Laventura de la moto instal·larà els intercanvis de Bitcoin a lÀfrica | Catalan.Lamareschale.org

Laventura de la moto instal·larà els intercanvis de Bitcoin a lÀfrica

Laventura de la moto instal·larà els intercanvis de Bitcoin a lÀfrica

El LocalBitcoins.com plataforma digital, que ajuda als usuaris a moneda digital comerç a nivell local, s'ha associat amb dos amants de les motos que van a viatjar a través d'Àfrica i ajudar a crear nous Bitcoin exchangesin diversos països.

Borja i Elvis són els dos aventurers responsables per al viatge, d'acord amb la revista Bitcoin. No obstant això, per planificar una missió reeixida, LocalBitcoins i els dos pilots necessitaran la seva ajuda. "Necessitem contactes locals en els següents països africans per a una pròxima aventura molt interessant. Si coneixes a ningú en aquests països / ciutats, o si està en ells, si us plau, passar la veu", és possible llegir en aquest missatge publicat per LocalBitcoins.

I quines són aquestes ciutats i països? Aquesta és la llista:

 • Marroc - Casablanca i Marràqueix
 • Sàhara occidental
 • Mauritània - Nouakchott
 • Senegal - Dakar
 • Mali - Bamako
 • Burkina Faso - Ouagadougou
 • Togo - Lomé
 • Benín - Cotonou
 • Camerun - Douala
 • Nigèria - Abuja
 • República del Congo - Brazzaville
 • República Democràtica del Congo - Kinshasa
 • Angola - Luanda
 • Namíbia - Windhoek
 • Bostwana - Gaborone
 • Sudàfrica - Ciutat del Cap

D'acord amb aquesta llista, l'aventura començarà al Marroc i acabarà a Sud-àfrica, amb diverses parades en el camí. Per contactar directament Borja i ajudar a establir un intercanvi pot enviar un correu electrònic a Vostè també pot Tweet seu suport a @LocalBitcoins amb el lloc hashtagor #BitcoinAfrica en els fòrums BitcoinTalk.La fundació de Mozilla accepta donacions de Bitcoin després de sol·licituds en líniaDesprés d'un any tenint en compte la idea, la Fundació Mozilla ha decidit ara acceptar donacions Bitcoin. L'anunci va ser fet avui per la comunitat de desenvolupament de codi obert responsable del popular navegador web Firefox, que va crear una nova pàgina web on els usuaris poden donar moneda digital.

L'organització sense ànim de lucre es va associar amb Coinbase per tal d'acceptar les donacions digitals. En una entrada del bloc, la companyia amb seu a Califòrnia moneda digital garanteix que no cobrarà taxes quan es processen les contribucions.

Coinbase renúncia a tots els càrrecs per a tots sense ànim de lucre, de manera que el 100% de les donacions sempre anirà a Mozilla. Estem encantats de poder dur a Bitcoin Mozilla i ajudar a l'organització seguir per crear una millor Internet perquè la gent de tot el món.

La decisió no és totalment inesperat. En 2013, el lloc Coindesk reportedthat l'organització, que proporciona suport a projectes de desenvolupament de codi obert de Mozilla, estava pensant sobre la possibilitat d'acceptar donacions Bitcoin en un futur pròxim.

No obstant això, la idea mai va veure la llum del dia fins ara. Vicepresident de Mozilla, Geoffrey MacDougall, revela la raó de la demora: "Som una organització gran i ens pren un temps per moure les coses a través jurídica, la privacitat i la revisió de seguretat. Hi havia una gran quantitat de passos per aconseguir això en el seu lloc, però vam aconseguir que es faci ".

L'anunci també es va prendre després d'un post publicat en subreddit de Bitcoin. El lloc li va preguntar per què la Fundació Mozilla estava prenent molt de temps per acceptar donacions BTC després d'iniciar un diàleg amb els usuaris de Reddit diversos mesos abans. Gairebé com "una coincidència boig", la fundació va decidir començar a acceptar Bitcoin poc després.

Tot i això, Mozilla no està acceptant moneda digital directament en la seva organització oficial website.The ha creat una línia separada letraExceder reuneixen donationsbut digital, d'acord amb Coindesk, alguns usuaris han reportat dificultats per accedir a la pàgina fins al moment.


Mt. El compte de Gox incautat pels fidels al maig va tenir 2,9 milions de dòlars en fons de BitcoinJa sabíem que el Departament de Seguretat Nacional dels Estats Units va prendre, al maig, un compte de processament de pagaments pertanyents a Mt. Gox. El que no sabíem era la quantitat de diners havien estat confiscats per les autoritats de l'època. No obstant això, documents de la cort ara fetes públiques revelen la quantitat: més de $ 2,9 milions en fons de Bitcoin.

La informació prové d'una nova presentació a Baltimore tall federal, el que demostra que els federals confiscar $ 2.915.507,40 celebrada a un compte administrat per Dwolla, una plataforma de pagament de tercers. Els fons pertanyien a Mutum Sigillum LLC, una filial de la Muntanya amb seu al Japó Gox als Estats Units. Per ara, no està clar què es farà amb els fons.

Al maig, la comunitat Bitcoin sospita que els fons confiscats van ser significatives, ja que el compte basada en Dwolla era la forma més fàcil per als nord-americans a comprar i vendre grans quantitats de Bitcoin usant Mt. Gox. Després de la convulsió, l'intercanvi va continuar per processar les transaccions d'Amèrica, però ha estat molt lent per lliurar els recessos dels Estats Units en dòlars.

En aquest moment, les autoritats federals van decidir actuar perquè Mt. Gox propietari, Mark Karpeles, suposadament no es registra l'empresa correctament, com un negoci de serveis de diners, en obrir el compte al EUA.. Mentrestant, l'empresari ha declarat que la muntanya Gox està en conformitat amb totes les regulacions financeres federals i estatals.

Via gigaom.com

Notícies relacionades


Post ICO

Dogecoin canviant a AuxPoW

Post ICO

Bees Brothers: els joves emprenedors de criptocalitats continuen prosperant i ja han extret el seu primer Bitcoin

Post ICO

3.454 bilions de dòlars és una bona raó per comprar Bitcoin

Post ICO

BitGive és ara la primera caritat de Bitcoin exempta dimpostos IRS

Post ICO

Obteniu Bitcoin compartint lample de banda

Post ICO

Lestudiant Lucky Auburn aconsegueix 22 BTC agitant el signe de Bitcoin a la televisió

Post ICO

BNP Paribas: la tecnologia Bitcoin podria fer obsoletes les empreses de valors

Post ICO

Esquema de bombolla o Ponzi: els mitjans xinesos segueixen bolcant Bitcoin

Post ICO

Podria Bitcoins ser una inversió valuosa per a la jubilació?

Post ICO

Els primers caixers automàtics Bitcoin van arribar a Nova York i Amèrica del Sud durant les properes setmanes

Post ICO

Lintercanvi danès Bitcoin promet comerç lliure de crims i nivells de seguretat més alts del món

Post ICO

Coinbase fa un seguiment de les compres dels clients i tanca comptes que trenquen regles