Com aquest refugiat utilitza Bitcoin per canviar de vida a lAfganistan | Catalan.Lamareschale.org

Com aquest refugiat utilitza Bitcoin per canviar de vida a lAfganistan

Com aquest refugiat utilitza Bitcoin per canviar de vida a lAfganistan

Quan són d'una zona afectada pel conflicte i que no tenen cap prova de l'existència, de fàcil transferència de diners pot ser gairebé impossible. No obstant això, això no va impedir que aquesta dona del finançament del seu projecte educatiu centrat en la dona a l'Afganistan. En lloc de la moneda fiduciària i els serveis de remeses tradicionals, s'utilitza Bitcoin i es va convertir en un exemple que inspira Nicolas Cary, cofundador de Blockchain.info.

Aquest era un altre obstacle que Fereshteh Forough va haver de superar. La seva família es va veure obligat a sortir de l'Afganistan, un país massacrat per anys de conflictes i la violència, abans del naixement de Fereshteh. Es van traslladar a l'Iran, però després van tornar a la seva terra natal després de la caiguda del règim talibà el 2002.

El viatge de tornada es va anar Fereshteh en estat de xoc. "En el camí a casa, des de la frontera entre l'Iran a Herat el camí era de terra i molt difícil de conduir en. Ens acostem a la ciutat quan ja estava fent fosc. Tot just vaig poder veure cap llum. En el seu lloc, fanals penjats fora de botigues i només uns pocs llocs tenien electricitat a la nit, "ella wroteback al març en un article publicat pel Consell de moneda digital.

[Tweet_box disseny = "default"] moneda digital és un equalitzador, igual que els primers dies d'Internet. [/ Tweet_box]

Uns anys més tard, es va inscriure a la Universitat d'Herat a l'Afganistan, obtenint una llicenciatura en Ciències de la Computació. Després es va traslladar a Alemanya per obtenir un títol de mestratge en Tecnologia de la Informació de la Universitat Tècnica de Berlín. Després de tot això, es va adonar de l'Afganistan era diferent.

"Aquest vell camí de terra ple de sots que viatjava des de l'Iran a Herat quan era un adolescent es va tornar totalment pavimentada i segur. La gent podria viatjar unes hores per arribar a la frontera. Bombetes acolorides estaven fora de cada botiga. Més important encara, el Internet ara estava a casa meva i al meu telèfon ".

El coneixement dona poder

Tot i això, el país no era tan evolucionat com Fereshteh volgués i es va sentir particularment els desafiaments de ser una dona que treballa en la tecnologia. Era difícil trobar una feina, convertir-se en un mestre, moure a una nova ciutat a la recerca de millors oportunitats o iniciar el seu propi negoci en un lloc on el 85 per cent de les dones no tenen educació formal i són analfabetes.

"Sobre la base de les meves pròpies experiències de veure aquesta necessitat de crear un ambient on les dones afganeses poden tenir èxit en la tecnologia, que va fundar Codi per inspirar," una organització sense ànim de lucre amb seu a Herat que ensenya a les dones afganeses a com codi. Fereshteh volia establir un laboratori de la programació i el desenvolupament d'un programa educatiu que no només ajudaven a les dones es converteixen en cultura digital, sinó que també els ensenya com convertir-se en treballadors independents en línia amb èxit. El pla era brillant en teoria, però Fereshteh havia de trobar una manera intel·ligent de fer que funcioni.

Òbviament, els fons són necessaris quan s'estableix una organització sense ànim de lucre. I encara que les persones i institucions estan disposats a ajudar i donar, és responsabilitat de l'organització per gestionar i moure els diners. Però a causa de Fereshteh va néixer a l'Iran com a refugiat, no tenia una prova de l'existència. I tots sabem que no hi ha servei de transferència de diners tradicional que l'ajudarà sense identificació.

En un moment donat, Fereshteh necessària per moure els fons als voluntaris que estaven tractant d'ajudar al seu codi de configuració per inspirar, però la majoria de les empreses es va negar a treballar amb ella o carregada fins a un 50 per cent en les taxes de moure els diners de l'organització.

Després es va tornar a Bitcoin. El resultat va ser un procés de transacció sense problemes que va canviar la forma en que funciona aquesta organització. Els diners va ser rebut pels voluntaris i tota la informació relativa a les transaccions va ser salvat pel blockchain.

"Jo era el cofundador del Fons ciutadà digital (annex Fundació antics de la Dona). Estàvem fent servir els Bitlanders (antic annex pel·lícula) de plataforma per premiar als nostres proveïdors de contingut de l'Afganistan per les seves activitats al bloc. Es va utilitzar per pagar en dòlars nord-americans, però ens enfrontem a molts desafiaments a l'enviar diners a l'Afganistan ", va dir 99Bitcoins Fereshteh.

"La majoria dels nostres usuaris eren nenes a les escoles secundàries, de manera que no eren prou gran com per tenir un compte bancari. A més, altres usuaris afganesos que eren elegibles per tenir un compte bancari simplement no tenir-lo, ja que la majoria de les transaccions a l'Afganistan estan basats en diners en efectiu. PayPal no està suportat a l'Afganistan. Amb Western Union no era convenient per a nosaltres i per a les persones que se'ls paga a causa de les altes taxes. L'ús de transaccions de filferro també es consumeix molt de temps i és costós.

Per tant hem utilitzat per enviar una galleda de diners al meu amic a l'Afganistan i que paguem cada treballador en efectiu. No obstant això, a causa de raons de seguretat, vam començar a pensar en una altra alternativa de pagament. De febrer 2014 vam descobrir Bitcoin. Més tard vam decidir enviar als nostres usuaris de Bitcoin a l'Afganistan, que eren principalment estudiants de sexe femení ".

"Ella realment va fer inspirar una cosa increïble. (...) Es va traslladar tota la seva operació en Bitcoin," Nicolas Cary saidrecently durant una xerrada TEDx a Londres. "Penso en això [Bitcoin] com una invitació per participar en un món més equitatiu, com la forma més inclusiva per a nosaltres participar junts en un nou tipus d'ordre financer."

Fereshteh definitivament està d'acord. A més d'ensenyar als seus estudiants sobre la codificació, que també comparteix el coneixement sobre les monedes digitals com Bitcoin. "Creiem cryptocurrencies són una eina increïble i capacitar les persones que viuen en societats que són principalment accés a serveis bancaris i es pot utilitzar per fer que les dones i les nenes financers independents", va escriure al març de 2015.

Moneda digital és "una eina educativa i potenciar"

Parlant amb 99Bitcoins, va confirmar els seus punts de vista sobre moneda digital. "Crec que tenir una tecnologia que permet a les persones interactuar entre si sense un mediador és gran. És no només estalvia temps, sinó que també arribar a estalviar una enorme quantitat de diners que d'una altra manera hauria de ser gastat en honoraris. A més, bockchain de Bitcoin manté el registre públic de totes les transaccions a la xarxa i això crea transparència i pot prevenir la corrupció amb qualsevol de les empreses que tracten de manipular el seu manteniment de registres ".

I Fereshteh no és l'única còpia de pagament digital. Els seus alumnes també donen suport l'ús de Bitcoin. Ella creu que l'ús de moneda digital no és només sobre l'accés a la llibertat financera. Segons l'expert digital, BTC "és sens dubte una eina educativa i capacitar les persones en els països subdesenvolupats com l'Afganistan i específicament per a les dones que han estat lluitant per ser inclòs en l'economia global i per ser financerament independent."

"Realment ajuda a tots, però sens dubte ajuda a les nenes els quals, a causa de la seguretat, la raó tradicional i cultural han frenat. Un dels nostres principals objectius en la fundació recentment he fundat, Codi d'inspirar, està ajudant a les dones afganeses a trobar feina en línia i ajudar-los a rebre pagaments a Internet. Per tant, no han de preocupar per anar a un lloc físic per realitzar-la. Ells poden guanyar diners per estar en línia. Crec moneda digital és una de les opcions adequades per a ells tenint en compte els desafiaments que tenen a l'Afganistan ".

Fereshteh i el Codi d'inspirar estan actualment recaptant fons per donar suport al projecte de IndieGoGo, mentre que també acceptant donacions a través de la pàgina web del projecte. L'empresa i les transaccions Bitcoin conegut BitFury plataforma de processament és un dels principals donants de la fundació.

CEO de BitFury Valery Vavilov és un veritable creient en l'obra de Fereshteh. "La indústria de la tecnologia és molt innovadora i global. Per tal de continuar amb aquest progrés i evolució, la diversitat d'experiències, coneixements i opinions és vital. Hem d'animar a tots els participants i col·laboradors de la comunitat tecnològica. BitFury està feliç d'ajudar i donar intel·ligents i determinat les dones joves que el codi per inspirar l'oportunitat de realitzar els seus somnis ", va dir Vavilov 99Bitcoins.

Codi d'inspirar i el treball de persones com Fereshteh confirmar una cosa que ja sabíem: que la tecnologia es pot utilitzar per canviar la vida. Bitcoin i s'inclou en aquest nou lot de solucions revolucionàries. Moneda digital és un equalitzador, igual que els primers dies d'Internet, diu Fereshteh. "La gent estava dubten a utilitzar-lo perquè no tenen prou coneixement sobre ell. Adopció portarà temps. Depèn d'on viu i si la infraestructura del seu país està a punt. Crec que l'Afganistan serà sens dubte necessita més esforç, recursos i temps per aplicar plenament moneda digital ", reconeix.

Tot i això, Fereshteh espera que hi hagi un dia en què "tothom tothom té la mateixa oportunitat de ser part de l'economia global sense tenir en compte les barreres geogràfiques, ja sigui amb moneda digital o una altra tecnologia similar."

Notícies relacionades


Post ICO

Google xinès Baidu accepta Bitcoin: un altre signe que Xina acull la criptocurrency

Post ICO

Bitcoin Exchange Bitcurex llança sense càrrecs per Grècia

Post ICO

BitPOS, un sistema de punt de venda amigable que BitPOS va llançar a Austràlia entre rumors dun projecte secret

Post ICO

FinCEN demana als bancs que no finalitzin de manera contundent els comptes del MSB Bank

Post ICO

El llançament de Bitcoin v0.9 oferirà noves funcions als comerciants

Post ICO

La base de Bitcoin respon a la carta de Manchin: Si Bitcoin no floreixi als EUA, prosperarà en un altre lloc

Post ICO

7 raons per les quals el negoci de Bitcoin està perdent clients

Post ICO

Cinc quioscos de RoboCoin arriben a Canadà fins al final de lany

Post ICO

Bitcoinvention Asia cancel·la -BitPay patrocina la cripto conferència nord-americana

Post ICO

Bitpay conquereix 10.000 clients de més de 160 països

Post ICO

Compreu algunes ales de Bitcoin: laerolínia AirBaltic dóna la benvinguda als criptògens

Post ICO

Ginys mercant Litoral i diari Chicago Sun-Times per acceptar Bitcoin el 2014