NASDAQ promet ser el primer intercanvi dutilitzar la tecnologia de bloqueig de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

NASDAQ promet ser el primer intercanvi dutilitzar la tecnologia de bloqueig de Bitcoin

NASDAQ promet ser el primer intercanvi dutilitzar la tecnologia de bloqueig de Bitcoin

Un nombre creixent d'empreses, desenvolupadors de tecnologia, i els investigadors han acudit a Bitcoin a la recerca d'inspiració tecnològica. Això no hauria de ser una sorpresa, donat dramàtic augment de Bitcoin i el fet que es porta a terme una cosa que hauria estat gairebé inconcebible fa només una dècada: l'establiment d'una moneda totalment digital peer-to-peer.

Ara l'intercanvi comercial NASDAQ, que opera una de les majors i més valuosos borses de valors del món, està tractant de Bitcoin una mica d'inspiració de la seva pròpia. El NASDAQ està estudiant la manera d'utilitzar la tecnologia blockchain de Bitcoin per processar i realitzar un seguiment de les transaccions d'accions, la qual cosa podria reduir els costos d'aquestes operacions de manera espectacular. I no només és el NASDAQ busquen utilitzar tecnologia de Bitcoin, però l'intercanvi vol ser la primera borsa de valors en el món en fer-ho.

Nasdaq director general Robert Greifeld fins i tot va ser tan lluny com per afirmar que la tecnologia blockchain "de fonamental importància per a Wall Street." Llavors, què té d'especial el blockchain? Permet baix cost i recopilació descentralitzada de quantitats massives de dades, i és especialment útil per al seguiment de llargs registres de transaccions. Originalment, el blockchain ha permès Bitcoin a regular-se per si mateix i per fer un seguiment de totes les transaccions i la ubicació de tots els bitcoins en circulació.

Llavors, què és aturar tecnologia blockchain de fer el mateix per a les borses? Potser res. Cada dia un sens fi de transaccions financeres es realitzen a les borses de tot el món. Les accions es compren i es venen a una velocitat ridícula i el NASDAQ i altres intercanvis actualment han de dependre de la potència de processament centralitzat car i un petit nombre d'empreses financeres exclusius per processar totes les transaccions. Si la propietat d'accions és d'alguna manera va perdre en la barreja, tota la viabilitat del mercat de valors podria estar sota foc. Blockchain tecnologia podria assegurar que mai podria succeir, i que podria fer-ho a un baix cost.

El NASDAQ ja està treballant amb una sèrie d'empreses per explorar l'ús i l'aplicació de la tecnologia blockchain. Mentrestant, una enquesta de professionals financers va trobar que gairebé el 95 per cent dóna suport a la idea que la tecnologia blockchain podria ser utilitzada en la indústria financera tradicional, i les inversions de capital de risc en tecnologia blockchain han anat en augment.

Blockchain tecnologia de Bitcoin pot permetre que el NASDAQ -, així com la Borsa de Nova York, Borsa de Londres, i altres borses de valors de tot el món - per descentralitzar aquest tractament i seguiment. Si és així, la tecnologia podria interrompre i revolucionar la indústria financera establerta i reduir dràsticament els costos de transacció.

A més, en si Bitcoin també ha estat fent lentament el seu camí en els mercats d'inversió tradicionals. El Fons d'Inversió Bitcoin es va posar en marxa a principis d'aquest any per l'escala de grisos Inversions i permet als inversors rics a invertir directament en Bitcoin través d'un fideïcomís. Un inversor ha de guanyar almenys $ 200.000 per any o té $ 1 milió en actius, i ha d'invertir un mínim de $ 1 milió de dòlars. El valor de la confiança està directament vinculada a moneda digital.

A més, els bessons Winklevoss, que va saltar a la fama després de fundador de Facebook, Mark Zuckerberg suposadament van robar la seva idea i van sabotejar els seus esforços per crear una plataforma de Facebook-com, estan buscant per posar en marxa un canvi inherent-Bitcoin Trade Fund. Si s'aprova, el fons estaria lligat directament a Bitcoin preus i el comerç en el NASDAQ sota la clau de pissarra 'moneda'. Tot i que el fons ha estat en les obres durant diversos mesos, que encara està pendent.

A mesura que es posen en marxa més productes financers basats en Bitcoin, i la tecnologia de pagament digital està adaptat per a altres usos, l'acceptació i la familiaritat amb la moneda en línia ha de elevar-se. Mentre que Bitcoin és una moneda de nínxol, tenint en compte els esdeveniments recents, no seria una sorpresa veure Bitcoin guanyar més tracció amb les masses. Certament, tecnologia blockchain ha cridat l'atenció.

Notícies relacionades


Post ICO

El governador diu que el Banc de Japó està molt interessat en la criptocurrency

Post ICO

CoinSummit San Francisco anuncia un programa per a professionals relacionats amb Bitcoin

Post ICO

El lloc web de CoinTerra sofreix un atac maliciós en el procés denviament de maquinari

Post ICO

Els creadors de Coinye envien ordres de cessació i desistència a Kanye West

Post ICO

Bitcoin falla prova defectiu i es considera una mercaderia a Finlàndia

Post ICO

BitInstant publica actualitzacions sobre el tancament temporal i anuncia ofertes especials de retorn

Post ICO

Blockchain canvia la seva API de Mt.Gox sense cap avís

Post ICO

Mt. Els usuaris de Gox es preparen per presentar una demanda de demandant múltiple, ja que lintercanvi continua difuminant les retirades de BTC

Post ICO

El primer Bitcoin ATM de Finlàndia es pot trobar a lestació de ferrocarril de Helsinki

Post ICO

Versió del nucli Bitcoin versió 0.11.0 alliberada

Post ICO

CoinTerra va posar en marxa un equip de mineria de baix cost Bitcoin, podria revolucionar el mercat

Post ICO

Block26 inverteix prop de mig milió en la cartera Bitcoin Airbitz