La comèdia Indie Dope es converteix en la primera pel·lícula en acceptar Bitcoin com a opció de pagament de les entrades | Catalan.Lamareschale.org

La comèdia Indie Dope es converteix en la primera pel·lícula en acceptar Bitcoin com a opció de pagament de les entrades

La comèdia Indie Dope es converteix en la primera pel·lícula en acceptar Bitcoin com a opció de pagament de les entrades

Els espectadors poden ara pagar per les seves entrades de cinema amb Bitcoin abans de veure la comèdia adolescent indie 'Dope'thanks a un esforç de tres vies. Estudi de la pel·lícula Open Road Films es va associar amb MovieTickets.com i GoCoin per posar en marxa la nova opció de pagament.

'Droga', una comèdia independent sobre un gran friki Scholl anomenat Malcolm i els seus amics que es guanyen la vida venent drogues per Bitcoin, s'obre el 19 de juny. La pel·lícula estrenada anteriorment al Festival de Cinema de Sundance i va rebre diverses crítiques positives.

El fet que Bitcoin juga un paper central en les moviemakes la decisió de vendre bitllets a canvi de moneda digital encara més rellevant. En definitiva, és una primícia en la indústria, gràcies a Open Road Films.

Al començament de la pel·lícula, el personatge principal diu: "Acabo de llegir que els diners com el coneixem ha mort. Aviat el món només es va a comprar i vendre productes utilitzant bitcoins. És com una equació matemàtica complexa. "Aquesta informació fa que Malcolm i els seus amics s'adonen que necessiten per aprofitar al màxim aquesta oportunitat. I així és com el grup comença a vendre substàncies il·legals a canvi de BTC.

D'acord amb Open Road Films, responsable de màrqueting Jason Cassidy, la integració de Bitcoin fora de la pel·lícula era un moviment natural.

"Bitcoin és una part integral de la 'droga' i no podríem estar més emocionats de portar aquesta nova oportunitat única per als aficionats al cinema."

Els aficionats i els espectadors poden comprar entrades amb BTC a partir d'avui, 15 de juny. L'opció Bitcoin està disponible en MovieTickets.com i cobreix més de 900 sales de cinema als Estats Statesthanks a la integració del sistema de GoCoin. No obstant això, des que la pel·lícula s'obrirà en aproximadament 2.000 pantalles a tot el país, no tots els theathers acceptaran BTC.

Alex Winter, director del documental 'Web profunda', ha felicitat a l'estudi de cinema. "Està bé el que estan fent", va dir a TheWrap. L'hivern està filmant la història de Ross Ulbricht, també conegut com 'temible pirata Roberts, el creador del mercat il·legal massiva ruta de la seda. Ulbricht va ser recentment condemnat a cadena perpètua després que el lloc va ser tancat en 2013.

"La pel·lícula [ 'droga'] en si és l'ús de Bitcoin per les drogues. Això és en realitat bastant exacte. No hi hauria hagut cap Bitcoin sense la ruta de la seda. Aquestes tecnologies de punta sovint entren en el corrent principal a través de contraban o la criminalitat ", ha afegit hivern.

No és la primera vegada que Open Road Films abasta pel·lícules connectats inspirat per la tecnologia. L'estudi també va produir la pel·lícula biogràfica de Steve Jobs 'Jobs' i el cop d'inspiració Twitter 'Xef'. No obstant això, 'la droga' - la llista de productors executius inclou Forest Whitaker, Pharrell Williams i Sean Combs- ha gaudit d'un gran brunzit dels mitjans socials des del seu debut a Sundance, TheWrap informa.

I MovieTickets.com està muntant aquesta onada de mitjans socials Bitcoin ambient. L'empresa "es nodreix d'aquest tipus d'oportunitats. És genial, és original i anem més enllà dels límits comuns per impulsar la venda d'entrades", va dir el CEO de Joel Cohen.

Tot i que MovieTickets.com no ha integrat totalment BTC com a opció de pagament, això és un gran primer pas. Diversos usuaris comparteixen els seus pensaments a Reddit, amb l'esperança que una primera experiència suau acaba creant condicions per al suport total i permanent Bitcoin.

Mira el tràiler 'droga' aquí!

Notícies relacionades


Post ICO

Préstecs de Bitcoin contra préstecs de Fiat

Post ICO

El col·leccionista que va filtrar fotografies nues de Jennifer Lawrence esperava la recompensa més destacada de Bitcoin

Post ICO

CEX.IO suspèn les operacions

Post ICO

CoinTerra per defecte

Post ICO

LUnivers Bitcoin - Quin és el personatge de Bitcoin?

Post ICO

La Draper University ofereix un servei gratuït de traducció en línia sobre la criptocurrency

Post ICO

BTC Xina instal·la el primer ATM de Bitcoin del país a Xangai

Post ICO

BitPay millora els pagaments de Bitcoin creant noves mesures de suport

Post ICO

Ginys mercant Litoral i diari Chicago Sun-Times per acceptar Bitcoin el 2014

Post ICO

Feds clausura la plataforma de canvi Liberty Reserve

Post ICO

Pot Bitcoin sobreviure en el futur? El contrapunt Part 2

Post ICO

Linici australià llança una plataforma de comerç de marge només amb Bitcoin