Els inversors sallunyen de les existències nord-americanes: Bitcoin VeriCoin augmenta els diners | Catalan.Lamareschale.org

Els inversors sallunyen de les existències nord-americanes: Bitcoin VeriCoin augmenta els diners

Els inversors sallunyen de les existències nord-americanes: Bitcoin VeriCoin augmenta els diners

Bitcoin venture fons capitalistes estan en l'augment any rere any i 2015 ha estat particularment un any interessant fins ara. La quantitat total d'inversió de capital risc entre l'1 de gener i el moment d'escriure va superar la quantitat total de la inversió per a tots 2014. Aquests números estan en marcat contrast amb les inversions en accions d'Estats Units, ja que aquests números estan disminuint.

Invertir en el mercat de valors sempre ha portat a certs riscos amb ells, però, també ofereix una oportunitat perquè grans recompenses si es fa correctament. Es necessita diners per fer diners, i no s'utilitza per haver millor opció que la inversió en accions dels Estats Units, ja que ofereixen alguns dels beneficis projectats millor. Però fins i tot aquest paradigma ha canviat, ja que els inversors s'estan allunyant dels Estats Units stocksin 2015.

El propòsit principal de la borsa és per als inversors a invertir fons en l'economia dels Estats Units, a l'expectativa d'aconseguir un retorn d'ingressos o beneficis, fins i tot, en el menor temps possible. En els últims temps, les inversions en empreses en el dia de la seva sortida a borsa ha estat una gran manera de fer un guany ràpida, encara que aquestes pràctiques són perjudicials per a les pròpies empreses.

[Tweet_box disseny = "default"] Augment de les inversions de capital de risc en noves empreses Bitcoin Bitcoin indicar que en el seu conjunt té una millor oportunitat de supervivència una vegada que la gent comença a mirar més enllà del preu actual. [/ Tweet_box]

Els inversors del mercat de valors han canviat les accions d'Estats Units en favor de les borses europees i japoneses, ja que estan buscant formes alternatives i millors per al seu capital per créixer. Tot i que hi ha hagut senyals dels inversors que s'allunyen d'accions dels Estats Units en els últims 18 mesos, el "moviment" només va guanyar tracció al 2015 va donar la volta de la cantonada.

Segons una recent statisticsprovided per Morningstar, un total de $ 64000000000 s'han retirat dels fons dels EUA, mentre que $ 158 mil milions s'han invertit en fons d'accions internacionals. La raó d'aquest canvi és fàcil d'explicar: Les accions nord-americanes han estat més aviat plana durant tot l'any, mentre que els mercats d'ultramar estan en auge i proporcionar guanys que arriben guanys de dos dígits.

La inversió dels guanys en augment en el món Bitcoin

Hi ha certes correlacions entre la borsa i la inversió capitalista de risc Bitcoin. Les dues àrees de finances estan veient una gran quantitat de diners que canvia de mans, i tots dos estan subjectes a les influències de la indústria de la tecnologia. La major part de les accions rendibles en aquests dies es presenten en forma d'empreses relacionades amb la tecnologia, mentre que altres categories tradicionals de la companyia estan veient menys creixement.

Els inversors estan acudint en massa cap a les empreses involucrades en la tecnologia a causa de l'accelerada evolució d'aquest camp. La nostra societat s'ha tornat dependent de la tecnologia per a la majoria de les activitats quotidianes, i qualsevol indici de promesa de millorar els nostres estàndards de tecnologia és val la pena analitzar. Cada inversor vol ser part de la pròxima gran cosa al preu més baix possible.

El mateix principi es pot aplicar a Bitcoin noves empreses, un mercat de veure un dels principals termes increasein de la inversió de capital de risc. Amb l'esperança d'aconseguir un ràpid retorn de la renda, així com la possibilitat d'anotar un benefici, els inversors estan mantenint una estreta vigilància sobre les empreses que exploren la tecnologia Bitcoin. Al final del segon trimestre de 2015, un total de $ 375 milions han estat invertits durant els primers sis mesos d'aquest any.

Tot i que Bitcoin com una moneda no pot estar fent massa avançat entre els inversors, de moment, la tecnologia blockchain subjacent està mostrant signes saludables de la promesa. Els desenvolupadors només estan explorant la punta de l'iceberg en termes d'avenços tecnològics que s'hagin d'assolir mitjançant l'adopció de la blockchain.

L'augment de les inversions de capital de risc en noves empreses Bitcoin Bitcoin indiquen que en el seu conjunt té una millor oportunitat de supervivència una vegada que la gent comença a mirar més enllà del preu actual. Tant la ideologia Bitcoin i la tecnologia subjacent són de gran valor i benefici per a tothom, independentment que l'aspecte monetari de Bitcoin es converteix en una part d'això.

Notícies relacionades


Post ICO

La càmera digital llança iniciatives per educar i organitzar la indústria

Post ICO

Bitcoin falla prova defectiu i es considera una mercaderia a Finlàndia

Post ICO

Nova criptocrècia Scotcoin planeja convertir-se en mainstream a Escòcia

Post ICO

La plataforma Bitcoin CoinJar aconsegueix la primera gran inversió a Austràlia

Post ICO

Els bitcoiners trenquen els seus iPhones després que Apple diu no a laplicació de Blockchain

Post ICO

La família de quatre segueix un viatge no cooperatiu als Estats Units amb només Bitcoin

Post ICO

Les autoritats se centren en lestudi nord-americà que nega lanonimat de Bitcoin

Post ICO

El projecte finlandès planeja utilitzar la xarxa de televisió per emetre dades de Bitcoin

Post ICO

Bitcoin és un canvi radical en la història dels diners

Post ICO

Conegueu el primer intercanvi descentralitzat de Bitcoin: la coinfarina es llança a 70 països

Post ICO

El banc central belga i lautoritat financera adverteixen sobre Bitcoin

Post ICO

Finlàndia contra la UE: país declara les operacions de Bitcoin exempts de lIVA