar que molts països en desenvolupament pateixen d'una ràpida inflació. Bitcoin podria, possiblement, oferir protecció contra la inflació, va dir.

De qualsevol manera, el suport de la tecnologia de Bitcoin del Peric - que està en línia amb la creixent cor de suport per a la tecnologia blockchain i altres innovacions derivades de moneda digital - és un desenvolupament positiu per a si Bitcoin. Prova de la tecnologia ofereix més proves del potencial de Bitcoin.

Blockchain tecnologia, però, s'està convertint en una enorme innovació i potencialment fins i tot podria revolucionar la indústria de la banca tradicional. Tecnologia Blockchain permet enormes quantitats de dades per a ser processats de manera eficient, i quan es dissenyen adequadament, poden conduir a la crowdsourcing de processament.

Per exemple, quan es tracta de la prestació de serveis financers per a les comunitats empobrides, és essencial per mantenir els costos baixos. Hi ha un munt de serveis financers digitals oferts per la indústria financera tradicional, però pel fet que aquests serveis es basen en el processament centralitzat, els costos poden ser inhibitively car. Els bancs no poden processar transaccions de forma gratuïta després de tot, i això significa que els costos es transfereixen als clients.

Per a la majoria de la gent les taxes, que sovint ascendeixen a un parell de punts percentuals, podria no significar molt. Però per a les persones que viuen en comunitats empobrides, un cèntim estalviat és un cèntim guanyat realment. Mantenir els costos baixos és essencial, i si la tecnologia pot fer per blockchain serveis financers tradicionals el que va fer per Bitcoin, l'estalvi podria ser considerable.

Sigui o no la Fundació Gates estarà posant els seus diners on està la seva boca i finançar el desenvolupament de la tecnologia basada en Bitcoin queda per veure, però les paraules de Peric sens dubte són encoratjadors.

Notícies relacionades


Post ICO

Dubai podria tenir 400 caixers automàtics Bitcoin totalment operatius en les pròximes dues setmanes

Post ICO

El Banc Central de Colòmbia pensa en prohibir Bitcoin?

Post ICO

1-800-Flowers acceptarà Bitcoin

Post ICO

El director de FinCen diu Bitcoin i els intercanvis no tenen res a témer

Post ICO

La plataforma Bitcoin Cex.io anuncia una pausa en la mineria del núvol a causa de baixos beneficis

Post ICO

9 Jocs inspiradors de Cryptocurrency que hauries de jugar

Post ICO

Lilla britànica vol ser el primer centre Bitcoin del món: les monedes físiques emmarcades formen part del pla

Post ICO

Servei de Bitcoin Wallet Inputs.io hackejat per un lladre que va robar 4100 BTC

Post ICO

Lenquesta Bitcoin revela que el 26% dels Bitcoiners shan vist afectats per estafes o hacks

Post ICO

Bitmain presenta la mitigació de DDoS a AntMiner S4 i S5

Post ICO

Adam B. Levine: és difícil de complir quan les regles estan subjectes a canvis en qualsevol moment

Post ICO

5 Factors que dificulten el creixement de Bitcoin