Nasdaq planifica introduir Blockchain al mercat privat | Catalan.Lamareschale.org

Nasdaq planifica introduir Blockchain al mercat privat

Nasdaq planifica introduir Blockchain al mercat privat

Gestió de les accions de les empreses privades ha estat durant molt temps un procediment costós, laboriós que participen una gran quantitat de paperassa, així com fulls de càlcul, els defensors i altres vegades, la presentació dels dipòsits de banc i armaris. Malgrat tot aquest esforç, van ser en general fora de moda moltes de les coses que estaven representats en els papers. Això és com a resultat dels empleats de ser acomiadats o que se'ls ha de comprar les accions que està motivant a les seves opcions.

En els últims anys, hi ha hagut diverses empreses que han sorgit per tal d'introduir el programari que està en condicions de gestionar la taula de capitalització d'una empresa. Això és simplement un registre de "qui" és realment l'amo "què" de l'empresa en qüestió. Aquest avanç ha reemplaçat per tant, els certificats de pasta de paper, així com fulls de càlcul, paper notes convertibles i atorga opcions de paper.

Els blockchainis una espècie d'un llibre de comptabilitat compartida distribuïda que registra i emmagatzema tots els actius digitals. També és el mecanisme que les parts poden fer ús de la transferència d'aquests actius. Aquesta tecnologia es fixa per a ser llançat a la fi d'aquest any al Nasdaq mercat privat (NPM). És el tipus de tecnologia que sustenta la moneda Bitcoin és digital. L'objectiu aquí és crear un millor model de govern corporatiu.

Cadena Inc ha signat recentment a NPM on va ser el primer a fer ús de la tecnologia blockchain en la gestió de les seves accions quan NASDAQ finalment fa que el servei pot accedir més endavant aquest any.

La raó per la qual moltes empreses estan interessades en la tecnologia Bitcoin és perquè blockchain és superior a la de programari, de lluny. Això és perquè amb el programari, un ha de incórrer en una gran quantitat de costos per tal de comprovar que no hi ha errors, ja que hi ha factors humans que estan involucrats en l'enregistrament, transferir, així com la valoració del treball al voltant dels valors.

Blockchain, d'altra banda, permet que cadascuna de les transaccions que es produeixi d'una manera segura i de manera que es documenta en un llibre de comptabilitat pública. A més, les còpies d'aquests es duen a terme per tots els ordinadors de tot el món i que es sincronitzen de manera contínua perquè cada llibre de comptabilitat no està d'acord amb tots els altres llibres sobre qüestions com quan els actius o diners ha estat transferit, la quantitat, així com la que partit va fer l'enviament i qui és el que ha rebut.

Un altre avantatge que té sobre blockchain cap programari en particular és el fet que la majoria de les empreses prefereixen blockchain confiança de tenir un tercer a mantenir els seus registres. Aquest llibre de comptabilitat pública indiscutible és avantatjosa perquè el mecanisme de registre mantenint permet rastrejar tots i cada acció, així com l'activitat que s'ha realitzat a l'empresa durant un llarg període de temps.

Una de les raons per les quals les empreses estan buscant millors formes de gestionar les taules tapa és perquè les empreses estan optant per romandrà privat més temps, fins i tot quan la seva valoració ja ha pujat més enllà de mil milions de dòlars.

L'associació amb la cadena NASDAQ és el començament d'una tendència de Wall Street, una tendència de visites turístiques, les possibilitats que s'ofereixen per tant la blockchain i les monedes digitals. Nombrosos principals institucions de Wall Street com la Borsa de Nova York i Goldman Sachs van fer anuncis d'invertir en noves empreses o associar-se amb Bitcoin.

Cadena sí que va anunciar una associació amb Gyft que està posseït per universal de la tecnologia de pagaments de l'empresa Signatura de dades per tal d'operar les targetes de regal d'energia per a petites i mitjanes empreses. Aquesta posada en marxa, que no només funciona amb els organismes financers més grans, però també s'enorgulleix a tenir més de tres mil desenvolupadors que fan ús de les seves eines en la creació d'aplicacions, ha obtingut quinze milions de dòlars en fons de l'Àngel SV, RRE Ventures, així com Khosla Ventures.

Ja que ara ve clarament, moltes empreses estan creuant els dits perquè una vegada que aquesta tecnologia Bitcoin s'ha fet disponible, que podran gaudir de la comoditat de realitzar transaccions comercials a usar-lo. NASDAQ, per la seva banda, només pot esperar que no defrauda totes aquestes empreses que han invertit en ella.

Notícies relacionades


Post ICO

Bit4coin us permet oferir criptocurrency en forma de targeta de regal

Post ICO

Mineria Botnet Utilitzar Facebook per a la infecció

Post ICO

CoinSummit San Francisco anuncia un programa per a professionals relacionats amb Bitcoin

Post ICO

La fundació de Bitcoin va gastar $ 150K per mes, va perdre $ 4.6M en menys dun any

Post ICO

Es fa cada vegada més fort Bitcoin? El valor sestabilitza fins i tot després de totes les amenaces recents a la moneda digital

Post ICO

Erik Voorhees llança ShapeShift, primer convertidor de criptó de iOS

Post ICO

Kuno Goda: vull fer conèixer el món de lart de Bitcoin i els avantatges que ofereix als artistes

Post ICO

Michal Handerhan: BitcoinShop.us explora els pagaments de Litecoin i fa sorpreses per a les vacances

Post ICO

Butterfly Labs intenta reobrir els negocis sota la supervisió legal

Post ICO

Bank of Thailand considera Bitcoin il·legal: el comerç ja està suspès al país

Post ICO

Fidor i Kraken volen crear el primer banc de criptocrèdit del món a finals de 2014

Post ICO

Instawallet començarà a reembossar als seus clients després del 19 de juliol