LedgerX saplica a lestat de futurs amb CFTC | Catalan.Lamareschale.org

LedgerX saplica a lestat de futurs amb CFTC

LedgerX saplica a lestat de futurs amb CFTC

LedgerXis una empresa que està treballant activament en portar un intercanvi amb totes les llicències bitcoin futurs en línia. La companyia va ser fundada per Paul Chou, Juthica Chou, Zach Dexter i Ethan Rigel.

Paul Chou

Paul Chou és un comerciant de valors experimentats, enginyer de programari i empresari financer. En Goldman Sachs, que va ser responsable del desenvolupament, el comerç, i el risc de gestió d'estratègies de negociació de renda variable d'alta freqüència per als mercats dels Estats Units i el Japó.

Juthica Chou

Juthica va passar 7 anys com un operador de derivats de Goldman Sachs, on es va especialitzar en el comerç algorítmic. Ella va començar la seva carrera en les opcions d'alta freqüència de creació de mercat on el seu abast del producte va variar d'opcions sobre accions i índexs a VIX, tresoreries, divises i matèries primeres.

Zach Dexter

Zach és un gestor d'enginyer de programari, tecnòleg i tècnic experimentat. Com a consultor, Zach construeix fora de la pila de tecnologia completa per a una sèrie de productes SaaS.

Ethan Rigel

Com a director financer i Co-Fundador de LedgerX, Ethan supervisa els fluxos d'estructura de capital, de comptabilitat i d'efectiu del negoci i treballa per optimitzar les finances de la companyia per posar-lo en el millor lloc per tenir èxit.

LedgerX ha sol·licitat el registre davant la Comissió de Negociació de Futurs de Matèries Primeres d'Estats Units com un servei d'execució d'intercanvi i una compensació de derivats organització. LedgerX pretén enumerar inicialment contractes d'opcions bitcoin.

La companyia va sol·licitar el registre amb la CFTC a finals de setembre el fundador Paul Chou va dir Yuliya Chernova del Wall Street Journal.

La companyia els inversors anteriors han inclòs Google Ventures, Ben Davenport, Kamal Ravikant, Eric Kagan, Brock Pierce, Tom Robinson, Ryan J Orr, Owen Gunden, Jameel Halfan i Lightspeed Venture Partners ha recaptat un total de $ 4.5 milions de dòlars fins a la data entre la llavor les inversions i l'última de la sèrie A-plom ronda per Lightspeed Venture Partners. Google Ventures, havia participat anteriorment en la llavor rodona a principis d'any.

Tots els diners que s'està posant difícil el treball amb el que en el talent i els recursos necessaris per a l'empresa per rebre l'aprovació reguladora necessita desesperadament abans que pugui començar la negociació d'opcions.

Per ajudar a assegurar que l'aprovació regulatòria de l'empresa ha portat al Dr. Jim Newsome. El doctor Newsome és soci fundador de Delta Strategy Group. Mentre s'exercia com a executiu d'un grup comercial amb seu a Mississippi, el doctor Newsome va ser nominat pel president Clinton i confirmat pel Senat per a ser comissionat de la CFTC el 1998. Quan el president Bush va ser elegit el 2000, Newsome va ser nominat i confirmat com a President de la CFTC.

Sense l'aprovació de la CFTC tot això haurà estat en va ja que l'empresa no pot oferir el mercat de futurs als Estats Units sense l'aprovació regulatòria correcta, però amb un expresidents de la CFTC i la recaptació obtinguda, juntament amb les vastes connexions des del inversors coses pinten bé per a l'empresa.

NYSE Imatge cortesia de Urban

Notícies relacionades


Post ICO

20 experts de Bitcoin que hauríeu destar seguint a Twitter

Post ICO

LFBI tracta de capturar 600.000 Bitcoins de la Mastermind de la Seda

Post ICO

Els canvis provinents de lest fan que Bitcoin baixi més del 30% en dos dies

Post ICO

BitPay és el nou membre dor de la fundació Bitcoin

Post ICO

Els reguladors xinesos emeten una declaració anti-Bitcoin dirigida a Taiwan

Post ICO

Com aquest refugiat utilitza Bitcoin per canviar de vida a lAfganistan

Post ICO

Les autoritats financeres de Califòrnia diuen que només admeten la base de Bitcoin

Post ICO

6 oportunitats empresarials potencials de Bitcoin

Post ICO

El barri de Brooklyn té tres llocs on pots passar els teus Bitcoins (i omplir la teva panxa)

Post ICO

Pot Bitcoin arruïnar la privadesa de les empreses?

Post ICO

Ladquisició de la cartera de llimona de LifeLock elimina totes les expectatives del suport de Bitcoin

Post ICO

Els miners de Bitcoin individuals no han de registrar-se amb FinCEN