Gentoo Blacklisting Counterparty, Satoshi Dice i altres | Catalan.Lamareschale.org

Gentoo Blacklisting Counterparty, Satoshi Dice i altres

Gentoo Blacklisting Counterparty, Satoshi Dice i altres

Actualització: Des d'aquesta història va ser publicada inicialment Lucas-jr ha retrocedit i es va disculpar públicament declarant:

Implementació del paràmetre USE 'ljr' a Gentoo com un defecte en silenci estava malament, i ha estat desactivat, així com la divisió del correu brossa de filtrar a un 'ljr-antispam' variable USE independent pel que la resta de la meva pegat no està lligat a ella. Actualment, aquests canvis només estan disponibles en la superposició "Bitcoin", però ho han de fer a l'arbre principal de Portage en uns pocs dies.

Quan vaig desplegar la millora com a part de la 0.9.3 ebuild per Gentoo, no es va acudir en el moment en que el filtre de correu brossa fins i tot va ser inclòs, i molt menys que seria controvertit. Per alguna raó, vaig assumir que tothom ja sabia el que estava inclòs en el meu pegat (irònic, tenint en compte, òbviament, es va oblidar aquesta part jo) i tornaria a veure el nou paràmetre USE quan s'actualitza. Quan es va assenyalar, hauria d'haver pres l'enfocament més conservador i va capgirar desactivada per defecte. Hi hauria d'haver sabut millor (ho vaig fer fer que el pegat després de tot), i pel que demanar disculpes per la meva falta de prudència.

Tot i que encara crec el pegat complet és la millor solució per als usuaris d'avui (He estat utilitzant durant anys jo), reconec que no s'ha d'habilitar sense assegurar a tots que el rep és ben conscient. El que hauria d'haver fet, en retrospectiva, era almenys tenir un avís de pre-instal·lació informar els usuaris del pegat i un enllaç per a més detalls sobre el que exactament està inclòs en ell i el que signifiquen aquests canvis. Vaig a posar més esforç en assegurar futurs pegats estan clarament revelats per avançat.

A llarg termini, la meva esperança és veure una variable BITCOIN_NODE_POLICY que pot especificar com "ljr", "vainilla", o amb sort moltes altres polítiques per a coincidir amb molts diferents preferències de les persones en com s'utilitzen els recursos del seu propi sistema.

Si hi ha algun dubte o suggeriment, si us plau no dubti en posar-se en contacte amb mi.

Lucas

Molts en la comunitat Bitcoin estan indignats per les recents accions d'un col·laborador de Gentoo per modificar bitcoind i bitcoinqt en la distribució Gentoo Linux per afegir llistes negres als repositoris oficials.

Els pegats que són opcionals, però activat per defecte que sigui tan transaccions de determinades adreces ja no seran processats pel programari.

BlacklistedPrefixes struct BlacklistEntry estàtiques [] = {
};

Els pegats van ser presentades per Gentoo contribuent i mantenidor dels paquets de Lucas-jr que afirma que està fent per prevenir els atacs de denegació de servei contra Bitcoin.

Un informe d'error es va obrir al Bugzilla de Gentoo com fallada 524512by Xiando que indica el següent:

El bitcoind oficial i bitcoin-qt en Gentoo permet als pegats que trenca Bitcoin per defecte. Si us plau, desactivar els pegats Ljr per defecte o preferiblement tots junts.

Habilitació de l'ús stupidmoralnazi aka ljr resultats de bandera en errors com aquests:

2014.05.10 11:38:09 ERROR: AcceptToMemoryPool: ignorant transacció 289673d37df1a709829b3f3ea7b8549703f4251f26f5721863aacbccc47b95a9 amb la sortida de la llista negra (SatoshiDice)

Una moneda no té valor el moment en què declara que es pot usar per comprar una Bíblia, però no el coreà, ja que no ens agrada que un.

Reproduïble: Sempre

Això ha donat lloc a una llarga llista d'altres en converses sobre el tema. Lucas-jr afirma que només està tractant de protegir la xarxa, però molts estan en desacord afirmant que altres trien com volen utilitzar la moneda incloent l'ús de Contrapart.

El debat s'ha perllongat en l'informe d'error amb altres usuaris campanades com Sarah White:

No, en realitat no és un atac de denegació de servei.

No hi ha un sol periodista de renom o no serrells blogger que fa a la popularitat del model de negoci de daus Satoshi i els altres negocis bloquejats com un "atac de denegació de servei"

No hi ha res pel que fa al protocol, que no és vàlid sobre les transaccions procedents de les fonts que estan a la llista negra per aquest pegat...

Són prou popular com per empènyer els límits de la capacitat de la xarxa Bitcoin, i vostè i algunes altres parts han escollit per etiquetar aquesta activitat amb etiquetes pejoratives com "atac de denegació de servei".

Cita de Mike Hearn de la fundació Bitcoin:

[11:48:36] que tots fem servir els nostres ordinadors per a les coses;) Les persones que no utilitzen Linux encara es fan per ser productius. De totes maneres, no tinc ni idea del que va a fer ebuild, però el fet que es tracta de fer aquests canvis per defecte suggereix que seria millor que es mantingui allunyat d'ella per complet. Si volen distribuir un bitcoind amb pegats com Lucas (que canvien el comportament en bastants maneres fonamentals), llavors haurien de fer una forquilla aigües amunt adequada amb un nou nom, de manera que
[11:48:36] que sempre estan segurs del que ets aconseguir.

^ Font - http://bitcoinstats.com/irc/bitcoin-dev/logs/2014/10/05#l1412509714

Independentment de si està d'acord amb les raons Lucas va escriure aquest pegat, o si creu que les empreses de la llista negra el negoci exitós model genera força trànsit a Bitcoin constitueix un "atac DOS"...

... Aquest pegat està censurant activa i el canvi dels comportaments de Bitcoin a no actuar de la manera habitual segons la definició dels valors predeterminats dels oficials no pedaç.

El debat s'ha dessagnat a reddit amb molts usuaris indignats i severalnewthreadsbeing creats sobre el tema amb alguns fins i tot trucant a un boicot de Gentoo moure cap endavant de manera que la qüestió d'escalar fins aquí.

Quins són els seus pensaments sobre aquest tema? ¿Sent que tenir-lo activat per defecte podria tenir ramificacions serioses o que aquest és un problema no menor?

Notícies relacionades


Post ICO

Coupa Café ven cafè als professionals de Silicon Valley a canvi de Bitcoins

Post ICO

Lempresa Bitcoin Coinsilium llança el primer bloqueig dIPO del Regne Unit

Post ICO

Compreu algunes ales de Bitcoin: laerolínia AirBaltic dóna la benvinguda als criptògens

Post ICO

Alan Silbert, director general de BitPremier: aquest és un període de transició en aquest moment en el món de Bitcoin

Post ICO

El Banc Central de Colòmbia pensa en prohibir Bitcoin?

Post ICO

Intercanvis Bitcoin: Coinbase sexpandeix al Regne Unit, Suècia aprova el primer BTC Exchange Traded Note

Post ICO

Una lliçó de Bitcoin: com una estructura financera en xarxa podria canviar el món

Post ICO

Per què experts i empreses admeten la decisió del Regne Unit de regular Bitcoin

Post ICO

Bitcoin sinclou en futures estratègies del 60% de les organitzacions dels Estats Units

Post ICO

Gairebé vaig veure estafat per lAl·legat Coindesk

Post ICO

Conegueu el primer intercanvi descentralitzat de Bitcoin: la coinfarina es llança a 70 països

Post ICO

De restaurants a escoles, de França a Estats Units: cinc petites empreses que accepten Bitcoin