Gyft llança un programa de punts i torna el 3% a les compres de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Gyft llança un programa de punts i torna el 3% a les compres de Bitcoin

Gyft llança un programa de punts i torna el 3% a les compres de Bitcoin

La plataforma de Bitcoin-amigable Gyft, que ven targetes de regal en línia ia través de dispositius mòbils, ha llançat una nova característica que promet fer els usuaris encara més content: un programa de punts específicament dissenyat per premiar els consumidors per la seva creixent ús de les targetes de regal. A més, la companyia també està ampliant les seves opcions de pagament incloent PayPal, a més de la targeta de crèdit i moneda digital.

El nou Gyft Pointswill donar als consumidors de fins a tres per cent en les compres de targetes de regal, per tal de premiar els millors clients. I just a temps per les vacances, un període en què la venda de targetes electròniques en general passa pel sostre.

En realitat, d'acord amb un informe de la Federació Nacional de Minoristes, gairebé el 60 per cent dels nord-americans agradaria rebre targetes de regal, que és una gran notícia per als clients Gyft, que poden triar entre més de 200 minoristes i guanyar punts Gyft utilitzar durant futures compres.

Els clients que utilitzen bitcoins guanyaran tres per cent

Els usuaris de PayPal guanyen dos per cent i, finalment, les compres amb targeta de crèdit guanyen un per cent esquena. Això vol dir que guanya el triple de punts per cada dòlar que es paga amb Bitcoin i, una vegada que té 100 punts, pot canviar $ 1 cap a les seves futures compres.

Segons el CEO de Gyft, aquesta és la manera d'agrair a la comunitat de la companyia. "Amb el llançament de Punts Gyft, estem mostrant el nostre agraïment als nostres clients per ajudar-nos a ser el líder en vendes de targeta de regal mòbil", diu Vinny Lingham. "També hem optat per premiar i agrair a la comunitat Bitcoin en particularfor seu suport, amb el tres per cent de tornada a punts per a totes les compres realitzades utilitzant Bitcoin fins al final de l'any - que és millor que qualsevol programa de targetes de crèdit per aquí", afegeix.

A més, com a part del llançament, "Gyft està regalant més de 10 milions de Punts Gyft a partir d'ara fins al final de l'any per recompensar els clients per tot el seu compra i ús del servei".

Mentrestant, Gyft també està desenvolupant altres funcions gràcies a una inversió de $ 5 milions, principalment l'expansió del servei a nous països "on hi ha un alt risc associat a la targeta de crèdit que acceptin i on bitcoins, està desenvolupant-". Per ara, "Gyft se centra en els minoristes, ja que és la nostra època més ocupada de l'any", però els plans de l'empresa "per avaluar l'expansió internacional després de la primera part de l'any", va dir Vinny Lingham Bitcoin examinador.

Com s'ha assenyalat recentment per Gyft, el nombre de clients que utilitzen Bitcoin està creixent. La companyia fins i tot ha registrat la duplicació de les vendes moneda digital en l'últim mes. Així que, pel que sembla, els Bitcoiners no estan aferrant a tota la seva Bitcoin com els augments de preus. D'acord amb Gyft, "els milers de membres que només s'estan utilitzant bitcoins, tenen una mitjana de compra targeta de regal de $ 100".

Notícies relacionades


Post ICO

Laplicació de Bitcoin està funcionant per tot tipus de serveis

Post ICO

5 vídeos destacats de Bitcoin que hauríeu de veure

Post ICO

CloudHashing anuncia la major operació de mineria Bitcoin juntament amb Mt. Esforç dajuda al client de Gox

Post ICO

BitPay és el nou membre dor de la fundació Bitcoin

Post ICO

Els amants dAussie Bitcoin treballen per crear la fundació australiana Bitcoin i augmentar la consciència al país

Post ICO

Bitcoin Mining - resum

Post ICO

FeodalCash segueix recrutant afiliats per infectar ordinadors amb un bot de mineria Bitcoin

Post ICO

Coinbase vol que més comerciants acceptin Bitcoin: sense càrrecs fins que les empreses arribin a $ 1 milió en transaccions

Post ICO

El president de lEx SEC, Arthur Levitt, està assessorant ara a dues companyies de Bitcoin

Post ICO

Ara podeu canviar Bitcoin a més de 10.000 caixers automàtics a Espanya

Post ICO

Banc Central de Xipre contra Bitcoin: no hi ha cap aprovació per a activitats relacionades amb la criptografia

Post ICO

EBay està mostrant algun amor a Bitcoin (o està tot al cap?)