Els miners de Bitcoin individuals no han de registrar-se amb FinCEN | Catalan.Lamareschale.org

Els miners de Bitcoin individuals no han de registrar-se amb FinCEN

Els miners de Bitcoin individuals no han de registrar-se amb FinCEN

La Xarxa de Control de Crims Financers (FinCEN), part del Departament de Tresor dels Estats Units, ha publicat recentment un conjunt de normes relatives a la mineria Bitcoin. 

D'acord amb Cointext, la nova peça de regulació es refereix a un tema específic: si qui mines bitcoins per a ús personal ells poden canviar per la moneda fiduciària en un intercanvi o passar directament sense ser classificada com una empresa de serveis financers (MSB). Això també significaria haver de registrar-se a la FinCEN.

Fins ara, diversos miners estaven preocupats que haurien d'arribar a complir amb les regulacions extenses i complexes. Tals obligacions farien impossible que els individus mina bitcoins dins de la llei.

Però Atlantic City Bitcoin, que opera diversos miners ASIC a Nova Jersey, ha demanat recentment la FinCEN per aclarir les regles. I la resposta va ser bastant mineria a utilitzar. D'acord amb la Providència Administrativa formal, ara alliberat, els miners no han de registrar-se amb FinCENas sempre que la meva per si mateixos:

En la mesura en què una mines d'usuari Bitcoin i utilitza el Bitcoin exclusivament als fins propis de l'usuari i no per al benefici d'un altre, l'usuari no és un MSB sota les regulacions de FinCEN, ja que aquestes activitats impliquen ni "acceptació" ni "transmissió" de la moneda virtual convertible i no són la transmissió de fons dins del significat de la Regla. Aquest és el cas si la mineria d'usuari i utilitzant el Bitcoin és un individu o una corporació, i si l'usuari realitza la seva adquisició de béns o serveis per a ús propi de l'usuari, pagar els deutes prèviament contretes en el curs ordinari dels negocis, o (en el cas d'un usuari corporatiu) fer distribucions als accionistes. Les activitats que, en si mateixes, no constitueixen acceptar i transmetre divises, fons o el valor dels fons, són activitats que no caben dins de la definició de "serveis de transmissió de diners" i per tant no estan subjectes a registre, informe de la FinCEN, i reglaments de registres per als MSB...

Per tant, la FinCEN arriba a la conclusió que, en virtut dels fets que vostè ha proporcionat, Atlàntic seria un usuari de Bitcoin, i no un MSB, en la mesura que utilitza Bitcoin s'ha extret: (a) a pagar per la compra de béns o serveis, pagar deutes que ha incorregut anteriorment (incloent els deutes al seu propietari (s)), o fer distribucions als propietaris; o (b) per a la compra de moneda real o una altra moneda virtual convertible, sempre que la moneda real o una altra moneda virtual convertible s'utilitza exclusivament per tal de realitzar els pagaments (com es va exposar anteriorment), i per fer d'inversió de l'Atlàntic.

No obstant això, els contractes miners on la mineria es realitza en nom d'una altra partymay classificar-se com una empresa de serveis financers. FinCEN afirma que tot depèn de les circumstàncies.

La sentència completa en breu serà publicada a la pàgina web de FinCEN.

Notícies relacionades


Post ICO

Plataforma exclusiva de Bitcoin Clipperz es trasllada a Islàndia

Post ICO

Els advocats miners de GAW confirmen la investigació de la SEC

Post ICO

Coin Fire +: captures mineres de GAW SEC, FTC, IRS, DHS Atenció

Post ICO

Les autoritats de Califòrnia són després de la fundació Bitcoin

Post ICO

Un altre lloc web de Bitcoin mossega la pols

Post ICO

Actualització de notícies de Bitcoin 5 de desembre

Post ICO

5 històries increïbles de Bitcoin compartides per Redditors

Post ICO

70 llocs que et donen bitcoins gratis: realment funcionen?

Post ICO

British Passion VIP és la primera agència dacompanyants que accepta Bitcoin

Post ICO

BTC-E suneix a EgoPay per oferir una nova solució de pagament en línia amb tarifes zero

Post ICO

CloudHashing anuncia la major operació de mineria Bitcoin juntament amb Mt. Esforç dajuda al client de Gox

Post ICO

Un kit deines per maximitzar els guanys de Bitcoin