Què passa amb Bitcoin After You Die, qui és Satoshi Nakamoto (una altra vegada) i més Actualització setmanal de notícies | Catalan.Lamareschale.org

Què passa amb Bitcoin After You Die, qui és Satoshi Nakamoto (una altra vegada) i més Actualització setmanal de notícies

Què passa amb Bitcoin After You Die, qui és Satoshi Nakamoto (una altra vegada) i més Actualització setmanal de notícies

Sembla que la muntanya Gox no se li donarà l'oportunitat de reorganitzar-se i sortir de la fallida. Els tribunals japonesos van rebutjar la sol·licitud de l'empresa per a la rehabilitació. En el seu lloc, la muntanya Gox serà liquidada amb el producte que es donen a les persones que tenien els seus diners en l'intercanvi. Muntanya Gox perdre una mica de $ 425 milions de dòlars en bitcoins. Inicialment, la pèrdua es creu que és fins i tot més alt, però, però es va descobrir una cartera sense usar amb uns 200.000 bitcoins en el mateix.Hardware Group Bulgaria crea un monitor únic per comprovar les taxes de canvi en temps real de BitcoinUn duo dels desenvolupadors de maquinari de Bulgària de Plovdiv ha creat un nou aparell Bitcoin que podrien ser de gran ajuda per als miners, inversors i tradersdealing amb moneda digital.

Monitor en temps real d'aquest Bitcoin Miner, equipat amb una pantalla LCD, monitoritzes les taxes d'intercanvi BTC com Bitstamp i Mt. Goxand suporta les plataformes produïdes per KNC Miner i laboratoris de la papallona. No obstant això, el dispositiu, que només necessita ser connectat a un router de casa a la feina gràcies a la seva interfície de configuració basada en la web, l'usuari ha de tenir un Coinbaseaccount.

"La tasca principal de la unitat és supervisar els tipus de canvi de moneda digital en temps real", confirma Georgi Bakalski, un dels membres de l'equip anomenat Grup de maquinari Bulgària.

"Creiem que els canvis dinàmics actuals del mercat Bitcoin són un fet a tenir en compte i molts comerciants ja es beneficien d'aquest fet per la simple transferència de bitcoins entre centrals i aprofitant la diferència entre els preus de compra / venda", afegeix.

Per tenir informació en temps real és molt important per a aquestes persones ja que els canvis ocorren de vegades en qüestió de minuts, fins i tot segons.

Monitor en temps real del Bitcoin Miner està disponible actualment a eBay.

Balsaki i el seu col·lega esperen que el dispositiu pot arribar a molts comerciants Bitcoin: "vam fer aquesta unitat també perquè creiem en el futur de les monedes digitals, no importa el que serà".

Imatge d'eBay


El potent clúster dOdissea dHarvard va utilitzar il·legalment per a DogecoinLa identitat del sospitós que estava utilitzant potents recursos de computació de la Universitat d'Harvard a la meva Dogecoinis encara es desconeix, però ell o ella és, sens dubte en problemes amb la universitat. El miner moneda digital es va prohibir permanentment de l'ús de les instal·lacions de computació de recerca de la institució, d'acord amb la Harvard Crimson.

L'infractor dogecoin ventilador utilitzava 'clúster Odyssey' de Harvard, que combina la potència de 14.000 nuclis de processament, per extreure la moneda digital de mem-alimentat. Ell o ella va ser descoberta en cap moment, però probablement va acabar a peu amb una alta quantitat de Dogecoins. Un parell d'hores amb el clúster de computació de gran abast resultaria en una considerable quantitat de moneda digital.

El cas va ser denunciat per Vicedegà de la Universitat de Harvard per a la Investigació d'Informàtica, James A. Maniguet, en un correu electrònic a la FAS usuaris de la investigació Computing Group. "Una operació minera dogecoin s'havia establert al clúster Odyssey consumeix importants recursos per tal de participar en un concurs de la mineria", va dir el missatge, enviat divendres passat (21).

Maneguet va afegir que els recursos de computació en la investigació no es poden utilitzar per a "benefici personal o privada o qualsevol altra activitat no relacionada amb la investigació" i va confirmar que el miner il·legal ja no té accés a "qualsevol i totes les instal·lacions de computació d'investigació sobre una base totalment permanent".

Qualsevol participació en les operacions mineres o concursos digital de l'estil 'Klondike' amb fins de lucre que requereixen béns de propietat de la Universitat de Harvard per examinar la moneda digital fortalesa clau i la longitud estan estrictament prohibits per raons bastant òbvies.

Timothy R. Peterson, un becari postdoctoral al Departament de Biologia Molecular i Cel·lular i propietari dogecoin, diu, "el moment de la suposada mineria va coincidir amb una fluctuació de preus prevista en el mercat dogecoin".


La NSA ha estat mirant a la finestra de Bitcoin tot aquest temps (fins i tot abans que existís la finestra)?Després de tot, l'Agència Nacional de Seguretat sabia de Bitcoin fins i tot abans que existís... De què estem parlant? Bé, pel que sembla, la NSA va fer una Reportin 1996 sobre un futur unitvery comerç cripto-digital similar a Bitcoin. Des moneda digital va emergir només en 2009, o bé tenien una bola de vidre o que estaven parlant de les seves pitjors temors i aprendre a lluitar contra ells.

La informació que es descriu en el document és sorprenentment propera a la realitat actual. I no només per l'estructura arquitectònica de la unitat futurista s'il·lustra en l'informe, sinó també perquè aquesta unitat també imita les característiques reals del nostre sistema monetari, com la usura o escassetat.

Podríem anar tots "conspiració boja" al voltant d'aquest tema, però no és tan lluny de la realitat dir que aquest informe sembla més a un Designor un pla que només una predicció.

Aquest informe de la NSA s'enfonsa profundament en els desafiaments de monedes digitals i enumera els problemes amb la seguretat i la regulació. Pràcticament, tot el que hem estat vivint i veient fins ara. L'única diferència respecte al que estem acostumats que aquest document es fa des del punt de vista dels reguladors i promotors.

I això no és tot. A punt per al cop final? Un dels autors principals d'aquest document es diu Tatsuaki Okamoto! Igual que en el nom del misteriós creador de Bitcoin, Satoshi Nakamoto? Vostè pot apostar-hi!

No sé vostès, però aquest informe s'ha marxat de la nostra boca oberta...

Via realcurrencies.wordpress.com

Notícies relacionades


Post ICO

Tendències de Bitcoin a tot el món

Post ICO

Bitcoin derrota a PayPal gràcies a una operació massiva de 194.993 BTC

Post ICO

Predicció de preus de Bitcoin per al 2017

Post ICO

Dissenyador de lATM de Lamassu: aquest projecte revolucionarà el procés dadquisició de Bitcoins

Post ICO

Canvi senzill EasyCoin llest per començar a funcionar el 31 de desembre

Post ICO

Canadà llest per ser el centre del crypto-world: Bitcoin Expo 2014 ocorre a labril

Post ICO

BitPay processa la transacció única més gran de $ 1 milió per Butterfly Labs

Post ICO

Bitcoin ofereix una opció als consumidors, i els fa por

Post ICO

Blockchain marca la màxima renda de finançament de risc en la història de Bitcoin

Post ICO

BitGive rep 503 (c) (3) Estat del IRS

Post ICO

Coinbase és la segona arrencada més emocionant de lany 2013: encara més emocionant després duna inversió de 25 milions de dòlars

Post ICO

El col·leccionista que va filtrar fotografies nues de Jennifer Lawrence esperava la recompensa més destacada de Bitcoin